نمایش نمایش

ID : 14350258
فعالیت چراغ خاموش حزب«معلوم‌الحال»در یزد؛

مسئولین دولتی پای ثابت «میتینگ‌های رفع حصر»


«میتینگ‌های سیاسی» به سریال تکراری این روزهای یزد بدل شده است و جای جای استان شاهد برگزاری چنین جشن‌های مسئله دار و دولت پایه ای است که در همین راستا حزب معلوم‌الحال اعتماد ملی یزد نیز با دعوت از مسئولین دولتی و اصلاح‌طلبان یزد در ضیافت افطاری فعالیت چراغ خاموش خود را کلید زده است.

به گزارش عصر فرهنگ، یزد رسا نوشت:  تالار راه و ما یزد هفته گذشته میزبان ضیافت افطاری میهمانان حزب معلوم الحال اعتماد ملی بود.

این ضیافت افطاری نیز مطابق دیگر «میتینگ‌های سیاسی» به سریال تکراری این روزهای یزد بدل شده است و جای جای استان شاهد برگزاری چنین جشن‌های مسئله دار و دولت پایه ای است.

در این میتینگ سیاسی نیز برخی از افراد که پای ثابت چنین نمایش هایی هستند حضور داشتند که از آن جمله می توان به لیدر جریان اصلاحات در یزد و دیبر کل حزب منحله مشارکت در یزد نام برد. از دیگر افراد شکت کننده در این مانور نمایشی انتخاباتی که ظن دولت پایه بودن آن را به یقین بدل می کند می توان به نماینده سابق یزد در مجلس و عضو مجمع روحانیون مبارز، آقای س...مشاور معاون سیاسی استاندار یزد، ف.خ مدیرکل دهیاری های استان یزد و م ش..و حمیدرضا کارگر دبیر کل حزب اعتماد ملی یزد نام برد.

گفتنی است حضور مسئولین دولتی در میتینگ‌های سیاسی که موضوع رفع حصر فتنه‌گران پای ثابت آن است غیرقانونی است. که در این خصوص می‌توان به سخنان عضو کمیسیون ماده ۱۰ احزاب اشاره کرد.

محمدحسین میرمحمدی گفت: حمایت از سران فتنه مغایر مصوبه شورای عالی امنیت ملی و از ابعاد امنیتی نیز قابل بررسی است لذا اقدام حزب اعتماد ملی در حمایت از سران فتنه به معنای نادیده گرفتن شورای عالی امنیت ملی است.

وی با غیرقانونی خواندن همایش حزب اعتماد ملی تصریح کرد: هیچ حزب و گروهی حق ندارند مصالح کشور را نادیده بگیرد و قطعا کمیسیون ماده 10 احزاب نیز با حامیان فتنه برخورد قانونی خواهد کرد.(لینک کامل خبر)

 

نکته قابل تامل در این میان حرکت چراغ خاموش این حزب برای انتخابات آینده مجلس است ولی در این خصوص ذکر چند نکته نیاز است:

با توجه به اینکه بسیاری از مدیران دولتی در این مراسم شرکت کرده اند نباید به بی طرفی این افراد در سالی دو انتخابات  مهم را در پیش رو داریم دل بست زیرا این مدیران و منصب داران با حضورهای مستمر و سائبه دار علنا خود را وارد عرصه سیاست بازی کرده اند و با اقدامات خود مد جدیدی را در عرصه سیاست به نمایش گذاشته اند.

نکته مهم دیگری که باید در نظر گرفته شود هزینه های برگزاری چنین مانورهای سیاسی است که حضور مسئولین استان بر شبهه استفاده از بیت المال برای مصارف حزبی افزوده است که در همین رابطه نیاز به روشنگری مسئولین بازرسی استان است تا مردم از این نگرانی خلاص شوند و خدای ناکرده از بیت المال استفاده شخصی و حزبی نشود.

اصلی تریم موضوعی که باید مورد توجه همه مسئولین قرار گیرد سوابق خطرناک این حزب در استان و کشور است.

عملکرد این حزب در انتختبات سال 88 و حوادث پس از آن است که رهبر این حزب خود به یکی از اصلی ترین فتنه گران بدل شده و قصد براندازی نظام را داشت باید مورد توجه قرار گیرد  اکنون نیز رهبر این جزب جز محصورین فتنه قلمداد می شود و داعیه داران این حزب در محافل خود با خود فراموشی سیاسی و فراموش کردن اقدامات و خطاهای خود در موضع زیاده خواهانه قرار گرفته و خواستار رفع حصر می شوند. مسئولین استان از سرنوشت سردمداران این جریان درس بگیرند و برای خوش آمد برخی دنیا و آخرت خود را نبازند.

