خطر شیوع بیماری جدی و نگران کننده «تب مالت» در اردکان
به گزارش یزد رسا به نقل از اردکان خبر، واحد مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان اردکان طی اطلاعیه ای اعلام کرد:
با توجه به خطر شیوع بیماری جدی و نگران کننده تب مالت در سطح شهرستان ناشی از آلودگی تعدادی از دام های منطقه ، جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری خطرناک ، موارد ذیل توصیه می گردد :
۱- مصرف پنیر پاستوریزه یا پنیر محلی (گاو یا گوسفند) که حداقل ۳ ماه در آب نمک ۱۷ درصد ( ۱۷۰گرم نمک در یک لیتر آب) نگهداری شده است . توجه داشته باشید یکی از مهمترین علل افزایش بیماری در اردکان مصرف پنیر بز و گوسفند محلی و خانگی بوده است
۲- جوشاندن شیر خام قبل از مصرف به مدت حداقل ۳ دقیقه
۳- پرهیز از مصرف هرگونه فراورده لبنی که از شیرخام تهیه شده حتی به مقدار کم ( بستنی سنتی، آغوز،سرشیر، پنیر محلی و ….)
پیشگیری از بیماری تب مالت بسیار ساده ولی درمان آن بسیار سخت و طولانی مدت است.
Related Assets:
- کاهش 50 درصدی مبتلا شدن دامهای استان به تب مالت/ 12 کانون هاری شناسایی شد
- آلودگی حتی در شیرهای پاستوریزه هم امکان دارد/مصرف شیر محلی به یک شرط
- خطر همه گیری تب مالت یک چالش اساسی پیش روی دامداران خاتم است
- واکسینه دام های شهرستان خاتم جهت مقابله با بیماری تب مالت
- وزارت بهداشت درباره تب مالت هشدار داد
- هشدار به شهروندان میبدی!