ID : 13804319
مدیرکل سازمان بازرسی استان یزد:

دروازه های رانت و لغزش در ساختار حقوقی و اداری کشور بسیار است/کاهش تخلفات اداری با توسعه دولت الکترونیک


مدیرکل سازمان بازرسی استان یزد با بیان اینکه کار نظارتی زمانی سخت می‌شود که، امضاهای کلان در اختیار کارمندان و مدیران قرار می‌گیرد گفت: اختیارات و ابزارآلات کارمندان و کارشناسان در ساختار اداری فعلی اشکالات فراوانی دارد.

به گزارش یزد رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین اکبر طالبی در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضائیه برگزار شد، با بیان اینکه شهید بهشتی شخصیتی وارسته و دارای تمام صفات انسانی کامل بود، اظهار داشت: اثر وجودی انسان‌ها با یکدیگر متفاوت است و اثر وجودی شهید بهشتی بسیار والا و گران‌مایه بود.
مدیرکل سازمان بازرسی استان یزد گفت: شهید بهشتی در بحرانی‌ترین شرایط نظام جمهوری اسلامی ایران بهترین مدیریت را در راستای تدوین قانون اساسی و تشکیل دستگاه قضایی منسجم انجام داد.
طالبی افزود: سازمان بازرسی بر اساس اصل 174 قانون اساسی در سال 1360 ایجاد شده و براساس تعریف نظام دو مسئولیت نظارت بر حسن اجرای امور و اجرای صحیح قوانین را به عهده دارد.
وی تصریح کرد: اداره کل بازرسی در استان یزد با اقدامات موثر آموزشی و تبیینی بحث پیشگیری از تخلفات و جرائم را در اولویت کاری خود قرار داده است.
وی با اشاره به اهمیت توجه به نامه حضرت علی(ع) به مالک اشتر در مورد چگونگی نظارت عنوان کرد: اداره کل بازرسی وظیفه نظارت بر تمام دستگاه‌های دولتی، خصوصی و عمومی که از بیت‌المال استفاده می‌کنند را به عهده دارد.
طالبی با اشاره به وجود نواقص جدی در ساختار اداری استان و کشور ادامه داد: توسعه دولت الکترونیک درصد بسیاری از خلاف‌ها و فسادهای اداری و مالی را کاهش می‌دهد.
مدیرکل سازمان بازرسی استان یزد افزود: زمانی دولت الکترونیک به طور کامل و صحیح محقق می‌شود که اگر فردی درخواست صدور هرگونه مجوزی داشت، بتواند از منزل خود نسبت به انجام منظور خود اقدام کند.
مدیرکل سازمان بازرسی استان یزد با بیان اینکه کار نظارتی زمانی سخت می‌شود که، امضاهای کلان در اختیار کارمندان و مدیران قرار می‌گیرد، اظهار داشت: اختیارات و ابزارآلات کارمندان و کارشناسان در ساختار اداری فعلی اشکالات فراوانی دارد.
وی تصریح کرد: اشکالات ساختاری و ابهامات قانونی در ادارات و اختیارات کارمندان، عامل اصلی معضلات و بسیاری از فسادها اداری و مالی در استان و کشور است.
وی گفت: میزان فسادی که در جامعه نسبت به عملکرد ادارات و دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، از میزان واقعی فساد در ادارات استان یزد خیلی بیشتر است.
طالبی نجات مدیرانی که در حال لغزش بودند و برگزاری جلسات تبیینی متعدد با مسئولان مختلف دستگاه‌های استان در مورد آشنایی بیشتر با قوانین را از جمله اقدامات اداره کل بازرسی استان یزد در جهت پیشگیری از جرائم و تخلفات اداری عنوان کرد.
وی اعتماد بیش از حد به زیرمجموعه خود و عدم آگاهی کامل از قوانین و مقررات را از جمله مهمترین عوامل موثر در ایجاد مشکلات و تخلفات اداری در استان یزد دانست.
وی با اشاره به اینکه مدیران سرمایه‌های نظام محسوب می‌شوند، تصریح کرد: عمده مدیران استان یزد مدیرانی سالم و آگاه به مسئولیت خود هستند.
مدیرکل سازمان بازرسی استان یزد با بیان اینکه تاکنون مهمترین تخلفات مالی استان یزد در بانک‌ها اتفاق افتاده، اظهار داشت: در جهاد کشاورزی و منابع طبیعی در بحث واگذاری زمین‌های کشاورزی و در تأمین اجتماعی و شهرداری‌ها به دلیل ارتباط بیشتر با مردم زمینه لغزش و تخلف بیشتر است.
وی با تاکید بر این مطلب که بازپرداخت معوقات بانک‌ها و دیگر دستگاه‌های استان یزد دلیلی خوب برای تشدید سیاست پیشگیرانه در استان یزد است، گفت: طبق ماده 12 قانون جاری کشور مسئولان حراست و بازرسی ادارات، مکلف به ارائه گزارش از سوء جریان‌های احتمالی در دستگاه‌ها و ادارات مختلف استان هستند.
انتهای پیام/س




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.