در جریان فتنه 88 بسیاری از اعضای حزب اعتماد ملی در خصوص اقدامات خصمانه اشان بازداشت و محاکمه شده اند که این مشی حزب باید مورد توجه قرار گرفته شود زیرا این حزب در راستای وفاداری به رهبر معنوی خود یعنی یکی از عوامل اصلی فتنه 88، بارها برای رفع حصر و رفع ممنوع التصویری فتنه گران تلاش کرده اند و در میتینگ های سیاسی خود بر این نکته تاکید کرده اند که مانور سیاسی_انتخاباتی یزد نیز از این موضوع مستثنی نبوده است.

روز 25تیرماه 94 را نیز می توان برگ زرین دیگری در کارنامه این حزب داست. اسماعیل گرامی سخنگوی این جزب که پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 کشور را ترک کرده بود بار دیگر در در هفته گذشته هنگام عزیمت به کشور دستگیر شد.(لینک کامل خبر)

از روسیاهی های دیگر این حزب می توان به اظهار نظر مشاور دبیرکل این حزب اشاره کرد که گفته است: حاضر است حتی با گروه‌های تروریستی مخالف جمهوری اسلامی مذاکره و همکاری کند..(لینک کامل خبر)

از سوابق این حزب در فتنه 88 که بگذریم این حزب در دوران پس از انتخابات نیز عملکرد مناسبی نداشته است و سعی کرده است با چسبیدن به بدنه دولت یازدهم و دیگر طیف های اصلاحات خود را از گرداب اضمحلال رهایی بخشد. که در همین راستا می توان به بیانیه این حزب در حمایت از وزارت فرجی دانا اشاره کرد.(لینک کامل خبر)

اعتماد می در راستای جلب نظر دولتی ها سعی داشت با جریان سازی جلو استیضاح وزیر علوم را بگیرد که اقدام نمایندگان مجلس آب سرد دیگری بر پیکره بی جان این حزب بود. با توجه به تاکید اخیر رهبری در خصوص ظلم به بسیاری در موضوع بورسیه ها می توان به این نتیجه رسید که این حزب در راستای مشی منفعت محور خود حاضر است ظلم را به بسیاری تحمیل کند که البته سابقه ظلم به نظام نیز در فتنه 88 نیز در کارنامه سیاه این حزب وجود دارد.(لینک کامل خبر)

مواضع حزب اعتماد ملی در استان یزد نیز مورد انتقاد بسیاری از مردم استان یزد است زیرا این حزب در راستای جلب نظر طیف خاص برخی از مسئولین استان یزد علنا در برابر اراده مردمی در موضوع خاکسپاری شهدای گمنام در میدان امیر چخماق ایستاد و حتی در برابر مواضع مردم بیانیه می دهد که دست اندرکاران این حزب نیز مانند مسئولین استان که خود را در برابر خواست مردمی قرار داده بودند سیلی سختی از یزدی ها خوردند و تشییع باشکوه شهدا در امیرچخماق خار دیگری بر چشمان بدخواهان شد.(لینک کامل خبر)

نماینده سابق یزد در مجلس شورای اسلامی و عضو مجمع روحانیون مبارز در ضیافت افطاری حزب اعتماد ملی در تالار راه و ماه با انتقاد از منتقدان توافق هسته ای آن را به مثابه صلح حدیبیه دانست و تاکید کرد پیامبر نیز برای مصلحت از اصول خود عدول کرد.

در پاسخ به شبهه مطرح شده از سوی رضوی نظر چند کارشناس در این خصوص را آورده ایم:

صادق زیباکلام با  اشاره به قیاس های یر منطقی در موضوع هسته ای تاکید می کند:  مقایسه توافق جامع هسته‌ای (احتمالی) با حوادث تاریخ اسلام و جنگ تحمیلی چه در جهت اثبات واقعیات امروز یا در جهت نفی آن بهره‌برداری سیاسی است.

