روش پخت میرزا قاسمی کبابی یک غذای سالم +خواص بادمجان
به گزارش یزد رسا به نقل از یزدبانو، سرآشپز سایت این بار میرزا قاسمی را پیشنهاد می دهد و با توجه به وفور بادمجان در این فصل به بانوان توصیه می کند از یک روش غیر سرخ کردنی برای پخت میرزاقاسمی استفاده کنند.
*مواد لازم :
بادمجان : چهار عدد
گوجه : چهار عدد
پیاز متوسط : یک عدد
تخم مرغ : دو عدد
سیر: دو حبه
نمک و ادویه : به میزان لازم
*روش پخت :
1- بادمجان را با کارد چند شکاف عمودی می دهیم و روش اتش کباب می کنیم و سپس پوست می کنیم.
2- گوجه ها را رنده می کنیم.
3- بادمجان ها را له می کنیم و با گوجه مخلوط می کنیم و به مدت نیم ساعت می پزیم.
4- پیازداغ و سیرداغ فراوان درست می کنیم و به مواد پخته شده اضافه می کنیم تا غذا پس از کمی پخت طعم دار شود.
5- سپس تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه هم می زنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و تا پخت نهایی با قاشق هم می زنیم تا به خورد مواد برود و غذا شکل یکرنگ به خود بگیرد.
6- سپس غذا را در ظرف می کشیم.
نوش جان.
*خواص بادمجان :
بادمجان از دسته سبزیجات گرم و خشک است که برای بیمارانی که قند دارند بسیار مفید است. درمان نقرس یکی دیگر از خواص این میوه میباشد. علاوه بر این کسانی که از یبوست رنج میبرند میتوانند از بادمجان در وعده های غذایی خود استفاده کنند. درمان فشار خون بالا نیز با خوردن این میوه امکان پذیر است. دلایل مفید بودن بادمجان بسیار زیاد است. که در این پست به بررسی تعدادی از آنها میپردازیم.
1. كساني كه ناراحتيهاي كبدي دارند و يا يرقان دارند از خوردن بادنجان خودداري كنند.
2. كساني كه ميخواهند لاغر شوند بادنجان آبپز با گوجهفرنگي و ادويه ميل كنند.
3. بادنجان ادرار آور است.
4. بادنجان بازكنندهي عروق است در نتيجه رنگ رخسار را باز ميكند.
5. كساني كه سوداوي مزاج هستند بادنجان كمتر مصرف كنند.
6. ترشي بادنجان بوي بد عرق بدن را از بين ميبرد.
7. براي درمان بواسير كلاهك و دم بادنجان را در سايه خشك كنيد. سپس پورد كرده بعد از شستشوي بواسير با بتادين پودر بادنجان را بپاشيد.
8. سعي كنيد بادنجان كاملاً رسيده بخوريد.
9. سعي كنيد از بادنجانهاي كم تخم استفاده كنيد كه پوست آنها كبود و براق باشد چون نوع آنها مرغوبتر است.
10. كساني كه گرم مزاج هستند كمتر بادنجان بخورند.
11. كساني كه تنگي نفس دارند از خوراك بادنجان استفاده كنند.
12. كساني كه بيماريهاي پوستي دارند كمتر بادنجان بخورند.
13. براي بواسير از برگهاي بادنجان هم ميشود استفاده كرد بهصورت ضماد بگذاريد.
14. بادنجان داراي حالت قليايي ميباشد بخاطر همين گوشت را همراه بادنجان بخوريد تا در بدن تعادل برقرار سازد.
15. براي درمان پيسي بادنجان را با آب بپزيد سپس كوبيده، صاف كنيد محلول صاف شده را با روغن زيتون مخلوط نموده بگذاريد بجوشد تا آب بادنجان بخار شود، آنگاه هر روز صبح و شب يك مرتبه به محل تغيير رنگ بماليد تا رنگ طبيعي پوست برگردد.
16. سعي كنيد هنگام طبخ بادنجان كمي سركه سيب در آن بريزيد.
17. بهطور كلي خوردن بادنجان عرق بدن را خوشبو ميكند.
18. بخار بادنجان براي تقويت چشم مناسب ميباشد در نتيجه هنگامي كه بادنجان ميپزيم خوب است بخار آن را استشمام كنيم.
