انقلاب اسلامی و تحقق هبستگی با پیروان ادیان توحیدی
به گزارش یزدرسا، پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در ایران، علاوه بر مسلمانان برای دیگر ادیان توحیدی نیز مسرتبخش بود چرا که در زمانهای که سلطهگران در جهان، تلاش میکردند دین را ناکارآمد نشان دهند و حتی فراتر از آن، عامل مشکلات بشر را دین عنوان میکردند، در ایران انقلاب دینی به وقوع پیوست.
جمهوری اسلامی الگوی عینی همبستگی بین پیروان ادیان توحیدی
بدون شک امروز جمهوری اسلامی ایران الگوی عینی همبستگی و همدلی بین پیروان ادیان توحیدی است. در نظام اسلامی ایران، رفتار با اقلیتهای دینی با نهایت احترام و محبت است و امروز رفتار صمیمانه نظام اسلامی ایران با پیروان ادیان توحیدی الگوی مطلوبی را از همزیستی مسالمتآمیز به جامعه بشری ارائه کرده است.
پیوستگی اقلیتهای دینی و نظام جمهوری اسلامی به قدری است که آنها در عرصههای مختلف نظام حضور فعال و پررنگ دارند. اقلیتهای دینی علاوه بر اینکه پنج نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند و در مناسبات سیاسی نظام اسلامی ایران نقشآفرین هستند، در بزنگاههای مختلف نیز حضور پررنگی داشتهاند به طوری که در هشت سال دفاع مقدس اقلیتهای دینی نیز شهید تقدیم انقلاب اسلامی کردهاند.
ما گوش و پوست و خونمان از این خاک است
همایون سامه یح بخت آبادی نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در همین ارتباط میگوید: ما گوش و پوست و خونمان از این خاک است و به ایران عزیزمان عشق میورزیم و این را ثابت کردیم به طوری که در جریان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس جامعه کلیمیان ایران شهید و جانباز و اسیر به انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی هدیه کردند.
نماینده کلیمیان در مجلس میافزاید: در دوران جنگ نه تنها شهید دادیم و سرباز به جبههها فرستادیم بلکه کادر تحصیل کرده ما و کادر پزشکی ما در پشت جبهه همیشه همکاری کرده است و در دوران جنگ سابقه خوبی در مورد حضور آنها در جبههها داریم. در عرصه سازندگی کشور نیز، هم فعالان اقتصادی و هم قشر تحصیلکرده ما کمک خیلی زیادی به این موضوع کردند.
آزادی اقلیتهای دینی در جمهوری اسلامی، در هیچ کجای دنیا وجود ندارد
سیامک مرهصدق رئیس سابق انجمن کلیمیان ایران در گفتگو با خبرنگار یزدرسا میگوید: از نظر آزادی و انجام فعالیتهای دینیِ اقلیتهای دینی، جمهوری اسلامی ایران یکی از نظامهایی است که شاید مشابه آن جای دیگری در دنیا وجود نداشته باشد.
وی معتقد است: در حالی که به طور متوسط هر 200 هزار نفر ایرانی یک نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند، اما در شرایطی که تعداد اقلیتهای دینی در کشور شاید به 100 هزار نفر هم نرسد آنها پنج نماینده در مجلس دارند که این نشان دهنده تبعیض مثبت نسبت به اقلیتها در جمهوری اسلامی است.
امنیتی که کنیساهای یهودیان در ایران دارند در دنیا بینظیر است
بخت آبادی نماینده کلیمیان در مجلس همچنین عنوان میگوید: امنیتی که کنیساهای ما در ایران دارند در دنیا بینظیر است و همانطور که میدانیم چندین حمله نسبت به کنیساهای یهودیان در اروپا انجام شده است؛ اما بخاطر آن احساس ضدنژادپرستی که در ایرانیان وجود دارد و همچنین منویات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب در مورد احترام به ادیان، بحمدالله مشکل خاصی جامعه ما در ایران ندارد.
وی درباره آزادی مدارس یهودیان نیز میافزاید: جامعه ایرانیان کلیمی در انجام فرایض و تعلیم مسائل و علوم دینی خود، در نظام جمهوری اسلامی ایران کاملا آزاد هستند و در کمال امنیت و آرامش به انجام فرایض دینی خودشان میپردازند.