این استاد دانشگاه در گفت‌و‌گو با ایسنا، با بیان این‌که بهره‌برداری از حوادث تاریخی و اسلامی به نفع مسایل و تصمیمات روز کشور درست نیست گفت: این‌که واقعیات و مسایل امروز خود را با حوادث تاریخی مثل صلح امام حسن (ع)، صلح حدیبیه، جنگ امام حسین(ع) و ... یا مسایل مربوط به جنگ تحمیلی و قطعنامه 598 مربوط کنیم، نوعی بهره‌برداری و فرصت‌طلبی سیاسی است.

وی تصریح کرد: اول این‌که آن‌چه در حوادث تاریخی اسلامی روی داده است مربوط به معصومان است و ربطی به انسان‌های معمولی که دارای کاستی‌ها و کمبودهایی هستند، ندارد. آن‌ها معصوم بودند از این رو چه امام حسن (ع) با معاویه صلح می‌کردند و چه نمی‌کردند یا امام حسین (ع) می‌جنگید و نمی‌جنگید، تصمیم‌شان مورد قبول بود. بنابراین این شبیه‌سازی‌ها و مقایسه‌ها از سوی موافقان و مخالفان مذاکرات و توافق هسته‌ای در جهت اثبات یا نفی آن درست نیست.(لینک کامل خبر)

بسیاری دیگر از کارشناسان نیز این مقایسه را غیر منطقی و غرض آلود می دانند که از آن جمله می توان به فواد ایزدی کارشناس مسائل سیاسی اشاره کرد.

رضوی در بخش دیگری از سخنان خود می گوید:  چون کاندیدا نداشتیم، نماینده اصولگرا وارد مجلس شد/ رای حوزه یزد از اول انقلاب در اختیار اصلاح طلبان است.

این سخن رضوی تا آنجا بی خردانه بوده است که بسیاری از سیاسیون استان و برخی از حامیان جریان اصلاحات نیز خود آن را به باد انتقاد گرفته اند.

در پاسخ به این شبهه چند نکته را اشاره می کنم:


یک تحریف بزرگ تاریخی صورت پذیرفته است زیرا هرگز چنین چیزی نبوده و نیست. طی نه دوره مجلس شورای اسلامی این نفرات به مجلس راه یافته اند:

1 ـ سید رضا پاکنژاد(نمایند یزد در اولین دوره مجلس شورای اسلامی60-58)در آن دوره اساسا اصلاح طلب و اصولگرایی وجود نداشته است که ایشان جزئی از این یا آن باشند.

2ـ سید جلیل صدر طباطبایی. این چهره بیشتر چهره ای مردمی و اعتدالی است و چندان در تقسیم بندی های چپ و راست نمی گنجد.

3 ـ سید محمد رضوی. اگر ایشان خودشان، خودشان را اصلاح طلب می دانند اگرچه موافق نیستیم اما دعوایی هم نداریم. 

4 ـ سید عباس پاکنژاد چهره ای مردمی و اعتدالی این چهره اگرچه از نیروهای نزدیک و متمایل به اصلاحات است اما هیچ سنخیتی با تعریفی که رضوی از اصلاح طلب بودن ارائه می دهد ندارد.

5 ـ سید عباس پاکنژاد... 6ـ سید محمود رضوی... 7ـ سید عباس پاکنژاد....8 ـ علی اکبر اولیاء آنانی که این نماینده یزد در مجلس شورای اسلامی را از نزدیک می شناسند بهتر می دانند مشی سیاسی ایشان چیست!

9ـ محمد صالح جوکار

با عنایت به نکته سوم و این ادعای آقای رضوی که رای حوزه یزد از ابتدای انقلاب با اصلاح طلبان بوده پس چگونه یک اصولگرا توانسته است 80 هزار رأی از 190 هزار رأی را به خود اختصاص بدهد اگر نظر آقای رضوی این است و چنین ادعایی دارند و مهم برای ایشان اصلاح طلب بودن نماینده است پس باید رأی اول یزد مانع ورود صالح جوکار به مجلس می شد.

10. در تشریح علت شکست اصلاح طلبان در انتخابات دور نهم مجلس شورای اسلامی باید عامل مهم فتنه 88 را درنظر گرفت زیرا در جریان فتنه اصلاح طلبان با حمایت از فتنه گران علنا خود را در موضع مقابله با نظام قرار داده و ظلم بزرگی رانسبت به ملت و نظام روا داشتند که این اشتباه استراتژیک، آن ها را دچار مرگ سیاسی کرد.

 






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها