نمایش نمایش

ID : 23575625
وقوع 52 حادثه در 3 ماه امسال؛

کمربندی میبد؛ رکورد‌ دار حوادث جاده‌ای استان/تردد روزانه بیش از 180 هزار خودرو در محورهای مواصلاتی استان


کمربند حلقوی میبد در 3‌ماه نخست امسال رتبه اول حوادث جاده‌ای را به خود اختصاص داده است.

به گزارش عصرفرهنگ؛ کمربند حلقوی میبد در 3‌ماه نخست امسال رتبه اول حوادث جاده‌ای را به خود اختصاص داده است؛ از این رو رئیس شعبه هلال احمر شهرستان میبد با اشاره به ضرورت ارزیابی علت این وضعیت در این کمربندی، خواستار تسریع در تکمیل پایگاه ثابت امداد جاده‌ای این محور با توجه به تعدد حوادث و سوانح ترافیکی شد.
قرار گرفتن استان در مسیر ترانزیت شمال به جنوب و تردد روزانه بیش از 180 هزار خودرو در محورهای مواصلاتی استان، همه نشان از اهمیت محورهای مواصلاتی استان با توجه به احتمال بروز سوانح و حوادث ترافیکی دارد. در این بین نقش پایگاه‌های امداد جاده‌ای در مدیریت این حوادث انکارناپذیر است.


بسیاری از شهرستان‌های استان دارای پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای ثابت و سیار هستند اما وضعیت کمربند حلقوی میبد از سمت شهرستان اردکان به سمت شهرستان یزد، ضرورت تبدیل پایگاه امداد جاده ای سیار این شهرستان به پایگاه ثابت را دو چندان کرده است.
در 3ماه نخست امسال، بیشترین حوادث جاده‌ای استان در این محور اتفاق افتاده است و حتی بر اساس اعلام پلیس راه، بیشترین تصادفات منجر به فوت نیز در این محور بوده است؛ این در حالی است که تنها پایگاه امداد جاده‌ای شهرستان میبد در این محور همچنان سیار است و پایگاه ثابت نیمه کاره آن در انتظار نگاه مسئولان برای تکمیل است.

وقوع 52 حادثه در 3 ماه امسال
رئیس شعبه هلال احمر شهرستان میبد گفت: در 3 ماه نخست امسال درورودی کمربندی حلقوی میبد از شهرستان اردکان تا پل خورشید بیش از 52 مورد حادثه جاده‌ای اتفاق افتاده که عمده آنها واژگونی بوده است.


«کمال بنا» ادامه داد:درنامه نگاری با فرمانداری شهرستان از آنها خواسته شده است که به بررسی این وضعیت اقدام شود تا دلیل بالا بودن تصادفات و تلفات در کمربندی میبد شناسایی و رفع شود.
وی تصریح کرد: خواب آلودگی راننده و یکنواختی جاده قطعا در این اتفاق موثر است؛ چرا که دلیل اصلی تصادفات واژگونی و انحراف از جاده است. به علت نبود استراحتگاه و جاذبه‌ای برای توقف، خستگی و خواب آلودگی در این محدوده بر رانندگان چیره می‌شود و بروز تصادفات و انحرافات را به همراه دارد.
این مسئول خاطرنشان کرد: بنا به اظهار پلیس‌راه، حتی بیشترین تصادفات منجر به فوت نیز به نسبت مسافت در این محور اتفاق می‌افتد. این در حالی است که هم محور دو بانده است و هم عرض مناسبی دارد و هیچ نقص فنی در جاده وجود ندارد.

ضرورت تکمیل پایگاه با اعتبارات دولتی
فرماندار میبد در مصاحبه با همشهری نیز دلیل عمده تصادفات در کمربندی این شهرستان را شیب تند و کم‌عرضی جاده و نیز نبود روشنایی، استراحتگاه‌های بین راهی و پمپ بنزین عنوان می‌کند.
«حسین فلاح» با اشاره به طول 15‌کیلومتری کمربندی میبد افزود: آمار تصادفات در این محور بالاست. از این رو باید اقداماتی برای کاهش تصادفات صورت گیرد که از جمله آن می‌توان به شانه سازی لازم و ایجاد پناهگاه اشاره کرد.

وی ادامه داد: تکمیل پایگاه امداد و نجات ثابت جاده‌ای این محور نیز با توجه به بالا بودن آمار تصادفات ضروری است. از این‌رو مدیریت بحران استان باید مساعدت کند تا این پایگاه هرچه زودتر تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

به گفته این مسئول، تاکنون برای ساخت این پایگاه 150 میلیون تومان هزینه شده که از محل کمک‌های خیری تامین شده است و تکمیل آن در گرو تخصیص اعتبارات دولتی است.

انتهای پیام/






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها