گسترش اختلافات میان دولت و اصلاح طلبان در آستانه انتخابات
به گزارش یزدرسا به نقل از راه دانا؛ با نزدیک شدن به ایام برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، تلاش جریانها و گروههای سیاسی در کشور برای ورود به انتخابات و تصاحب کرسی های بهارستان افزایش بیشتری یافته است.
اصلاحطلبان یکی از جریان های سیاسی بودند که از ابتدای روی کار آمدن دولت خود را یکی از مهم ترین علت های پیروزی روحانی در انتخابات می دانستند و از این رو سهم خواهی های زیادی از دولت داشتند.
رسیدن به پست های سیاسی و داشتن چند عضو از اعضای کابینه یکی از توقع های اصلاح طلبان در قبال دولت بود؛ در طرف مقابل نیز اصلاح طلبان همواره به دفاع بی چون و چرا از عملکرد دولت پرداختند.
هرچند عملکرد اقتصادی دولت طرفداران زیادی نداشت، اما اصلاح طلبان با استفاده از رسانه های خود سعی کردند عملکرد دولت در این زمینه را تأیید و توجیه کنند.
با نزدیک شدن به انتخابات فضای میان اصلاح طلبان و دولت به شکل دیگری رقم خورده است، به شکلی که کاندیداهای اصلاح طلب حمایت از دولت را مانع از اعتماد مردم به خود می دانند و سعی می کنند در گوشه و کنار به انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت بپردازند.
از طرف دیگر اصلاح طلبان در ستانه انتخابات دیدهاند که خواسته های آنها از سوی دولت عملی نشده است و همین موضوع منجر به افزایش تنش میان جریان حامی دولت و اصلاح طلبان شده است.
در همین راستا یکی از خبرگزاری های منتسب به اصلاح طلبان که تا کنون حمایت های بی چون و چرای خود را از دولت دریغ نکرده بود، در اقدامی که ناشی از فضای اختلافی آنها با دولت است، با انتشار کاریکاتوری وام خودرو دولت را زیر سوال برده و نسبت به سیاست های اقتصادی دولت اعتراض کرده است.
محمدرضا تاجیک، فعال سیاسی اصلاحطلب هم در توضیح انتظارات اصلاح طلبان از دولت در گفتگو با روزنامه شرق مدعی شده است: «بالاخره زمانی ما به یاری برخاستیم. زمانی ما دست گرفتیم، زمانی ما عصا شدیم، ما پا شدیم و دیگران با آن رفتند. ما همه امکانات خود را گذاشتیم که راه برای اینکه عدهای در یک تسابقی به پیروزی برسند، هموار و فراهم شود. طبیعی است که انتظاری وجود دارد که بعد از فردای پیروزی، آن عقبه فراموش نشوند و یاران غار، فراموش نشوند و تبدیل به خاران راه نشوند. حذف و طرد نشوند؛ بلکه بستری فراهم شود که آنها هم بتوانند کنشگری بیشتری در عرصه سیاست داشته باشند»
با وجود چنین انتظاراتی از دولت، طی دو سال گذشته، دولت همواره سعی کرده است استقلال خود را از این جریان سیاسی حفظ کند و هرچند در ظاهر از این جریان سیاسی دوری کرده است.
اما اصلاح طلبان در آستانه انتخابات برای جذب بدنه اجتماعی و رسیدن به یک پایگاه اجتماعی محکم برای ورود به انتخابات دو راهبرد در قبال دولت را در پیش گرفته اند، که اولین راهبرد حمایت از بحث سیاست خارجه و دیپلماسی خارجی دولت است و راهبرد دوم عدم حمایت و حتی انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت یوده است.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- سطح پایین توانمندی خانواده برای عبور از بحران/ لزوم یادگیری سواد انتقاد
- اعتراض حق نامزدهاست؛ تخریب شورای نگهبان فتنهگری است/ معیارهای انتخاب
- عده ای برای تطهیر خودشان در انتخابات کاندیدا میشوند
- جهت شرکت در انتخابات مجلس به حوزه انتخابیه اردکان خواهم آمد/تایید صلاحیت شده ام
- نباید کاندیداهای انتخاباتی را به خاطر تعصبات بیجا کوبید
- ملت ایران مانع تحقق هر فتنهای از سوی استکبار میشود/ اقتصاد مقاومتی؛تنها راه حل مشکلات
- کارگزاران هاشمی، اعتدال روحانی یا اصلاح طلبان؛ انشقاق آشکار در پایگاه رای اقلیت 7 میلیونی!
- بالاخره دولت مجری است یا مهاجم به قانون اساسی؟
- نهضت «شکایت و تردید» پس از «فراخوان ثبتنام حداکثری»؛ تاکتیک سهگانه اصلاح طلبان عليه شورای نگهبان!