جزییات منتشر نشده از دیدار رفسنجانی با تجار و سرمایه داران / ماجرای اعتراض احمدی نژاد به نحوه جمع بندی هاشمی
به گزارش یزد رسا، اواسط خرداد، اعضاي مركزي و اصلي هيات نمايندگان اتاقهاي بازرگاني تهران و ايران با رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام ديدار كردند. اتاق هاي بازرگاني ايران متشكل از تجار و سرمايه داران است كه تا چندي پيش محمد نهاونديان(رييس دفتر حسن روحاني) رياست اين تجار و سرمايه داراران را بر عهده داشت. سايت آيت الله هاشمي رفسنجاني فقط جملاتي از وي را منتشر كرد كه متن كامل خبر اين سايت در ادامه خواهد آمد ليكن پايگاه خبري تحليلي «پارس» به جزئيات بيشتري از اين ديدار دست يافت كه متاسفانه بيشتر از اينكه دغدغه بخش خصوصي در آن مطرح شود به تعريف و تمجيد از آيت الله رفسنجاني پرداخته شده است. در عين اينكه وي در پايان پيرامون يارانه ها، اصل 44، مذاكره با آمريكا و اروپا و.. صحبت كرد.
* شما سنگ صبور ما بوديد
نخستين فردي كه پشت تريبون قرار گرفت، سيدحميد حسيني برادر وزير سابق ارشاد بود. اين دو برادر كه اهل رفسنجان هستند در دو جريان فكري اصولگرا و دوم خردادي تقسيم مي شوند. سيدحميد حسيني مدير عامل شركت پالايشگاه نفت سروش است.
وي در اين ديدار اظهار داشت: در دورهاي كه همه درگير مسائل و مشكلات زيادي بوديم و كار بر شما - آيت الله هاشمي- هم سخت آمده بود، شما سنگ صبور ما بوديد و ما را اميدوار نگه داشتيد. امروز هم به شكل ديگري ميخواهيم دست كمك به سوي شما دراز كنيم.
* اقتصاد كشور مديون تلاشهاي شما
پس از سيدحميد حسيني، اسدالله عسگراولادي برادر مرحوم حبيب الله عسگراولادي پشت تريبون قرار گرفت. اسدالله به سلطان زيره ايران معروف است. وي رييس اتاق بازرگاني و صنايع ايران و چين و در واقع تجار ايراني و چيني براي واردات و صالدرات از چين با وي هماهنگي دارند.
وي در ابتداي صحبتهايش به تمجيد از نقش آيت الله هاشمي رفسنجاني در تحولات سياسي و اقتصادي كشور پرداخت و گفت: زندگي سياسي و مديريتي شما سرمايه خوبي براي كشور است و شما همواره در تحولات سالهاي گذشته نقش مثبت داشتهايد به گونهاي كه تبديل به يكي از چهرهها و سرمايههاي بيبديل جهان اسلام شدهايد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، وي خطاب به رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: اقتصاد كشور مديون تلاشهاي شما در مسير حركت به سمت توسعه است مثلاً در حوزه تجارت خارجي كه من فعاليت ميكنم، تا دوره رياستجمهوري شما، هيچ حركتي وجود نداشت.
اسدالله عسگراولادي تاكيد كرد: اينكه دولت تدبير و اميد به تاسي از دولت سازندگي در ابتداي كار درصدد حلوفصل مشكلات بينالمللي برآمده است، جاي خوشحالي دارد كه دولت فعلي از ايدههاي شما -آيت الله هاشمي رفسنجاني- الهام ميگيرد و ما چشمانداز مثبتي براي آينده ديپلماسي كشور ميبينيم.
* طرفدار پرونده 650 ميليون يورويي: فضاي فعلي را مديون و مرهون زيركي شماست
پس از اسدالله عسگراولادي، احمد ترك نژاد پشت تريبون قرار گرفت. ماجراي رانت 650 ميليون يورويي دولت تدبير و اميد به يك واردكننده را چندي پيش احمدتوكلي با ارايه مستنداتي مطرح ساخت. ليكن به جز مقامات دولتي تنها كسي كه از واردكنندگان و تجار در مقابل توكلي ايستاد، احمد ترك نژاد بود و از پرونده 650 ميليون يورويي دفاع كرد، وي بود. ترك نژاد تا سال 1370، مسئول واحد علوفه سازمان جهاد سازندگي استان خوزستان و در دوران رياست جمهوري رفسنجاني و خاتمي، معاون وزير جهاد در امور دام و برنامه ريزي بود. وي در حال حاضر رييس هيأت مديره هولدينگ استراتوس، يكي از هولدينگ هاي بزرگ اقتصادي ايران است.
وي در ديدار نمايندگان اتاقهاي بازرگاني تهران و ايران با رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: آقاي هاشمي از شما تشكر ميكنيم كه در عرصه سياسي كشور حضور موثر داريد و با وجود سختيهايي كه سر راه شما وجود داشته و دارد، هيچگاه خسته و نااميد نشدهايد.
وي افزود: ما فضاي فعلي را مديون و مرهون زيركي شما در عرصه سياست ميدانيم و از دولت فعلي هم رضايت داريم چون اعتماد را به جامعه بازگردانده و ثبات را بر كشور حاكم كرده است.
* دولت هم وقع چنداني به بخش خصوصي نمينهد
عبدالرضا مهديزاده نايب رييس اتاق اروميه يكي ديگر از افرادي بود كه صحبت كرد. وي اظهار داشت: سالهاست كه در اقتصاد ايران از ميدان دادن به بخش خصوصي سخن گفته ميشود اما در عرصه عمل هيچ اتفاقي نيفتاده و هيچ تحولي رخ نداده است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، وي افزود: ما اگرچه از روي كار آمدن آقاي روحاني و استقرار دولت تدبير و اميد رضايت داريم اما از اينكه اين دولت هم وقع چنداني به بخش خصوصي نمينهد و طرف مشورت دولت قرار نميگيريم ناراحت هستيم.
* هاشمي رفسنجاني: نارضايتي رهبري نسبت به نحوه اجراي اصل 44
پس از آنكه چند تاجر و ثروتمند ايراني تعريف و تمجيدهاي خود از هاشمي رفسنجاني و دغدغههاي خود را مطرح كردند، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام سخنان خود را آغاز كرد.
وي با اشاره به ابلاغ سياستهاي اصل44 توسط مقام معظم رهبري گفت: زماني كه در كشور احساس كرديم بايد به بخش خصوصي بال و پر داده شود، ذيل اصل44 را تفسير كرديم چون در سالهاي اوليه انقلاب در مورد اين اصل بهدرستي سياستگذاري نشده بود و دولت همه ثروتها و فرصتهاي اقتصادي كشور را در اختيار داشت.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه مقام معظم رهبري بعدها نسبت به اجراي اين اصل ابراز نارضايتي كردند، گفت: رهبري فرمودند انتظار ميرفت اجراي اين اصل انقلابي در اقتصاد كشور ايجاد كند اما هيچ اتفاقي نيفتاد.
* سهام عدالت مورد اشاره هاشمي شاهروي و ماجراي گاراژ چاي
وي افزود: آقاي هاشميشاهرودي كه در جمع حضور داشت، گفت: با وجود اجراي سهام عدالت، هيچكس حاضر نيست در خريد شركتهاي دولتي سهيم شود چون براي ادارهاش حتماً به مشكل ميخورد. حتي آقاي حدادعادل هم گفت: اطلاع دارم يكي از افراد، گاراژ بزرگي داشته و به دولت اجاره داده است كه چاي خريداريشده توسط دولت را انبار كند اما چاي انبارشده تبديل به كاه شده و دولت اجاره محل را هم نميدهد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، آيتالله هاشمي رفسنجاني با اشاره به اينكه دولت در سالهاي قبل اشتباهات زيادي مرتكب شده، گفت: يكي از اشتباهات اين بود كه به قانون برنامه چهارم كه قانون خوبي هم بود، بياعتنايي كردند. ما تحقيق كرديم و ديديم تنها 23 درصد قانون برنامه چهارم اجرا شده و معتقدم اگر دولت هم نبود، مردم خودشان كار ميكردند، كشاورزي ميكردند، خانهسازي ميكردند، توليد بيشتر ميشد و بهتر ميتوانستند در مسير اين قانون حركت كنند.
* اعتراض احمدي نژاد به نحوه جمع بندي هاشمي رفسنجاني
وي با اشاره به جلسات مجمع تشخيص در مورد مسايل و مشكلات اقتصادي گفت: در يكي از نشستهاي مجمع تشخيص مصلحت نظام، رييس كل بانك مركزي گزارشي نزديك به واقعيت ارايه كرد و بعد از قرائت گزارش گفت: دلم خالي شد و با ارايه اين گزارش احساس راحتي ميكنم. برخي از مسوولان اين دوره، گزارشهاي عجيبي ارايه كردند و من هم موضعگيري داشتم كه آقاي احمدينژاد به رهبري گفت: هاشمي گزارشهاي ما را بد جمعبندي كرد.
