توصیههای طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به کرونا
مجید امتیازی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با بیان اینکه پیشگیری در ابتلا به بیماریها از جمله بیماریهای ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا و کرونا اهمیت زیادی دارد، گفت: حوزه اصلی فعالیت طب ایرانی اصلاح سبک زندگی است بنابراین پیشگیری از بیماریها از چارچوبهای اصلی فعالیت طب سنتی ایرانی محسوب میشود.
وی ادامه داد: طب سنتی در خصوص بیماری کرونا به طور خاص یه سری توصیههای جدی دارد که البته متناسب سن، جنس، نوع فعالیت شغلی و متناسب با بیماریهای زمینهای میتواند متفاوت باشد و این مواردی که گفته می شود دستور عام است و در عین حال افرادی که بیماری زمینه خاصی دارند یا داروهای خاصی مصرف میکنند باید با پزشک متخصص طب سنتی ایرانی مشورت کنند چرا که ممکن است توصیه های خوراکی اعم از دم کردنی، نوشیدنی و.... مورد توصیه طب سنتی ایرانی با داروهای مصرفی آنها تداخل داشته باشد.
دانشیار و عضو هیات دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: طب سنتی ایرانی ابتدا یک سری توصیههایی مانند طب رایج دارد که از جمله آنها رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستن مرتب دستها، پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمیها دارد.
امتیازی گفت: برای افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن از دم کرده گیاهانی مانند بابونه، آویشن، زنجبیل، دارچین، گل گاو زبان به اضافه لیمو عمانی میتوان استفاده کرد، این دم کردنیها خاصیت انتی اکسیدان دارند و باید به صورت جداگانه و روزانه حداکثر دو تا سه فنجان متناسب با شرایط بدنی مصرف کرد.
وی ادامه داد: این دم کردنیها باعث افزایش سطح ایمنی بدن شوند اما از خوردن بیش از حد این دم کردنیها، به دلیل ترس از ابتلا به بیماری باید اجتناب کرد، مصرف بیش از توصیه پزشک متخصص طب سنتی ایرانی، باعث ایجاد اختلال در بدن میشود ممکن است موجب سوء مزاج، ایجاد یبوست، افزایش فشار خون و ... شود. بنابراین نباید به صورت مخلوط دم شوند و بیش از دو تا سه فنجان در روز نیز نباید مصرف شود.
این متخصص طب سنتی ایرانی گفت: بهترین نوشیدنی نیز که برای پیشگیری از ابتلا به بیماری میتوان استفاده کرد بهترین آب سیب است که با افزودن یک قاشق چای خوری عسل میتوان اثر آن را افزایش داد، آب سیب را میتوان روزانه یک تا دو لیوان همراه با اضافه کردن میزان کمی عسل مصرف کرد تا موجب افزایش سیستم ایمنی بدن شود.
امتیازی افزود: کی از بهترین، سادهترین و دم دستتریی توصیههای میوهای که طب سنتی ایرانی برای افراد دارد کمپوت سیب ساده خانگی است، همان سیب معمولی پس از پوست کندن، در آب، گلاب و میزان کمی زعفران جوشانده شود و به دفعات در طول روز از آن مصرف شود که هم به عنوان یک میان وعده بسیار خوب است و هم اثرات تقویتی متعددی دارد.
وی تصریح کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری باید از مصرف ترشیها، غذاهای تند و تیزو با ادویه زیاد، غذاهای سرخ کردنی، گوشتهای غلیظ مانند گوشت گاو، گوساله ، شتر، شتر مرغ و بوقلمون، همچنین غذاهای غلیظ مانند ماکارونی، آش رشته که موجب ضعف در هضم و در پی آن ضعف در سیستم ایمنی بدن میشود پرهیز کرد و یا مصرف آنها را به حداقل ممکن رساند.
امتیازی افزود: باید حتی المقدور از گوشت کبک، بلدرچین و مرغ و گوسفند استفاده کرد و از مصرف فست فودها،غذاهای آماده، سوسیس ،کالباس و ... نیز پرهیز کرد و یا دفعات مصرف آن را بسیار کم کرد چرا که موجب آسیب به ساختار گوارشی و در نتیجه آسیب به سیستم کلی و ایمنی بدن میشود.
انتهای پیام/
Related Assets:
- فعالیت روزانه کلینیک طب سنتی مرکز دیابت یزد
- فعالیت روزانه کلینیک طب سنتی مرکز دیابت یزد/ اثرات مثبت طب سنتی در درمان دیابت
- عوارض مصرف بیش از اندازه قارچ
- توصیههای طب سنتی به مبتلایان کرونا
- کرونا ۲۵قربانی دیگر از یزد گرفت
- موتورسیکلت سواران هم مشمول جریمه های کرونایی می شوند/برخورد قضایی با مالکان خودرو با پلاک مخدوش
- طب سنتی ضدیتی با طب رایج ندارد/ راهکارهای طب سنتی در کاهش شدت علائم کرونا
- توزیع 10 هزار بسته داروی گیاهی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در یزد