درحسرت ادبیات فاخر!
یزدرسا - برخی مدعیان پرطمراق و سینهزنان زیر علم «ادب مرد به از دولت اوست»، بر خلاف همه ادعاهای خود، کمترین نقد و مخالفتی را برنمیتابند و از این رو باکی ندارند تا به راحتی بخشی از جامعه را آماج توهینهای سخیف قرار دهند.
اینان شعار «زنده باد مخالف» سرمیدهند؛ اما کمترین مخالفتی را با شدیدترین تعابیر و توهینهای زنجیرهای پاسخ میگویند! شعارنقدپذیریشان گوش فلک را کر میکند؛ اما همزمان، منتقدان را افراطی مینامند و به جهنم حوالتشان میدهند! ازشایستهسالاری سخن میگویند؛ اما ... . و این قصه سر دراز دارد.
سخنان حسین مرعشی، عضو حزب کارگزاران سازندگی، درباره باشرف نبودن کسانی که دلشان از تکرار دولت سابق نلرزد، برای برخی غیرمنتظره بود؛ اما تامل در پیشینه و رویکرد امثال وی غیرمنتظره بودن کاربرد این تعابیر را زیرسؤال میبرد.
بیتردید دولت سابق به ویژه در سالهای پایانی دچارخبطهایی شده که بعضا خطرناک و به شدت غیرقابل قبول بوده است؛ خبطهایی از جنس خانهنشینی یازدهروزه و ترجیح امثال مشایی بر یاران انقلابی و قشرهای متعهد و حزباللهی که منجر به سرخوردگی شدید همراهان انقلابی و ماهیگیری فرصتطلبان از آب گلآلود شد. اما نباید فراموش کنیم که درشتگویی مخالفانی از جنس مدعیان اصلاحطلبی در برابر دولت سابق، با توجه به قرائن دیگر، برخاسته از منویات جناحی است، نه دلسوزی برای ملت و نظام.
آنها با رصد انتقادهای بحق و منصفانه رسانههای ارزشی از دولت سابق، فرصتطلبانه به صید ماهی مقصود از آب گلآلود مینشینند و با پررویی، در میان دعوا، به تعیین نرخ میپردازند!
اگراینان واقعا دلسوز دین و دنیای ملتند و چنگانداختنشان به تعابیری نظیر بیشرفی، از جنس غیرت و تعهدشان است، چرا در دوران بروز فسادهای کلان اقتصادی همچون استاتاویل و خیانتهای بزرگ ملی همچون فتنه 88، صدای اعتراضی از آنها و گروهها و رسانههای متبوعشان شنیده نشد؟!
علت بیزاری عمیق اینان از«هشت سال» دولت سابق، زندهشدن شعارهای امام(ره) و انقلاب و قطعشدن دستشان از منابع بیتالمال است؛ در حالی که انتقادهای عناصر حزباللهی دقیقا هنگامی آغاز شد که آن دولت در مواردی ازخاستگاه اولیه خود فاصله گرفت و بخصوص در دوسال پایانی، برخی افراد مسالهدار را بر نیروهای ارزشی برگزید و به نصایح دلسوزانه مشفقان امین گوش فرانداد. بنابراین میان انتقادهای دلسوزانه عناصرحزباللهی و هتاکیهای مدعیان اصلاحات، تفاوت بسیار است.
بیگمان اگر دولت سابق نیز رفتاری همچون دولتهای اصلاحات و کارگزاران داشت، هیچگاه چنین تعابیری از سوی امثال رئیس وقت دفتر آقای هاشمی، متوجه آن نمیشد.
گزافهگوییهای امثال مرعشی و هجمههایشان هیچ سنخیتی با انتقادهای عناصر متعهد ارزشی از برخی رفتارها و رویکردهای رئیسجمهور پیشین ندارد.
دولت سابق منحصر در شخص رئیسجمهور نبود؛ بلکه بسیاری از وزرا و مدیران آن دولت بخصوص در دولت نهم از نیروهای متعهد و خوشسابقه ارزشی و انقلابی بودند که در دوران مسئولیت خود، گامهای بزرگی در مسیر آرمانهای امام(ره) و رهبری و احیای ارزشهای انقلاب برداشتند و چه دور از انصاف است که شخصی دلداده دولتهای کارگزاران و اصلاحات و متاثر از اغراض سخیف جناحی، آن همه تلاش و خدمات نیروهای انقلابی را نادیده بگیرد.
کاش آقای مرعشی توضیح میداد دعوتکنندگان به تجمعات غیرقانونی و ریختن به خیابانها پس از ادعای تقلب، چه نسبتی با شرف و شرافت دارند!
کاش توضیح میداد هجمهکنندگان به ارزشهای امام و انقلاب در رسانههای زنجیرهای چه بویی از شرافت برده بودند!
کاش توضیح میداد آقازاده متهم به مفاسد کلان اقتصادی و امنیتی، چه بهرهای از شرافت برده است!
نویسنده : مرتضی اردکانی
Related Assets:
- مرعشی ملت ایران را «بی شرف» خواند
- اگر کسی از تکرار دولتهای نهم و دهم، تنش نلرزد و متاثر نشود یک ایرانی با شرف نیست!
- مرعشی: دولت مصیبت بکشد اما یارانه ثروتمندان را حذف نکند!
- مرعشی: در حال مصالحهای فراتر از هستهای با غرب هستیم
- انقلابی باشیم یا اقتصادی؟!/تِز سریعالقلم و مرعشی؛
- چه کسی بیشرف است؟
- شاخص جدید برای شرافت مردم!
- روایت عضو کارگزاران از ریخت و پاشهای دولت
- سر لیستی ناطق هنوز مشخص نشده است/هنوز استارت فعالیت های انتخاباتی را نزده ایم
- نکته درباره حقیقت «ساختمان 5 طبقه در بافت تاریخی»
- خوابی که دشمنان امام(ره) برای حسن خمینی دیده اند