طرز تهیه مرغ پرتقالی
به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو؛ گوشت مرغ یکی از مواد پر مصرف در آشپزخانه ایرانیان است؛ که آن را به روشهای مختلف و متنوع پخت میکنند. یکی از غذاهای خوشمزه که میتوان با گوشت مرغ طبخ کرد، مرغ پرتقالی است که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا میشویم.
مرغ پرتقالی(برای 4نفر)
آب پرتقال : نیم لیتر
شکر: ۲الی۳قاشق غذاخوری
زعفران: مقداری
کره: ۱۵۰گرم
ران کامل مرغ: چهار عدد
طرز تهیه:
ابتدا ران مرغ ها را شسته و خشک میکنیم تا در زمان پخت آب نیاندازد.
برای خوشمزهتر شدن این غذا باید در مصرف زعفران دست و دلباز باشیم.
زعفران و شکر را با هم ساییده و کنار میگذاریم تا در زمان نیاز آماده باشد.
کره را در ماهیتابه ریخته و رانهای مرغ را در آن میچینیم تا به آرامی سرخ شوند.
زعفران را بر روی مرغ پاشیده و اجازه میدهیم تا به طور کامل سرخ شوند.
بعد از آنکه مرغ کامل سرخ شد، آب پرتقال را روی آن ریخته
بعد از سرخ کامل اب پرتقال روی انها ریخته و تا برچیده شدن آب پرتقال و کم شدن آب غذا به آن اجزه پخت میدهیم.
میتوان این غذا را با چلو صرف کرد.
اگر آب پرتقال ترش بود و یا تمایل به شیرین تر شدن غذا داشته باشیم، میتوانیم دو الی سه قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنیم.
انتهای پیام/ش