ID : 38846293
یک کارشناس حوزه آی تی تشریح کرد:

ظرفیت مغفول فناوری اطلاعات/ صنعتی پربازده که نیازمند تسهیلات و توجه مسئولین است


ندافیون گفت: ایجاد اشتغال در بخش فناوری اطلاعات بسیار پایین است لذا می‌توان امتیازات مالیاتی را برای شرکت ها قائل شد و همچنین در حوزه بیمه تسهیلاتی را به این شرکت ها پرداخت کرد و شرایطی را فراهم آورد که شرکت‌ها بتوانند ادامه حیات دهند.

منصور ندافیون مدرس دانشگاه و فعال حوزه IT در گفتگو با خبرنگار یزدرسا؛ با تشریح دلایل عدم پیشرفت این صنعت در یزد اظهار داشت: متاسفانه در استان یزد اغلب سرمایه گذاری های سخت افزاری که قابل لمس برای مسئولین استان باشد انجام می‌شود.

 وی گفت: استان یزد شرایط آب و هوای مناسبی ندارد و ذخایر آب در آن بسیار پایین است. در مقابل یزد در مرکزیت کشور قرار دارد و از لحاظ نیروی انسانی و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در وضعیت بسیار خوبی است. بنابراین صنعت آی تی در استان یزد پتانسیل بسیار خوبی دارد و هرچه بیشتر بر روی آن تمرکز کرد می توان بهتر سود برد.

 وی افزود: دولت بزرگترین مصرف‌کننده و قاعدتاً خریدار محصولات شرکت‌های حوزه آی‌تی در کشور است. اما متاسفانه اکثراً معضلاتی در این خصوص وجود دارد که یکی از آن ها چگونگی برگزاری مناقصات است. به گونه ای که خیلی از این مناقصات از مسیر اصلی منحرف شده و شرکت‌هایی که پتانسیل و توانایی لازم را دارند در حوزه توفیقی نمی یابند. 

 این فعال حوزه IT اعلام کرد: ایجاد اشتغال در بخش فناوری اطلاعات بسیار پایین است لذا می‌توان امتیازات مالیاتی را برای شرکت ها قائل شد و همچنین در حوزه بیمه تسهیلاتی را به این شرکت ها پرداخت کرد و شرایطی را فراهم آورد که شرکت‌ها بتوانند ادامه حیات دهند.

وی گفت: آنچه حائز اهمیت است و مسئولان استان‌ها باید به آن دقت کنند تغییر نگاه به شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات است.

 وی یکی از مشکلات پیش روی این حوزه را عدم ارتباط موثر صنعت و دانشگاه دانست و تاکید کرد: متاسفانه ارتباط دانشگاه با بخش صنعت و بازار کار بسیار ضعیف است. در نتیجه دانشجویان سال ها در محیط دانشگاه بدون ارتباط با محیط بیرونی فقط دروس تئوری را خوانده و وقتی وارد بازار کار می‌شوند نسبت به همه چیز غریبه هستند. ندافیان تصریح کرد: دانشگاهی که با صنعت در ارتباط است فقط تماشاخانه افکار است در صورتی که دانشجویان باید بتوانند در فضای دانشگاهی با توجه به رشته تحصیلی خود در بخش‌های مختلف فعالیت کنند و همزمان با درس خواندن به بسیاری از مسائل مسلط شده و وارد بازار کار شوند.

وی گفت: هم اکنون مهم‌ترین معضل استان وجود قشر تحصیل‌کرده بیکار است. اگر مسئولان بخواهند اشتغال پایدار و های تک با کمترین هزینه در استان ایجاد شود باید به بخش آی تی بیش از پیش توجه کنند.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.