اوضاع آشفته امروز میوه ساختارشکنیها و افراطیگریهای دیروز!
یزدرسا؛ محمدرضا تابش نایبرئيس فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با یکی از رسانههای حامی دولت گفته است: «باید تلاش کنیم ارتباط نزدیک با رهبری اتفاق بیفتد؛ چراکه این عدم ارتباط برای ما ضعف و خلأ است و از آن طرف باعث سوءاستفاده جریان رقیب میشود». محمدرضا تابش این سخنان را به «خبرآنلاین» گفته است. او در پاسخ به این سؤال که آیا فرد خاصی قرار است این ارتباط را ایجاد کند یا اصلاحطلبان برنامه خاصی برای برقراری چنین ارتباطی دارند، گفت: «این تقاضا از سوی گروهها و طیفهای مختلف اصلاحطلب خدمت ایشان ارائه شده است، انشاءالله که مورد پذیرش قرار گیرد و مکانیسم آن را نیز باید خود ایشان تعیین کنند که به چه صورتی باشد».
چندی پیش و پس از فوت هاشمی رفسنجانی، حسین مرعشی سخنگوي حزب کارگزاران نیز به یک روزنامه حامی دولت گفته بود: «در شرایط کنونی بخشی از گروههای سیاسی تقاضا دارند که پس از رحلت آیتالله هاشمی ارتباط این گروهها به صورت مستقیم با مقام معظم رهبری برقرار شود... در مرحله اول ما منتظر خواهیم ماند تا نظر مقام معظم رهبری را در این زمینه مشاهده کنیم. با وجود این، این مطالبه به صورت جدی در جریان اصلاحات وجود دارد».
همچنین فاطعه راکعی (فعال سیاسی اصلاحطلب) نیز گفته بود: «تنها کسی که میتوانند جای خالی آیتالله هاشمی را برای اصلاحطلبان پر کنند مقام معظم رهبری هستند.»
قبل از این نیز اسحاق جهانگیری، سال ١٣٩١ در برنامه شناسنامه گفته بود: «اگر کسی به نام اصلاحطلب، بخواهد سرنوشت خود را از سرنوشت نظام اسلامی جدا بداند، دیگر به نظر من آن فرد اصلاحطلب به شمار نمیرود. اصلاحطلب کسی است که با جمهوری اسلامی و انقلاب گره خورده است و برای اعتلا و عظمت ایران و نظام کار میکند... جایی که نقطه ثقل نظام و چتر نظام به شمار میرود، رهبری است. ما معتقدیم همه جناحهای سیاسی باید با رهبری رابطه جدی داشته باشند و مطالبات خود را منعکس کنند و نظرات ایشان را بگیرند و از این نظرات استفاده کنند.»
همه این اظهارات در واقع بیانگر استرتژی جدید جریان اصلاحات برای دوران جدید به ویژه دورهای که پشتوانه اصلیشان یعنی هاشمی رفسنجانی را از دست دادهاند، است. با توجه به اقدام افراطی و ساختارشکنانه اصلاحطلبان در دوران دوم خرداد و به ویژه نقش آنها در انتقامگیری از مردم در فتنه سال 88، حالا این جریان به شدت در انزوا قرار گرفته و کارایی سیاسی-اجتماعی اصلاحطلبان به قدری تنزل یافته که حتی با وجود کسب همه 30 کرسی مجلس شورای اسلامی در انتخابات سال گذشته توسط لیست موسوم به امید، اما بازهم چیزی جز انفعال از نمایندگان اصلاحطلب مجلس ندیدهایم!
افزون بر این، لگد زدن به قانون توسط اصلاحطلبان در سال 88 موجب شده تا آنها در حاشیه قرار بگیرند و حتی حسن روحانی هم -که اصلاحطلبان انتخاب او را مدیون خود میدانند-، به آنها بهایی ندهد! در چنین شرایطی مواضع بیان شده از سوی برخی از فعالان این جریان در لزوم ارتباط با رهبر انقلاب، بیش از هر چیز بیانگر انفعال و ناکامی این جریان برای پیشبرد اهداف موردنظر خود است.
اصلاحطلبان امروز در حالی از لزوم ارتباط با رهبر انقلاب و نظام سخن میگویند، که زمانی و در دوران حاکمیت دوم خرداد تز عبور از حاکمیت میدادند و به قدری با قلدری با مردم و نظام سخن میگفتند که نظام را تهدید به خروج از حاکمیت میکردند. اوضاع اسفناک این روزهای اصلاح طلبان در واقع ماحصل همان افراطیگریها و ساختارشکنیهای آنها در دوران حاکمیتشان بر قدرت است. دورانی که آنها به زعم خودشان هم چیز را تمام شده تصور میکردند و احساس میکردند تا فتح سنگرهای مختلف نظام فاصله چندانی ندارند، اما امروز شاهد اوضاع به شدت آشفته این جریان هستیم. اوضاعی که حتی انتخابات خرداد 92 و اسفند 94 هم نتوانست چیزی را به نفع آنها تغییر دهد!
Related Assets:
- نرمش مقابل امریکائی ها؛علت افزایش تحریم ها/سیاست ترامپ در قبال ایران همان سیاستهای قبلی آمریکائیهاست
- ساماندهی متکدیان بدون آماده سازی زیرساخت آب در هاون کوبیدن است
- صدای پای جریان خزنده فتنه در دانشگاه یزد/ وقتی مجوز انتشار نشریه به حامیان فتنه داده می شود
- واژگوني خودرو در كمربندي ميبد 2 مصدوم بر جاي گذاشت