تسخیر لانه جاسوسی، انقلاب اسلامی را از انحراف نجات داد
استاد علوم سیاسی دانشگاه یزد در مصاحبه با یزدرسا، با اشاره به سالروز 13 آبان و روز جهانی مبارزه با استکبار جهانی گفت: با پیروزی انقلابی اسلامی ایران در 22 بهمن 1357، شاهد سقوط نظام 2500 ساله شاهنشاهی در ایران هستیم، حرکتی که به عنوان زلزلهای نه تنها در در ارکان حکومت ایران بلکه موجی را در نظام های استبدادی منطقه و فراتر از آن را ایجاد کرد که این بعد از انقلاب حرکتی ضداستبدادی بود.
بعد اصلی انقلاب اسلامی ایران، بعد استکبارستیزی آن است
اکبر غفوری در ادامه اظهار داشت: با توجه به شعارهای اصلی انقلاب مبنی بر استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی یزد و بیانات معمار کبیر انقلاب اسلامی، بعد اصلی انقلاب اسلامی ایران که همان بعد استکبارستیزی آن است مشخص می شود. در همین راستا بود که در 13 آبان 1358، لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام ره تصرف می شود که با این اقدام بعد اصلی انقلاب اسلامی ایران که همان بعد استکبارستیزانه است تحقق پیدا می کند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه یزد تاکید کرد: امام راحل این اقدام دانشجویان را انقلاب دوم و بزرگتر از انقلاب اول دانستند که این نشان از اهمیت این اقدام بود.هر چند که ظاهر تصرف لانه جاسوسی به دلیل ملاقات بازرگان و برژینسکی مشاور امنیت ملی کارتر در جشن های انقلاب الجزایر، و پذیرش شاه از سوی آمریکایی ها به بهانه بیماری بود اما مهمترین مسئله این بود که سفارتخانه آمریکا در ایران هیچ کارکرد سیاسی و دیپلماتیک نداشت و اسناد و مدارکی هم که از سفارت خانه آمریکا بدست آمد خود گویای این موضوع بود که سفارتخانه آمریکا جاسوس خانه بود.
وی در خصوص اهمیت تصرف سفارت آمریکا در تهران گفت: اگر این اقدام از سوی دانشجویان پیرو خط امام صورت نمی گرفت می توانست انقلاب اسلامی را مانند سایر جنبش ها و حتی حرکت های بیداری اسلامی منحرف کند. بررسی جنبش ها و نهضت ها نشان می دهد که یکی از مهمترین عامل به نتیجه نرسیدن و شکست آن ها نقش بیگانگان و استکبار بوده است که نمونه های آن را در انقلاب مشروطیت و نهضت ملی شدن صنعت نفت می بینیم.
غفوری با اشاره به دیگر ثمرات این حرکت عظیم دانشجویان تصریح کرد: این حرکت دانشجویان موج مبارکی را ایجاد کرد که یک کشور جهان سومی هم می تواند قدرت آمریکا را به سخره گرفته و به زانو درآورد و برای ملت های جهان سوم اعتبار و آبرو بیاورد.
این استاد علوم سیاسی دانشگاه یزد در ادامه بیان داشت: در کنار این مسائل اگر به مبانی دینی و اعتقادی این حرکت نیز توجه شود می بینیم، قرآن در موارد متعدد نه تنها مسلمانان بلکه مومنان را مورد خطاب قرار داده است که با مستکبران سر سازش نداشته و هیچ دوستی با آن ها برقرار نکنید. خداوند در سوریه مائده می فرماید: « اگر دوستی و ولایت آن ها را بپذیرید شما هم از آن ها هستید و دشمنی و کینه آن ها نه تنها آن چیزی است که بر زبان می آورند بلکه آن چه در سینه دارند بیشتر از ظاهر است».
ضرورت زنده نگه داشتن شعار مرگ بر آمریکا
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به سوابق و تجربه تاریخی قبل و بعد از انقلاب اذعان کرد: در طول این سال ها تاکنون دشمنی آمریکایی ها با ملت ایران کم نشده است و کلام امام راحل نیز خود گویای این تجربه تلخ مردم ایران است. امام راحل در خصوص خباثت های مکرر آمریکایی ها فرمود: «آمریکا تروریست بالذات و دشمن اول کشورهای اسلامی است».
این استاد دانشگاه در پایان تاکید کرد: علی رغم تصور برخی مسئولین و خوش بینی آن ها، حتی پس از برجام نیز می بینیم دشمنی و خباثت های آمریکایی ها علیه ملت ایران کم نشده بلکه بیشتر هم شده که نمونه های آن را می توان در تصویب طرح ها و لولیح ضد ایرانی در کنگره و مجلس نمایندگان آمریکا مشاهده کرد. کنون نیز نامزدهای انتخابات آمریکت در اظهارات و اقدامات ضد ایرانی مسابقه گذاشته اند که همه این ها نشان از ضرورت زنده نگه داشتن شعار مرگ بر آمریکا است.
انتهای پیام/آ
Related Assets:
- مخالفتهاشمیباخط امام این بار بر سرتسخیرلانهجاسوسی
- تسخیر سفارت آمریکا اقدام بجایی بود
- تسخیر لانه جاسوسی، گواه بلوغ فکری و قدرت تصمیم گیری دانشجویان انقلابی بود
- 13 آبان؛ روز اعلان جهاد با دشمن است/کسی تاکنون میوه باغ برجام را ندیده
- قیام دانشجویان در سیزده آبان، مولود تفکر عاشورایی/ توجه به نخبگان علمی، راه برون رفت جامعه از بن بست های کنونی است
- تفکر انقلاب اسلامی در مقایسه با روزهای نخستین هیچ تغییری نکرده است/ آمریکا؛برای همیشه غیر قابل اعتماد
- برجام تأمینکننده منافع آمریکاست، نیازی به تغییر آن ندارند
- علت سفر استانی معاون پارلمانی چه بود؟