ID : 12606997
آشپزی/

سیب‌زمینی توپی


شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید برای وعده شام یک غذای راحت و در عین حال مقوی و با آرایش زیبا را داشته باشید.

به گزارش یزد رسا به نقل از یزدبانو، هانیه‌سادات دره‌شیری بانوی یزدی امروز هم دستور پخت یک غذای ساده و آسان را در اختیار ما قرار داد. با ما همراه باشید تا این غذای خوشمزه را برای وعده شام و یا حتی برای تزیین و دورچین غذای اصلی‌تان آماده کنید.
 

سیب‌زمینی توپی:


مواد لازم:

سیب‌زمینی آب‌پز:  4عدد

جعفری: مقداری(ریز خرد شده)

ذرت: 1پیمانه

تخم‌مرغ: 1عدد

نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم

پودر سوخاری: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی آب‌پز شده را چرخ می‌کنیم. سپس نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط می‌کنیم.
جعفری خردشده، تخم‌مرغ و ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و آن‌را خوب ورز می‌دهیم.
هم‌زمان با ورز دادن مواد پودر‌ سوخاری را یواش یواش به آن افزوده و ورز می‌دهیم تا به حالت سفتی دلخواه برسد.
از مواد آماده شده به اندازه گردو برداشته و به آن شکل توپی می‌دهیم.
توپی‌ها را داخل تخم‌مرغ زده شده و سپس پودر سوخاری می‌زنیم و آن‌ها را در روغن غوطه‌ور سرخ می‌کنیم.

نکته: می‌توانیم به جای پودر سوخاری‌های آماده در بازار از پودر نان‌خشک به اضافه کمی ادویه کاری و بکینگ پودر استفاده کنیم.


خواص سیب‌زمینی:
* از سیب‌زمینی همیشه به عنوان یک غذای چاق‌کننده یاد شده است، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهند که مصرف روزانه این ماده غذایی می‌تواند در کاهش فشارخون موثر باشد، بدون اینکه وزن را افزایش دهد.

* سیب‌زمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی املاح مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است. سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است.

* سیب‌زمینی غنی از بتاکاروتن ( پیش‌ساز ویتامین A  ) است که وقتی پخته می‌شود به آسانی جذب می‌شود.

* سیب‌زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین B6  است. یک فنجان سیب زمینی پخته 21 درصد B6 مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند.

انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.