* از سخنان طابق النعل بالنعل خودداري مي كنم
آيتالله هاشمي رفسنجاني با اشاره به اينكه در سال 1389 در ديدار با عدهاي از علماي مجلس خبرگان، بيش از 2.5 ساعت در مورد نگرانيهايش صحبت كرده، گفت: اخيراً عدهاي از حضار از جمله آقاي بوشهري گفتهاند سخنان هاشمي مصداق «طابق النعل بالنعل» است كه آن اظهارات هم كلمه به كلمه پياده شده و آماده انتشار است اما چون نميخواهم نبش قبر كنم، از انتشارش خودداري ميكنم.
* توصيه يارانه اي به روحاني
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه دولت فعلي بايد مشكلات را حلوفصل كند، گفت: چندي پيش با آقاي روحاني ملاقات كردم و گفتم كاش در مورد يارانهها به مردم واقعيتها را ميگفتيد و توضيح ميداديد كه اگر يارانهها قطع شوند، درآمدها به سمت توليد ميرود و اين ميتواند گرهگشاي مشكلات باشد و اعتقاد دارم اگر دولت اينگونه رفتار ميكرد و واقعيتها را ميگفت، مردم با كمال ميل پشتيبان دولت ميشدند و از دولت حمايت ميكردند.
* توافقات مهم روحاني با چين و روسيه
آيتالله هاشمي رفسنجاني در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به سفر رييسجمهور به چين گفت: ميدانم كه آقاي روحاني در چين با رييسجمهور روسيه و چين ديدار كرده و توافقهاي مهمي داشتهاند كه از همه آنها حمايت ميكنم.
* تصميم گرفتيم با آمريكا مذاكره كنيم
آيتالله هاشمي رفسنجاني در اين ديدار به ديدارهاي خارجي خود اشاره كرد و طرح اين موضوع كه چرا بايد دعواهاي داخلي را با طرف هاي خارجي مطرح شود را مسكوت گذاشت. وي با اشاره به اينكه صبح همان روز با وزير خارجه لوكزامبورگ ديدار داشته، گفت: امروز مسوولان كشورهاي اروپايي به اين نتيجه رسيدهاند كه در مورد قطع رابطه با ايران اشتباه كردهاند همانطور كه ما هم به اشتباه خود پي برديم و درصدد جبران برآمديم.
وي افزود: به وزير امور خارجه لوكزامبورگ گفتم اروپاييها نبايد بيشتر از اين دچار اشتباه شوند و همانطور كه ما تصميم گرفتيم با آمريكا مذاكره كنيم، آنها هم مذاكره با ايران را از سر گيرند و درصدد رفع مشكلات برآيند.
* مردم در انتخابات اخير نشان دادند مردمي متمدن و طرفدار صلح و ميانهروي هستند
وي با اشاره به طرح مسائل حقوق بشري در اتحاديه اروپا گفت: به وزير خارجه لوكزامبورگ گفتم ژن انساندوستي ايرانيها بسيار قوي است و نبايد رفتار تندروها را به حساب مردم ايران گذاشت. مردم ايران بسيار باهوش و فرهيخته هستند و در انتخابات اخير نشان دادند مردمي متمدن و طرفدار صلح و ميانهروي هستند.
* رهبري جلو تندروها را گرفتهاند و اخيراً هم تذكراتي دادهاند
آيتالله هاشمي سپس با اشاره به وجود برخي رفتارهاي افراطي در عرصه سياست كشور گفت: رهبري جلو تندروها را گرفتهاند و اخيراً هم تذكراتي دادهاند و در حال حاضر فضاي خوبي بر كشور حاكم شده است.
* در دوران سازندگي شركتهاي خارجي با هم مسابقه ميگذاشتند
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام برنامههاي دولت روحاني را براي جلوگيري از اثرات تحريمها منطبق بر واقعيتهاي سياسي در بعد داخلي و خارجي دانست و گفت: در جهاني كه اصل بر تعامل است، رابطه صحيح با كشورها ميتواند به سود منافع ملي تمام شود. او افزود: با سياست تنشزدايي در زماني كه مسووليت داشتم، كار به جايي رسيده بود كه در دوران سازندگي شركتهاي خارجي براي فاينانس طرحهاي ايران با هم مسابقه ميگذاشتند.
