کیک مرغ، غذایی خوشمزه و مجلسی
به گزارش یزد رسا به نقل از یزدبانو،
کیک مرغ:
ژامبون مرغ یا مرغ ریش ریش شده: یک پیمانه
خیار شور ریز خرد شده: نصف پیمانه
نخود فرنگی و کنسرو ذرت(به دلخواه): هر کدام نصف پیمانه
فلفل سبز دلمه ای: یک چهارم پیمانه
سس مایونز: 6قاشق غذاخوری
پودر آویشن، نمک و آبلیمو: به مقدار دلخواه
ماست چکیده(در صورت دلخواه): 3قاشق غذاخوری
نان تست: یک بسته
طرز تهیه:
ابتدا ژامبون مرغ یا مرغ ریش ریش شده را با خیار شور و فلفل سبز دلمه و نخود فرنگی یا ذرت را باهم مخلوط می کنیم.
سپس سس مایونز با سه قاشق ماست چکیده و نمک و فلفل و آبلیمو و کمی پودرآویشن با هم مخلوط می کنیم. بعد کمی از سس را به موادمان اضافه میکنیم.
پس از آن دوتا دوتا نانهای تست را کنار هم قرار میدهیم. سپس سس آماده را به نان مالیده و یک لایه از مواد را روی آن میریزیم.
نان تست بعدی را میگذاریم و همین کار را تا پنج لایه ادامه میدهیم. بر روی لایه آخر فقط سس میریزیم.
در انتها به دلخواه روی آن را تزیین کرده و داخل یخچال قرار میدهیم.
نوش جان/