ID : 1022661
محمد هادی سمتی:

شاهکار اعداد و ارقام !


از آقای روحانی سؤال می کنم که اعتبار اعداد و ارقام در سطح جامعه ما به چه میزان است ؟ آن چنان که در مناظره انتخاباتی سال ۸۸ یکی از بحث های جنجالی همین بحث اعداد و ارقام بود و خود شما نیز در نطق مجلس آمار اشتغال زایی دولت نهم و دهم را مورد تردید قرار دادید، در حالی که باید میزان اعتبار اعداد و ارقام در همه جنبه ها مورد بررسی منصفانه قرار بگیرد.

یزد رسا؛ در ابتدای این یادداشت به رسم اخلاق دینی از تلاش های دولت جدید سپاس گذاری می گردد و امید که دولت تدبیر و امید بتواند با تحقق اعتدال دینی مشکلات را تا حد امکان برطرف نماید.

۱-      به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح دیروز در هفتمین همایش ملی نخبگان جوان که در پژوهشگاه نیرو برگزار شد با تاکید بر اینکه ما در سیاست خارجی قدم‌هایی نه به اندازه ۵۰ روز بلکه ۵۰۰ روز برداشته‌ایم، افزود: ما در زمینه اقتصادی در حد این ۵۰ روز قدم های تاثیرگذاری برداشتیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در صنعت و تولید هم در ۵۰ روز قدم‌های مهمی برداشتیم، گفت: در زمینه دارو و درمان نیز به همین شکل بوده است. البته می‌دانم یک اقلیتی هستند که هر کاری دولت کند شمشیر انتقاد آنها برا‌ن‌تر می‌شود، این دولت به انتقاد منتقدین هم افتخار می‌کند اما به عزیزان منتقد می‌گویم که انتقاد سازنده خواست ماست و برای کشور مفید است؛ سخنان نیشدارمان را کم کنیم و چارچوب ادب و اخلاق، معیار ما در سخن باشد.

۲-      آقای حسن روحانی هم چنین در آیین بازگشایی مدارس کشور در سال تحصیلی ۹۳-۹۲  در بخشی از سخنانش گفت : چه خوب است که در زنگ انشاء دانش آموزان یاد بگیرند از رییس جمهور انتقاد کرده، نقائص و کاستی هایی که در کار او می بینند و در می یابند را مکتوب کرده و پیشنهادات خود برای رفع این کاستی ها را ارائه کنند و چه بهتر است که مدارس این گونه انشاء ها را برای رییس جمهور ارسال کنند تا پیوند و ارتباط او با فرزندان عزیزش در مدارس بیشتر و محکم تر شود.

۳-      از آقای روحانی سؤال می کنم که اعتبار اعداد و ارقام در سطح جامعه ما به چه میزان است ؟ آن چنان که در مناظره انتخاباتی سال ۸۸ یکی از بحث های جنجالی همین بحث اعداد و ارقام بود و خود شما نیز در نطق مجلس آمار اشتغال زایی دولت نهم و دهم را مورد تردید قرار دادید، در حالی که باید میزان اعتبار اعداد و ارقام در همه جنبه ها مورد بررسی منصفانه قرار بگیرد.

۴-      برای انجام خدمت در بین مردم خصوصاً تعداد زیادی از رأی دهندگان به شعارهای شما آن چه که مهم است نمود خارجی و بهبود اوضاع و شرایط جامعه می باشد نه صرفاً بیان یک سری اعداد و ارقام.

۵-        شما در تبلیغات انتخاباتی خود مانند برخی دیگر از کاندیداها مدعی حل مشکلات در طی صد روز شدید هرچند در اولین نشست خبری خود حل مشکلات در زمان کوتاه را غیر ممکن دانستید. اکنون  با این حساب که شما می گوئید در طی پنجاه روز به اندازه پانصد روز کار کرده اید در نتیجه باید ظرف مدت صد و پنجاه روز همه مشکلات کشور حل بشود و این حاصل جمع برابری می کند با چهار سال ریاست جموری یعنی در صد و پنجاه روز کارِ چهار سال انجام می گیرد و این واقعاً از عجایب است.

۶-      باز تأکید می کنم که مردم و خصوصاً رأی دهندگان به شعارهای شما به تنها چیزی که در شرایط فعلی فکر می کنند حل مشکلات اقتصادی و باز هم اقتصادی است و هیچ کاری به حرف و حدیث های دیگر ندارند پس چه بهتر که شما کار کنید و کار و برای بیان گزارش های خود از تعابیری که بار معنایی خاصی را به مخاطب شما القاء می کند استفاده نکنید چون این از یک طرف امید نسبتاً کاذب در بین برخی مردم ایجاد می کند و از طرفی باعث ذوق زدگی برخی سطحی انگاران و حربه ای برای سرزنش منتقدین می شود.

۷-      آقای هاشمی که گویا خود را صاحب دولت می داند همین چند روز پیش در دیدار اعضای شورای مرکزی خانه‌های صنعت، معدن و تجارت ایران گفته بود :  اصلاح امور، نیاز به تدبیر دارد، البته طولانی شدن زمان انتخاب استانداران و دیگر مدیران استانی و شهرستانی هم به صلاح دولت فعلی و مردم نیست. لابد آقای هاشمی هم با احتساب این که دولت در پنجاه روز راه پانصد روزه را رفته است از طولانی شدن فرآیند انتخاب استانداران ابراز نگرانی کرده است.

 سه شنبه شانزدهم مهرماه سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.