اسماعیل حشمتی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا میگوید: برخی از اقلیتهای دینی مانند زرتشتیان صاحب روزنامه و رسانه در ایران هستند و آزادنه عقاید و دیدگاههای خودشان را منتشر میکنند. یا مثلا مسیحیان فقط در شهر تهران بیش از 50 کلیسا دارند و به راحتی میروند مناسک دینیشان را انجام میدهند و کسی هم تعرضی به آن ها نمیکند.
تفاوت وضعیت اقلیتهای دینی در ایران و غرب
محمدحسن قدیری ابیانه سفیر پیشین ایران در استرالیا و مکزیک در گفتگو با خبرنگار یزدرسا میگوید: در کشورهای مختلف انتخاباتهای پارلمان بصورت محلی برگزار میشود و مناطق مختلف نماینده دارند اما اگر قرار بود در ایران این روش برای اقلیتها نیز اجرایی شود هیچ کدام از اقلیتها امکان راهیابی به مجلس شورای اسلامی را نداشتند چون در هیچ استان و منطقهای اکثریت نیستند. لذا جمهوری اسلامی برخلاف کشورهای غربی برای اینکه اقلیتهای دینی نیز در مجلس بتوانند نماینده داشته باشند، این امکان را در قانون اساسی فراهم کرد که انتخابات مربوط به اقلیتهای دینی بجای اینکه منطقهای باشد، سراسری باشد.
وی اضافه میکند: به همین جهت شاهد هستیم که در حال حاضر برخی از نمایندگان اقلیتهای دینی با دو یا سه هزار رأی وارد مجلس میشوند در حالی که هیچ مسلمانی با این تعداد رای نمیتواند وارد مجلس شود و این امتیازی است که جمهوری اسلامی در زمینه انتخابات برای اقلیتها قائل شده است.
قدیری ابیانه یادآور میشود: در آمریکا قریب به 13 میلیون مسلمان ساکن هستند اما از آنجایی که مسلمانان در هیچ شهری از آمریکا اکثریت نیستند نمیتوانند وارد مجلس شوند مگر اینکه بتوانند وارد لیست احزاب شوند و بصورت مستقل هیچگاه نمیتوانند وارد مجلس شوند. یعنی در شرایطی که حدود چهار درصد آمریکا، مسلمان هستند اما امکانی برای اینکه آن ها در مجلس آمریکا نماینده داشته باشند وجود ندارد.
قدیریابیانه معتقد است: در بسیاری از کشورهای اروپایی نیز جمعیت مسلمانان قابل توجه است اما آنها نماینده مستقل در مجلس این کشورها ندارند. لذا از نظر انتخابات امکانی که جمهوری اسلامی برای ادیان توحیدی و اقلیتهای مذهبی فراهم کرده بینظیر است.
تلاش دشمن برای ارائه تصویری وارونه از وضعیت اقلیتهای دینی در ایران
مرهصدق نماینده سابق کلیمیان در مجلس به تلاش دشمنان برای ارائه وارونه واقعیت از وضعیت اقلیتها در ایران اشاره میکند و میگوید: البته دشمنانِ ملت ایران همواره تلاش کردهاند واقعیتها را وارونه جلوه دهند و رسانههای ضدانقلاب مدام تلاش میکنند با طرح یکسری مسائل، بین بدنه موحد ملت ایران اختلاف ایجاد کنند اما ملت ایران یکپارچه با پیروی از رهبر معظم انقلاب اتحاد بین خودشان را حفظ کردند و تلاش کردهاند در درون خودشان انسجام و یکدستی باشد.
حشمتی کارشناس مسائل سیاسی نیز معتقد است: غربیها مغالطه میکنند و میگویند برخی از فرقهها چرا در ایران آزادی ندارد، این در حالی است که آن فرقههایی که دشمنان ایران به عنوان ادیان از آنها یاد میکنند و معترض عدم آزادی آنها هستند، فرقههای ضالهای هستند که تلاش دارند جامعه را به سمت ضلالت ببرند و فرقه استکبارساخته بهائیت یکی از آنها است.
انتهای پیام/