19. يك نسخه براي تسكين اعصاب: تخم بادنجان + تخم گشنيز + تخم ريحان + تخم تره + تخم ترخون + تخم جعفري از هر كدام 5 گرم + پونه يا نعناع 20 گرم، همه را كوبيده همراه 200 گرم عسل مخلوط نموده روزي 2 قاشق صبح وشب ميل كنيد.
20. يك غذاي خوب براي كساني كه دچار بيماري زكام شدهاند: پياز 2 يا 3 عدد حلقه حلقه برش زده در آب ميپزيم سپس بادنجان را بهصورت ورقه ريخته و گوجهفرنگي و كمي قارچ و نمك و سبزي كه بيشتر جعفري باشد را اضافه نموده تا پخته شوند و بهعنوان غذا براي كساني كه زكام دارند مناسب ميباشد.
21. بادنجان در عين حالي كه بازكننده معده ميباشد گاهي اوقات باعث گرفتگي كبد و طحال ميشود.
22. كساني كه دستهايشان عرق ميكند پوست سياه بادنجان را جوشانده سپس دستها را براي مدتي در آن جوشانده بگذارند.
23. براي بازشدن دمل برگ بادنجان را بكوبيد روي دمل بگذاريد.
24. كساني كه زخم معده دارند از بادنجان آبپز استفاده كنند.
25. براي تركخوردگي و زبري پوست آب بادمجان را در روغن تخم كتان بجوشانيد تا آب بخار شود و روغن بماند سپس به پوست بماليد.
26. براي درمان زگيل بادنجان را بسوزانيد و خاكستر آن را با سركه خمير كرده روي زگيل بگذاريد. يا اينكه بادنجان را با كمي آب و نمك بپزيد سپس آب آن را بگيريد و آن محلول را در روغن كنجد با حرارت ملايم بجوشانيد تا آب بخار شود سپس روغن را روي زگيل بماليد.
27. براي اگزما از روغن بادنجان استفاده كنيد.
28. كساني كه مبتلا به سودا و ورم كليه يا درد مفاصل و قلنج هستند نبايد بادنجان بخورند.
29. براي از بين بردن عرق كف دست و پا بادنجان را به ورقهاي نازك برش داده سپس نمك بپاشيد آب سياه و زردي از آن خارج ميشود اين آب را به دستها بماليد.
30. براي تسكين درد استخوان شكسته و ضرب خورده بادنجان را در فر يا زير آتش نيم پخته كرده سپس آب آن را بگيريد و 50 درصد شكر اضافه كنيد حدود 40 گرم ميل كنيد درد را تسكين ميدهد.
31. براي درمان احتلام (انزال در خواب را گويند) در شب ميتوانيد خوراك بادنجان را در برنامه روزانه خود قرار دهيد.
32. بهخاطر وجود آهن در بادنجان براي كساني كه كم خون هستند مفيداست.
33. بادنجان مسكن سردردهاي شديد است.
34. بادنجان براي بيماري استسقاء مفيد ميباشد.
استسقاء: بيماري است كه مايعات در شكم جمع ميشود و بيمار بسيار آب ميخورد. تمام بدن متورم و سست است. غذا درست هضم نميشود و ادرار به رنگ سفيد درميآيد و اين بيماري بيشتر توأم با بيماري قلب و جگر ميباشد. شكم متورم و بزرگ است.
1. اگر بادنجان آبپز با بخار پخته شود هضم آن آسانتر است.
2. كساني كه سنگ كليه يا صفرا دارند از خوردن بادنجان خودداري كنند.
يك غذاي خوشمزه با بادنجان براي كساني كه ميخواهند لاغر شوند: بادنجان 2 عدد + كدو سبز 2 عدد + گوجهفرنگي 3 عدد + پياز متوسط 2 عدد + زنجبيل تازه يك تكه + هويج 2 عدد + دارچين، نمك، فلفل سياه كمي + فلفل دلمه 1 عدد + آب يك استكان. ابتدا پياز را در روغن مايع سرخ كرده سپس بادنجان و كدو و گوجهفرنگي را بهصورت حلقه برش زده و ميگذاريد با حرارت ملايم پخته شود زمان پخت كم باشد نگذاريد تبخير شود. زمان پخت 30 الي 45 دقيقه است.
انتهای پیام/ع