* متن كامل تيتر و خبر تجار و سرمايه داران ايراني با هاشمي در سايت هاشمي رفسنجاني
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، سايت آيت الله هاشمي رفسنجاني هيچ بخشي از سخنان تجار و سرمايه داران ايراني را منتشر نساخت بلكه بخش كوتاهي از سخنان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را منتشر ساخت كه در ذيل متن كامل تيتر و خبر ديدار تجار و سرمايه داران ايراني با هاشمي در سايت وي را مي خوانيد:
دولت گذشته، هر روزنه امیدی را می بست!
برنامه هاي دولت آقاي روحاني براي جلوگيري از اثرات تحريم ها منطبق بر واقعيت هاي سياسي در بعد داخلي و خارجي است
آيت الله هاشمي رفسنجاني در ديدار اعضاي اتاق بازرگاني ايران و تهران، در پاسخ به ابراز نگراني حاضران از تنگناهاي اقتصادي، "انباشته شدن تدريجي مشكلات در سالهاي گذشته را به خاطر عدم درك ويژگيهاي ايران از سوي جمعي از مديران اجرايي دانست" و تاکید کرد: در جهت معكوس هم، هر روزنه اي را كه ميتوانست باعث اميدواري شود، مي بستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آيت الله هاشمي رفسنجاني، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ديدار اعضاي اتاق بازرگاني ايران و تهران، با تبريك اعياد شعبانيه، گفت: هر عيد اين ماه عزيز، نور اميدي در آسمان تشيّع ميتاباند كه ايثار، وفاداري، صبر و انتظار را شامل مي شود.
آيت الله هاشمي رفسنجاني رونق كسب و كار را شاخص مهم توسعه كشورها خواند و گفت: بخش خصوصي ميتواند با حضور در همه جاي كشور به كمك دولت بيايد تا توليد دوباره به راه افتد كه در اين صورت رونق اشتغال و اميدواري جوانان نيز محقق خواهد شد.
ایشان، برنامه هاي دولت آقاي روحاني براي جلوگيري از اثرات تحريمها را منطبق بر واقعيت هاي سياسي در بعد داخلي و خارجي دانست و گفت: در جهاني كه اصل بر تعامل است، هر واردات و صادراتي در اقتصاد كشورها تأثير دارد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، تجربه دولت پس از جنگ را براي تدوين رفتار درست با دنيا بسيار مفيد دانست و گفت: با سياست تنش زدايي، كار به جايي رسيده بود كه شركتهاي خارجي براي فايناس طرحهاي ايران با هم مسابقه مي گذاشتند.
ايشان تلاش براي كم كردن مشكلات اقتصادي مردم را بسيار ارزنده دانست و گفت: هركس در هر مسؤوليتي بايد براي رفاه عمومي جامعه برنامه ريزي نمايد و اتاق بازرگاني ها هم با توجه به سرمايه هاي نيروي انساني و تجربه، ميتوانند باعث رونق صادرات شوند.
در آغاز اين ديدار، آقايان دكتر حسيني، عضو هيأت مديره اتاق بازرگاني تهران، اسدالله عسگراولادي، رئيس اتاق بازرگاني ايران و چين، احمد ترك نژاد، عضو كميسيون اصل 44 اتاق ايران، علي ديلمقانيان، نائب رئيس كميسيون اصل 44 اتاق ايران، مجيدرضا حريري، رئيس كميسيون مديريت واردات اتاق ايران و سركار خانم فاطمه دانشور، رئيس كميسيون اخلاق كسب و كار و مسؤوليت اجتماعي اتاق ايران و آقاي عباس وطن پرور، فعال اقتصادي، ضمن ارائه گزارشي از برنامه ها و فعاليتها، به بيان ديدگاه خويش در خصوص مسايل اقتصادي پرداختند و خواستار فعاليت بيشتر رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام براي عبور كشور از گردنه هايي شدند كه بعضي ها در داخل و بعضي ها در خارج در مسير حركت انقلاب اسلامي ايجاد كرده اند.
Related Assets:
- نباید زنان زیبارو را از میدان بهدر کنیم!
- برخی به بهانه انتقاد خصومت میکنند/ شعار سال زمینهساز تحقق سند چشمانداز شود
- از خاطرات«من بودم و امام» تا صحبتهای تکراری در مورد 8 سال گذشته/فرزندانی که جای خالی پدر را پر میکنند
- رفسنجانی تاکنون نشستی در مورد انتخابات مجلس نداشته است
- دعای شریعتمداری برای رفسنجانی
- نام احمدی نژاد در لیست سیاستمداران ثروتمند جهان +تصاویر
- صرف نوه کسی بودن دلیل بر صلاحیت و عدم صلاحیت آن فرد نیست/قانون به هیچکس بدهکار نیست
- ببین که از که بریدی و با که پیوستی