سیبزمینی توپی
سیبزمینی توپی:
مواد لازم:
سیبزمینی آبپز: 4عدد
جعفری: مقداری(ریز خرد شده)
ذرت: 1پیمانه
تخممرغ: 1عدد
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
پودر سوخاری: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینی آبپز شده را چرخ میکنیم. سپس نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط میکنیم.
جعفری خردشده، تخممرغ و ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و آنرا خوب ورز میدهیم.
همزمان با ورز دادن مواد پودر سوخاری را یواش یواش به آن افزوده و ورز میدهیم تا به حالت سفتی دلخواه برسد.
از مواد آماده شده به اندازه گردو برداشته و به آن شکل توپی میدهیم.
توپیها را داخل تخممرغ زده شده و سپس پودر سوخاری میزنیم و آنها را در روغن غوطهور سرخ میکنیم.
نکته: میتوانیم به جای پودر سوخاریهای آماده در بازار از پودر نانخشک به اضافه کمی ادویه کاری و بکینگ پودر استفاده کنیم.
خواص سیبزمینی:
* از سیبزمینی همیشه به عنوان یک غذای چاقکننده یاد شده است، اما تحقیقات جدید نشان میدهند که مصرف روزانه این ماده غذایی میتواند در کاهش فشارخون موثر باشد، بدون اینکه وزن را افزایش دهد.
* سیبزمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی املاح مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است. سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است.
* سیبزمینی غنی از بتاکاروتن ( پیشساز ویتامین A ) است که وقتی پخته میشود به آسانی جذب میشود.
* سیبزمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین B6 است. یک فنجان سیب زمینی پخته 21 درصد B6 مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند.
انتهای پیام/ع
Related Assets:
- دلمه برگ مو
- اولین آموزشگاه آشپزی در یزد را سال 1368دایر کردم/ به هنر عشق میورزم
- درمناطق جنگی با کوره آشپزی میکردیم/شهیدبابایی هنگام درو به کشاورزان کمک و باماشين ارتش تردد نمیکرد
- «نرگسی» غذایی سرشار از آهن و پروتئین + دستور پخت
- کله جوش غذای روزگار قدیم و جدید کویر نشینان +خواص و روش تهیه
- کیک مرغ، غذایی خوشمزه و مجلسی
- روش پخت لازانیا
- بادمجان برگر
- دفن۱۷۰۰ تن سیب زمینی قربانی گرفت!
- اطلاعیه وزارت جهاد کشاورزی درخصوص امحای 1700 تن سیب زمینی
- ابتکار آمریکایی در تنظیم بازار!/آقای حقوقدان مجازات دفن بیت المال در خاک چیست؟