جوشاندن شیر تضمین کننده سلامت آن نیست
متخصص تغذیه در یزد در خصوص نحوه استفاده از شیرهای نایلونی پاستوریزه و هموژنیزه در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا گفت: با توجه به اینکه فرآیند آماده سازی شیرهای پاستوریزه با حرارت کم انجام می شود بسیاری از میکروبهای داخل شیر از بین می روند اما مقدار کمی از میکروب ها در آن باقی میماند.
محمدحسن مظفری افزود: معمولا مدت زمان استفاده از شیرهای نایلونی 48 ساعت است که اگر در زمان مصرف به تاریخ درج شده روی آن ها توجه نشود میتواند موجب بروز بیماری در افراد شود.
وی تاکید کرد: شیرهای پاستوریزه حتما باید در دمای پایین و صرفا در یخچال نگهداری شود تا شرایط رشد انواع میکروب ها در آن فراهم نشود.
مظفری بیان داشت: اکثر مردم برای اطمینان از سالم بودن شیر، آن را میجوشانند اما نکته قابل توجه اینجاست که گاهی ممکن است شیری که از تاریخ انتقضای آن چند روزی گذشته در نقطه جوش منعقد نشود و افراد را در مصرف شیر سالم دچار مشکل کند بنابراین بهتراست به توصیه های روی پاکت توجه ویژه شود و از مصرف شیرهای پاستوریزه که از تاریخ انقضای آن میگذرد به شدت پرهیز شود.
این متخصص تغذیه در پایان اظهار کرد:باید بلافاصله بعد از خریدشیرهای پاستوریزه نایلونی،آن ها را در یخچال نگهداری کرده و بر اساس تاریخ مندرج بر روی محصول از آن ها استفاده کرد.
انتهای پیام / ا.م