انتقال هپاتیت از طریق قلیان/ 58درصد معتادین محصلین مقاطع ابتدایی تا متوسطه!
به گزارش یزد رسا به نقل از سرو ابرکوه، نشست فرهنگی مادران پرچمداران مقابله با جنگ نرم با موضوع آسیب های اجتماعی مصرف ماده مخدره شیشه، به همت پایگاه مقاومت بسیج سمیه در حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) برگزار شد.
علت اصلی اعتیاد جوانان عدم آگاهی از خطر ات مصرف مواد است
حکمت کارگر کارشناس مشاوره آموزش و پرورش ابرکوه اظهار داشت: اعتیاد یک بیماری مغزی است که سومین عامل مرگ و میر در جهان محسوب می شود، علت اصلی اعتیاد جوانان عدم آگاهی آنان از خطر ات مصرف مواد مخدر است.
کارگر افزود: سه دلیل گرایش جوانان به اعتیاد را کسب لذت، کنجکاوی و گروه همسالان دانست و گفت: یکی از علل تکرار و مداومت افراد بر مصرف، ایجاد همان لذت در اولین مصرف مواد مخدر است که هیچگاه تکرار نمی شود.
58 درصد افراد معتاد محصلین مقاطع ابتدایی تا متوسطه اند
وی عنوان کرد: حدود یک میلیون و 300 هزار نفر از ایرانیان معتاد هستند که با این آمار حداقل 6 میلیون خانواده درگیر مسائل و عوارض مواد مخدرند. بسی جای تاسف است که 58 درصد آنان افرادی با تحصیلات ابتدایی تا متوسطه، 36 درصد لیسانس و بالاتر و 6 درصد بی سواد هستند.
کارشناس پیشگیری از اعتیاد گفت: بیش از 55 درصد والدین پس از 5 سال متوجه اعتیاد فرزندان خود می شوند. این معضل گریبان گیر 53 درصد افراد شاغل و 47 درصد بیکاران شده و از مواد سنتی مثل تریاک به مواد صنعتی مثل شیشه تغییر کرده است.
سیگار و قلیان دروازه ی ورود به مواد مخدر/ انتقال هپاتیت از طریق قلیان
کارگر تصریح کرد: دروازه ی ورود به مواد مخدر، سیگار و قلیان است و تحقیقات نشان داده که چوب مرطوب قلیان قارچ تولید می کند و حتی بیماری هیپاتیت به راحتی از طریق دود قلیان منتقل می شود که در حال حاضر دامنگیر خانم ها هم شده است.
وی تریاک، سوخته تریاک، شیره، مرفین، هروئین، اشک تمساح و کراک را از انواع مواد مخدر نام برد و بیان داشت: باورهای غلطی که زمینه ساز اعتیاد است شامل: مصرف تفریحی مواد اعتیادآور نیست، مصرف بعضی مواد مثل تریاک و شیشه باعث افزایش توان جسمی و جنسی می شود، موادی مثل حشیش اعتیادآور نیست،، استفاده از قلیان مضر و اعتیادآور نیست، من آدم باهوش، زرنگ، بااراده ای هستم و معتاد نمی شوم، استفاده از مواد درد را درمان می کند.
باورهای منفی در مورد مصرف شیشه
کارشناس پیشگیری از آسیب های اجتماعی ادامه داد: همین باورهای غلط مثل جوان کننده پوست و از بین برنده چین و چروک، افزایش تمرکز در کارها، کاهش وزن و لاغری، ضد خواب و افزایش شادابی و ضد افسردگی در مورد شیشه یا آیس باعث شده که مصرف این ماده مخدره صنعتی رشد روزافزون داشته باشد غافل از اثرات مخربی که بر روی فکر و مغز انسان ها دارد.
توهم و هزیان اثرات مخرب مصرف شیشه
کارگر تاکید کرد: شیشه اثراتی چون توهم و هزیان، بدبینی، پرخاشگری، انرژی زیاد و کاذب و آسیب های شدید به کبد می رساند که درمان پذیر نست و تنها واکسن اعتیاد؛ آموزش مهارت های زندگی به فرزندان از دوران کودکی است.
Related Assets:
- درآمد 11هزار ميلياردي از عامل مرگ 11 هزار ايراني
- تعیین اشد مجازات برای تولید، توزیع و حمل موادمخدر صنعتی
- قبح زدایی کافی شاپ خاطی با پیامک برای «رزرو قلیان با طعم مختلط»!/ابلاغیه هایی که تنها بایگانی می شوند!
- 10 قدم از پوکی استخوان دور شوید/ قدم اول دور سیگار خط بکشید
- وضعیت قرمز اخلاقی ومذهبی دانشآموزان ابرکوه/والدین به امید معلمین نمانند!