پرداخت 15هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در استان یزد/ فرایند صدور مجوز سرمایهگذاری در استان کاهش یابد
به گزارش یزدرسا، به گزارش خبرنگار یزد آوا، رئیس سازمان صنعت معدن تجارت استان یزد صبح امروز در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی با اشاره به بسته ارتقای توان تولید ملی در سال 96 گفت: سال گذشته 160هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب مصوبات کارگروههای تسهیلات و رفع موانع تولید جهت رونق تولید به واحدهای کوچک و متوسط که دچار مشکل شده بودند، پرداخت شد که این مبلغ در سال جاری 200 هزار میلیارد تومان پیشبینی میشود.
محمدرضا علمدار ادامه داد:سهم استان در سال گذشته برای رفع موانع تولید 11هزار میلیارد ریال بوده است که با توجه به افزایش اعتبار دولت در پرداخت تسهیلات رونق تولید پیشبینی میشود که سهم استان برای امسال چهار هزار میلیارد ریال افزایش یابد و 15هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی استان پرداخت شود.
وی با بیان اینکه در استان یزد سه هزار و 600 واحد پروانهدار در استان وجود دارند، گفت: سال گذشته دو هزار و 103 واحد برای دریافت تسهیلات ثبت نام کردند که با پایش انجام شده به هزار و 250 واحد تسهیلا ت پرداخت شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد نیز دراین نشست با بیان اینکه استان یزد با بحران رکود و بی آبی مواجه است، گفت: یکی دیگر از بحرانهایی که استان با آن مواجه است موانع موجود در دستگاهها جهت ارائه مجوز به سرمایهگذار و طولانی بودن زمان صدور آن است که گاهی اوقات یک سرمایهگذار برای گرفتن مجوز تا یک سال در میان ادارات سرگردان است.
سیدمحمدرضا سیدحسینی با تاکید بر اینکه باید فرایند صدور مجوز سرمایهگذاری در استان کاهش یابد، ادامه داد: از این پس چنانچه پاسخ به استعلامی در یک دستگاه بیش از یک هفته طول بکشد به منزله تایید تلقی می شود و ادامه فرایند کسب مجوز از سایر دستگاهها پیگیری خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد نیز در این نشست با اشاره به مشارکت بیش از 93 درصدی مردم استان یزد گفت: مردمی که اینگونه با مشارکت خود فعالیتهای مسئولان را تایید کردند و موجب بقای مدیران شدند حق بر گردن ما دارند و باید قدران آنها باشیم و باید تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات آنها به کار ببریم.
حمیدرضا نصیری زاده عنوان کرد: امسال به منظور رصد و نظارت بر فعالیت دستگاهها و میزان پیشرفت آنها، مقرر شده است، کمیته نظارت تشکیل شود تا فعالیت آنها بررسی شود.
انتهای پیام/