روایت تلاش کشاورز بافقی در کاشت کنجد
به گزارش یزدرسا؛ دانه های کنجد ممکن است که کوچک باشند اما مزایای زیادی برای سلامتی دارند. دانه کنجد از گیاه کنجد گرفته شده و یکی از قدیمی ترین گیاهان روغنی در جهان محسوب می شود. این گیاه بسیار مقاوم است و میتواند در انواع شرایط آب و هوایی رشد کند. این دانه ها بسیار کوچک هستند، حدود ۲ میلی متر عرض و ۳ تا ۴ میلی متر طول دارند.
در این رابطه مصاحبه ای با مسلم رنجبر تولیدکننده کنجد در بافق انجام داده ایم.
مسلم رنجبر بافقی گفت: ۲۵ سال است که کشاورز هستم و برای اولین بار در شهرستان بنا به پیشنهاد جهادکشاورزی شهرستان کنجد را در مساحت ۵۰۰ متر کشت کردم و امیدوارم در سال اول برداشت، محصول خوبی را روانه بازار کنم.
وی در ادامه افزود: زمان کشت کنجد از اول تیر آغاز شده و تا اواخر این ماه ادامه دارد و برداشت آن نیز از اوایل آبان ماه شروع خواهد شد.
این کشاورز بافقی بیان داشت: برای کشت کنجد به جای استفاده از کود شیمیایی از کود حیوانی استفاده شده ضمناً برای مبارزه با آفات نیز از سموم شیمیایی استفاده نشده است.
وی در خصوص تهیه بذر نیز تصریح کرد: برای تهیه بذر کنجد جهادکشاورزی همکاری خوبی با ما داشت. کارشناسان جهاد کشاورزی بعد از به بار نشستن کنجد به طور مستمر سرکشی انجام می دهند.
رنجبر در پایان گفت: با توجه به اینکه امسال برداشت خوبی پیش بینی می کنیم در آینده نیز می خواهم سطح زیر کشت آن را افزایش دهم. در حال حاضر برای دو نفر ایجاد اشتغال شده و انشاالله در آینده این میزان افزایش خواهد داشت.
انتهای پیام/
Related Assets:
- از خانه های خالی بافق مالیات اخذ خواهد شد
- دوربینهای نظارتی به روستاهای بخش مرکزی بافق رسیدند
- صادرات بخشی از محصولات خرمای بافق به عراق/ ایجاد دو کارگاه فرآوری خرما در شهرستان
- دستگیری شش سارق حرفهای در بافق
- روزانه 90 تن حلوا ارده در اردکان توليد ميشود/ صادرات محصولات کنجدی اردکان به آمريکا
- محصولات کنجدی سوغات بینظیر و مغذی استان یزد
- پسته مهمترین محصول صادراتی یزد/ سالانه بالغ بر یک میلیارد متر مکعب آب مجازی وارد یزد می شود