ID : 24828859
رئیس بسیج سازندگی استان یزد:

اشتغالزایی برای 2 هزار و 400 نفر با اجرای طرح‌های بسیج سازندگی استان/ صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان مورد توجه قرار می‌گیرد


رئیس بسیج سازندگی سپاه الغدیر استان یزد گفت: آموزش‌ها و تسهیلاتی که بسیج سازندگی در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی ارائه کرده موجب اشتغالزایی موقت و پایدار بیش از 2هزا ر و 400 نفر در واحدهای تولیدی کوچک و دیگر زمینه‌ها شده است.

به گزارش یزدرسا، رئیس بسیج سازندگی سپاه الغدیر استان یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، گفت: بسیج سازندگی از سال 92 اقدامات و فعالیت‌هایی جدی در راستای اقتصاد مقاومتی در دستور برنامه‌های خود قرار داد که کمک به گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی برابر با بند 21 سیاست‌های ابلاغی با ترویج، تبلیغ، اطلاع رسانی و آموزش و فرهنگ سازی در این زمینه نخستین گام بوده است.

سید محمد میرقانعی با اشاره به طرح‌های اشتغالزایی بسیج سازندگی استان افزود: آموزش‌ها و تسهیلاتی که بسیج سازندگی در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی ارائه کرده  موجب اشتغالزایی موقت و پایدار بیش از 2هزا ر و 400 نفر در واحدهای تولیدی کوچک و دیگر زمینه‌ها شده است.

وی ادامه داد: در بحث آموزش‌های فنی حرفه‌ای، علمی و مرتبط با صنایع، 220 کلاس آموزشی برگزار شد و نزدیک به 4 هزار و 300 مشاوره کاری ارائه شد که مجموعه واحدهایی که توانستند با استفاده از این مشاوره‌ها از سال 92 تاکنون به تولید برسند 2 هزار و860 کار و یا پروژه بوده است.

میرقانعی میزان تسهیلات در نظر گرفته شده برای طرح های اقتصادی و خودکفایی بسیجیان را برای امسال 85 میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: در مجموع 300 میلیارد ریال تسهیلات در این چند سال اخیر به عرصه‌های تولید در استان اختصاص یافته که در مشاغل خانگی، کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی مورد استفاده قرار گرفته است.

وی با اشاره به اقدامات  بسیج سازندگی در سال جاری گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، برنامه‌هایی جهت پرداختن به روستاها در مبحث صنایع تبدیلی و تکمیلی کوچک در نظر گرفته شد و در این زمینه مطالعات و بررسی‌های کارشناسی انجام شده است.

وی افزود: با پیشنهاد کارگروه‌های تخصصی شهرستان‌ها و میثاق‌نامه‌هایی که به امضا رسید مقرر شد با شناسایی ظرفیت‌های هر بخش، شهر  یا شهرستان روی حداقل یک محصول به عنوان قطب صنایع تبدیلی و تکمیلی آن منطقه برنامه‌ریزی شود به عنوان نمونه در بهاباد بسته بندی و صنایع جانبی محصول زعفران بررسی می‌شود، تفت به عنوان قطب انار در استان صنایع تبدیلی و فرآوری انار در آن مورد پیگیری قرار می‌گیرد و پیگیری جامع تر ی در خصوص فررآورده های کنجدی اردکان و شناساندن آن به بازار بین المللی انجام می‌شود.

رئیس بسیج سازندگی سپاه الغدیر استان یزد هدف از معرفی شهرستان‌ها به عنوان قطب صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات را ﮐﺎﻫﺶ ﺿﺎﻳﻌﺎﺕ ﻭ ﺍﻳﺠاﺩ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ برای تولید کنندگان دانست و ادامه داد: این موضوع انگیزه را برای تولیدکنندگان و کشاورزان بالا می‌برد و توسعه پایدار بخش کشاورزی و دستیابی به امنیت غذایی را را به همراه دارد.

میرقانعی همچنین با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی ویژه کشاورزان، آنها را از جمله راهکارهای تبیین اهداف اقتصاد مقاومتی درحوزه کشاورزی دانست و ادامه داد: طرح همگام با کشاورز، از جمله برنامه‌هایی است  که برای امسال در نظر گرفته شده است که  در تمام روستاهای استان با مشاوره‌های تخصصی کشاورزان و با حضور کارشناسان انجام می‌شود.

انتهای پیام/ف




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.