یک سوم سرطان ها به تغذیه نامناسب برمیگردد/سالی 90 هزار نفر در ایران سرطان میگیرند
به گزارش یزد رسا، دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در همایش ملی تغذیه و سرطان که با حضور 400 نفر از اساتید دانشگاهها، پزشکان متخصص سرطان، متخصصان تغذیه و دانشجویان رشتههای مختلف علوم پزشکی در بیمارستان شهید صدوقی یزد به مدت سه روز در حال برگزاری است اظهارکرد: عوامل تغذیه ای مهمترین عوامل در کاهش طول عمر محسوب می شود.
وی افزود: عوامل تغذیه ای در بروز بیماریهای قلبی و عروقی موثر ند و از طرف دیگر این عواملدر بروز سرطان ها تاثیر مهمی دارند.
ملک زاده خاطرنشان کرد: بر اساس مطالعات انجام شده در دنیا یک سوم علل سرطان ها به تغذیه نامناسب و غیرمتعادل بر می گردد.
وی با بیان این که کمبود برخی فاکتورهایی تغذیه ایی موجب بروز بیماری می شوند عنوان کرد: به عنوان مثال کمبود فیبر و میوه و سبزیجات موحب بروز سرطان می شود.
همچنین کمبود مصرف موادغذایی دریایی به خصوص ماهی و عدم مصرفکافی کلسیم برای سلامتی مضر است.
ملکزاده با بیان اینکه متاسفانه در کشور ما سالانه 90 هزار نفر به سرطان مبتلا میشوند، عنوان کرد: تقریبا نیمی از این تعداد نیز بر اثر سرطان جان خود را از دست میدهند و بقیه به دلیل شناخت به موقع بیماری و درمانهای مؤثر موفق به کنترل بیماری و در برخی موارد درمان آن میشوند.
وی تصریح کرد: البته میزان مرگ و میر به دلیل سرطان در طول چند سال اخیر کاهش یافته اما هنوز یکی از علل مرگ و میر، بیماریهای غیرواگیردار نظیر سرطان است.
این مقام مسئول ادامه داد: گوشت های سوسی و کالباس، مصرف زیاد نمک، مصرف کم سبزی از عوامل شناخته شده بروز انواع بیماریها از جمله سرطانها است.
انتهای پیام/ع
Related Assets:
- پذیرش ۶۷۰ مقاله در همایش ملی تغذیه و سرطان در یزد
- گوشت قرمز80درصدشانس ابتلابه سرطان معده را افزایش میدهد/سرطان های مری و معده شایع ترین سرطان ها
- همایش ملی تغذیه و سرطان آغاز به کار کرد
- تخلفات اخلاقی درچادرملو/آلودگی سرطانی فولاداردکان را به تابش گفتم اماخبر ازساخت فازهای بعدی فولاد به گوش میرسد!
- کارگاه کشوری تحلیل نتایج ذیج حیاتی گشایش یافت
- سونامی بیماری های غیرواگیر در راه/«پتکی» که جامعه ما را خُرد خواهدکرد
- همایش«سفرنامه سفیران محک»با حضور فاتح اشکذری سردترین قله جهان