«طلاق عاطفي»؛ بزرگترین مصیبت فضاي مجازي!
به گزارش یزد رسا، رئیس دانشگاه علم و هنر اشکذر در مصاحبه با نسیم صادق، در خصوص آثار مخرب فضای مجازی که جامعه امروز ما به خصوص نسل جوان را مورد هجمه های خود قرار داده است، اظهار داشت: در اين زمانه با افزايش مشكلات اقتصادي در خانواده و نياز به كار بيشتر همسران در بيرون از منزل، مدت زماني كه خانواده ها در روز كنار يكديگر قرار ميگيرند كاهش يافته است.
دکتر محسن سعیدمنش" رئیس دانشگاه علم و هنر اشکذر افزود: البته مديريت صحيح همسران در اين زمان اندك نيز مي تواند تا حد زيادي از بروز مشكلات عاطفي و خانوادگي جلوگيري نمايد. همسران و فرزندان بيش از هر چيز نياز به توجه و گفتگو در خانواده دارند تا احساس امنيت رواني و عاطفي در آنها شكل بگيرد. متاسفانه فضاي مجازي اجازه حضور فعال خانواده در ارتباط با يكديگر را دچار خدشه هاي فراوان و بروز مشكلات رواني در آنها شده است و روز به روز اين مشكلات افزايش مي يابد.
مدیر گروه روانشناسی دانشگاه علم وهنر یزد تصریح کرد: جدايي و طلاق عاطفي بزرگترين مشكل إيجاد شده توسط فضاهاي مجازي در خانواده است. البته وجود كانالهاي غيراخلاقي نيز براي نوجوانان بسيار مخرب و نابود كننده اخلاق اجتماعي در نسل هاي آينده مي باشد كه نيازمند توجه بيشتر مسئولان فضاي مجازي در قانونمند كردن بيشتر اين فضا مي باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و هنر یزد افزايش آگاهي بيشتر اعضاي خانواده از آثار مخرب فضاي مجازي را برای مدیریت خانواده در نحوه استفاده صحیح از فضای مجازی ضروری دانست و گفت: فضاي مجازي مي تواند سودمند نيز باشد به شرطي كه حداكثر ١ ساعت در طول روز مورد استفاده قرار گيرد و ما بتوانيم اطلاعات مختلف را در كوتاهترين زمان بدست آوريم و توجه به اينكه در زماني كه در خانواده حضور داريم بزرگترين رسالت ما محبت و توجه به اعضاي خانواده است تا شادكامي واقعي را در طول زندگاني تجربه نماييم.
زندگی هدفمند؛ بهترین كمك در كاهش آسيب هاي اجتماعی
وی یادآور شد: وجود مشكلات عاطفي در خانواده به علت نبود عشق و محبت بين والدين و متعاقب آن والدين با فرزندان، باعث مي شود كه نوجوانان كمبود عاطفه و توجه خود را از فضاي مجازي تأمين كنند. و عدم راستگويي و صداقت أفراد در اين فضا مي تواند فرد را دچار وابستگي هاي ناشيانه و ناآگاهانه نمايد كه از دست دادن اين پناه تخيلي عاطفي ممكن است منجر به حوادثي مانند خودكشي شود. معمولا خودكشي افراد علل زيربنايي ديگري مانند افسردگي و عدم امنيت نوجوان در كودكي نيز دارد كه با بي توجهي والدين نسبت به مشكلات رواني خانواده ميتواند به چنين حوادث تلخي منجر شود.
دکتر محسن سعید منش با بیان راه حلی مناسب برای کاهش آسیب های استفاده از فضای مجازی گفت: جوان وقتي نا اميد نسبت به آينده است و بدليل افزايش نرخ بيكاري هدفي براي آينده خود نمي تواند طرح ريزي کند و به سمت مسائل مختلفي از قبيل روابط غيراخلاقي و فضاي مجازي و اعتياد كشيده مي شود. هدفمند كردن زندگي جوانان و ترسيم نقشه شغلي آنها بزرگترين كمك دولتمردان ما جهت كاهش آسيب هاي اجتماعي در جامعه مي شود تا ايران بتواند در تمامي. عرصه هاي اجتماعي فرهنگي و اقتصادي در جهان امروز بدرخشد؛به اميد آن روز.
انتهای پیام/س*
Related Assets:
- لزوم توجه به پدیده طلاق عاطفی/ طلاق های امروز، حاصل طلاق های اتفاق نیفتاده دیروز
- فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، ابزار دشمن برای تسخیر اعتقادها
- کاسبی ۷ میلیارد تومانی تلگرام از ایرانی ها درهرماه/80 درصد از کاربران تلگرام، ایرانی هستند
- ضرورت همکاری مسئولان با اورژانس خدمات اجتماعی
- 52 درصد جرائم در فضای مجازی سرقت های مالی است
- عکس/ عقد دختر 5 ساله با پسر 8 ساله