توصیه طب سنتی برای پیشگیری از سرماخوردگی و گلو درد
به گزارش یزد رسا به نقل ازیزد بانو، با توجه به آغاز فصل سرما و افزایش شیوع ابتلا به سرماخوردگی مفید دانستیم که راههای ساده و در دسترس در زمینه ی پیشگیری و درمان سرماخوردگی را در گفتگو با دکتر افسانه شاکری متخصص طب سنتی ارائه نماییم.
*پیشگیری از سرماخوردگی
این متخصص طب سنتی برای پیشگیری از سرماخوردگی اینگونه توصیه کرد : علاوه براقداماتی نظیر عدم قرارگیری در معرض هوای سرد و جریان مستقیم باد واستفاده از پوشش مناسب بویژه درناحیه سرراهکارهایی با هدف افزایش سطح ایمنی بدن وجود دارد که در ذیل به برخی ازآنها اشاره می شود.
دکتر شاکری افزود : روش درمانی قدیمی و ساده برای تأمین « ویتامین ث» به دین ترتیب عمل می کنیم که یک عدد لیمو ترش شیرازی درشت را برش داده و آب آن را در یک لیوان آب جوشیده ولرم ریخته و بعد از افزودن یک قاشق مرباخوری عسل میل کنید.
وی ادامه داد: توجه به این نکته لازم است که ویتامین ث در درجه حرارت بالا تخریب می شود و در نتیجه آب مورد استفاده نباید داغ باشد؛ ضمناً به بیماران کلیوی بخصوص آن دسته که سنگهای کلیوی با ترکیب ویتامین ث (اسید آسکوربیک) دارند توصیه می شود از خوردن مقادیر زیاد ویتامین ث بپرهیزند.
این متخصص طب سنتی در مورد دم نوش ها نیز گفت : دم کرده ای برای افزایش عوامل دفاعی بدن که در فصل زمستان می توان روزانه در دو نوبت صبح و عصراز آن استفاده کرد شامل : ترکیب آویشن، بابونه، بادرنجبویه و رازیانه نیم کوب که به میزان مساوی مخلوط شده اند به اندازه دو قاشق چایخوری در یک لیوان آب جوش ریخته و بعد از 20 دقیقه دم کشیدن صاف کرده و با عسل میل کنید.
*توصیه درمانی برای گلو درد
دکتر شاکری درباره توصیه های طب سنتی در مورد گلودرد اظهار داشت : اغلب گلودردها ویروسی بوده برخی از آنها باکتریال هستند و نکته مهم و قابل توجه این است که گلودرد چرکی با عامل استرپتوکوک خطرناک بوده و نیازبه درمان آنتی بیوتیکی با پنی سیلین دارد.
وی تصریح کرد : در نتیجه در صورت بروز تب بالا و گلودرد شدید و گاهی شکم درد و تهوع بخصوص در کودکان حتماً به پزشک مراجعه نماییم تا در صورت نیاز از درمان آنتی بیوتیکی بهره مند شوید..
این متخصص طب سنتی افزود : در سایر موارد در بدو شروع علائم گلودرد و التهاب حلق، درمان گیاهی به این صورت زیر توصیه می شود که اول : «غرغره بابونه : یک تا دو قاشق چایخوری گل بابونه را در یک لیوان آب جوش به مدت 10 دقیقه دم گذاشته و پس از صاف کردن هر یک ساعت یک استکان آنرا غرغره شود » و دوم : «غرغره تخم گشنیز : یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز کوبیده شده را در یک لیوان آب جوش به مدت 10 دقیقه دم گذاشته و پس ازصاف کردن هر دو ساعت غرغره کنید».
دکتر شاکری در ادامه توصیه کرد : از غرغره آب لیموترش تازه رقیق شده با آب و یا لعاب حاصل از خیساندن گل ختمی هم می توان در درمان التهاب گلو سود جست.
گفتنی است : در بحثهای آتی به درمانهای ساده ی سایرعلائم و عوارض سرماخوردگی از جمله گرفتگی بینی، سینوزیت، سرفه و ... خواهیم پرداخت.
Related Assets:
- سوء مزاج های مختلف در بارداری تأثیر منفی دارد/ غذاهای مفید در رفع سوء مزاج رحم
- زوجین قبل از بارداری وضعیت مزاجی خود را بررسی کنند
- عادات غذایی غلط در جامعه باید اصلاح شود/اصلاح«سبک خوردن و آشامیدن» اولین رمز تندرستی
- برگزاری کلاس های عرفانکاذب در پوشش طب سنتی/ بانوان شاغل و دختران جوان در تیررس!
- برای کاهش خارش پوست شربت تخم بالنگو بنوشید
- از مصرف غذاهای پرادویه در هوای گرم بپرهیزید
- درمان سرماخوردگی با داروهای گیاهی
- دعوت از مدرس ماهواره در دانشگاه امیر کبیر/ زمان رسیدگی به اوضاع دانشگاهها فرا می رسد؟
- دختری که روزی 8 هزار بار عطسه میکند+ عکس