شیر دوست ندارید، شیر گیاهی بخورید
به گزارش یزدرسا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ تقریبا 75 درصد از بزرگسالان با کاهش فعالیت آنزیم لاکتوز (آنزیم لازم برای شکستن قند شیر) در بدن خود مواجه و برخی از افراد نیز مبتلا به عدم تحمل لاکتوز در بدنشان هستند اما ما به آن ها جایگزین های خوبی را توصیه می کنیم.
برای کسانی که دچار مشکل آلرژی به شیر، عوارض گوارشی ناشی ازمصرف فرآورده های لبنی و یا حتی کسانی که از فرآورده های حیوانی استفاده نمی کنند جایگزین های لبنی بسیار زیاد و محبوبی مثل بادام، برنج، کنف، شیر سویا و نارگیل وجود دارند البته باید مراقب باشید که این شیرها و مواد غذایی مواد افزودنی و قند مصنوعی نداشته باشند. برخی از این محصولات نیز با مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین B12 غنی شده هستند.
حال ما به شما دو نوع شیر گیاهی توصیه می کنیم که جایگزین فرآورده های لبنی گاوی هستند.
1. شیر بادام
این دستور را می توانید با فندق، بادام زمینی، گردو و نیز انجام دهید.
مواد لازم:
½ فنجان بادام خام (یک شب خیس شده)
1.5 فنجان آب سرد یا آب نارگیل
شیرین کننده که به اختیار می توانید مصرف کنید (خرما، انجیر، و یا 1 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا)
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل، اختیاری
طرز تهیه:
بادام خام که حداقل 8 ساعت خیس یا ترجیحا یک شب خیس شده را به بقیه مواد اضافه کرده و در مخلوط کن با سرعت بالا هم بزنید سپس آن را از یک توری ریز یا الک عبور دهید، شیر راتا چهار روز در ظرف دربسته درون یخچال و ماده خمیری مانده در الک را برای استفاده در دسرها میتوانید نگه داری کنید.
فواید :
به طور طبیعی سرشار از کلسیم و منیزیم بوده که برای قوی شدن استخوان ها مفید است.
حاوی ویتامین E برای حفاظت از سلامت پوست
بادام به ثبات قند خون و سلامت قلب کمک می کند.
.2شیر شاهدانه
2 قاشق غذاخوری تخم شاه دانه
1.5 فنجان آب نارگیل سرد
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
همچنین می توانید خرما، انجیر، عسل یا شیره افرا به آرامی اضافه کنید تا شیرین شود.
طرز تهیه:
تخم شاه دانه و آب نارگیل در حدود 30 ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید تا به رنگ سفید شیری در بیاید این مخلوط را می توانید در ظرف مهر و موم شده درون یخچال تا 4 روزنگهداری کنید.
فواید این ترکیب:
حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 3
منبع عالی پروتئین با قابلیت هضم بالا
اگر با استفاده از آب نارگیل تهیه شود سرشار از پتاسیم است.
منبع خوبی از آهن، منیزیم و روی است.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- یزدی ها شیر فله ای نخرند
- عمده لبنیات نامطلوب از استانهای دیگر در یزد عرضه می شود/ دلایل بی کیفیتی لبنیات موجود در بازار
- «شیر افسار گسیخته» همچنان می تازد
- آغاز توزیع شیر رایگان در مدارس یزد
- آغاز توزیع شیر کامل پاستوریزه برای اولین بار در استان یزد
- عرضه مستقیم شیر کامل پاستوریزه در سطح استان یزد
- سالانه 220 هزار تن شیر خام در یزد تولید می شود/آغاز خريد تضميني شير از دامداران يزدي