تأمین نسبی زیرساخت های اشتغال بانوان در ابرکوه/ به روز رسانی، نیاز سنجی و آموزش، شاخصه های ایجاد اشتغال
به گزارش یزدرسا به نقل از سرو ابرکوه، جلسه کمیسیون امور بانوان شهرستان با حضور اعضای کمیسیون مزبور و همچنین رقیه کرمانیان سرپرست دفتر امور بانوان وخانواده استانداری یزد، در محل فرمانداری برگزار شد.
طی این جلسه کرمانیان اظهار کرد: برای نشان دادن توانمندی های افراد نیاز است که کلیه زیرساخت های لازم در این زمینه فراهم گردد و در این رابطه هیچ تفکیکی میان زن و مرد وجود ندارد؛ اما وقتی زیرساخت های مناسب فراهم نباشد این جامعه زنان است که بیشتر آسیب پذیر می شود، چرا که نمی توانند سلامت روح و جسم خود را تأمین کنند.
وی با بیان اینکه در ابرکوه این زیرساخت ها تاحدودی تأمین شده است، افزود: بانوان با توجه به مهارت هایی که دارند می توانند در همه زمینه ها وارد بازار کار شوند، اما آنها به اقتضای تفاوت های جنسی و جسمی به سمت مشاغل خاص از جمله مشاغل خانگی گرایش دارند.
سرپرست دفتر امور بانوان وخانواده استانداری با تأکید بر محورهای اقتصادی و آسیب های اجتماعی که در دستور کار امور بانوان قرار دارد، خاطرنشان کرد: زنان می توانند پایه گذار اصلی در زمینه اصلاح الگوی مصرف و توسعه و ترویج اقتصاد مقاومتی در جامعه بوده و بیشتر از هر قشر در این دو مورد تأثیر گذار باشند.
کرمانیان گفت: با توجه به گرایش بانوان به مشاغل خانگی، اینگونه شغل ها در وهله اول باید به روز رسانی شده و ظرفیت های جدید چنین مشاغلی شناخته شود. در مرحله بعد باید نیازسنجی و ارزیابی بازار فروش نیز توسط مسئولین ذی ربط انجام شده و اگر بازار فروش مطلوب بود، آنگاه آموزش های لازم آغاز شود.
لزوم تبیین مسائل فرهنگی و اجتماعی در مساجد
در ادامه سید نبی رسولی فرماندار شهرستان با بیان اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می دهند، اظهار کرد: اگر در بین مسئولین همکاری بین بخشی وجود داشته باشد و همگی شعار سال (اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل) را سرلوحه برنامه های خود قرار دهند، جامعه به پیشرفت های همه جانبه دست خواهد یافت.
ترویج انس با قرآن جهت رفع شبهات
رسولی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی که آسیب های اجتماعی خانواده ها و به ویژه جوانان را تهدید می کند، ترویج انس با قرآن در جامعه و اهمیت به فضاهای دینی که نمونه عینی آن مساجد می باشد، بسیاری از شبهات را برطرف می نماید. لذا یکی از وظایف روحانیون در مساجد بیان مسائل فرهنگی، اجتماعی و مشکلات جامعه می باشد.
وی تصریح کرد: در شهرستان بیش از هزار زن سرپرست خانواده وجود دارد که یکی از مهم ترین نیازهای آنان ایجاد اشتغال است. مسئولین می توانند با برنامه ریزی های دقیق و کارشناسانه و راه اندازی بازاری برای فروش محصولات تولیدی بانوان برای آنان شغل ایجاد کرده و از توانایی های بالقوه و بالفعل آنان استفاده کنند.
انتهای پیام/م.ف