مجلس در کاهش اثر تحریمها پیشگام بود/ دلواپس ازدواج جوانان و تولید ملی هستیم
به گزارش یزدرسا به نقل از دانا، مرداد بذرپاش، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که شب گذشته در برنامه زنده تلویزیونی "بعضیا" در شبکه شوم سیما حاضر شده بود ضمن عرض تسلیت بمناسبت درگذشت والده شهید بابایی به سوالات مجری این برنامه پاسخ گفت.
وی در پاسخ به پرسش مجری برنامه درباره پدر شهیدش گفت ایشان در سال 61 در فکه و در عملیات بیت المقدس به فیض شهادت نائل آمدند و در آن زمان 27 سال سن داشتند.
پدر بنده وقتی در سن نوجوانی بود هم پدرشان از دنیا رفتند و هم مادرشان، پدرم با قالی شویی خواهران و برادر خود را سر و سامان دادند، تا اینکه در سن 22 سالگی با مادرم ازدواج کردند. ایشان بعنوان یک بسیجی به جبهه رفتند.
بذرپاش ادامه داد:به نظرم ماخیلی مدیون شهدا هستیم و نتوانستیم پیام آنها را بخوبی منتقل کنیم.
وی همچنین بمناسبت درگذشت مادر گرامی شهید بابایی گفت :مادران شهدا و مفقودین تلفیقی بین انتظار و محبت هستند، یعنی کانونی که از یک سو دل در گرو فرزند از دست داده اش دارد و از سوی دیگر همچنان در انتظار فرزند خویش است. به نظر بنده، ما در حق مادران شهدا نیز کوتاهی کرده ایم.
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به شبهاتی که درباره مدیریتش در سایپا در 28 سالگی مطرح می شود گفت : در زمان جنگ اکثر فرماندهان جوان بودند، مثلا شهید همت 26 سال سن و شهید خرازی و شهید باکری و خیلی از شهدای دیگر، و جنگ را به خوبی هدایت کردند و یک وجب از خاکمان را هم از دست ندادیم.در بحث اینکه مدیر باید جوان باشد یا نه، نظر بنده بر این است که از روش ترکیبی استفاده کنیم، بعبارتی در سازمان ها و شرکت ها هم از مدیران با تجربه و میان سال و هم از مدیران جوان استفاده کنیم.
اگر سازمان فقط مدیران باتجربه و پیر داشته باشد پس از مدتی رخوت بدنه ی سازمان را فرا خواهد گرفت و اگر مدیر فقط جوان باشد نشاط برای سازمان به ارمغان می آید اما ممکن است تصمیمات پختگی کافی را نداشته باشد. نشاط و تجربه در کنارهم نتیجه خواهد داشت.
بذرپاش ادامه داد: بنده عرض کردم که پدرم در سال 1361 عمرشان را تقدیم انقلاب کردند. ما نه در خانواده پدری و نه در خانواده مادری حتی یک مدیرکل هم نداشتیم. پس کسی نبوده که از من حمایت کند؛ بعضی می گویند که بذرپاش با آقای احمدی نژاد فامیل است،من ایشان راتا قبل از اینکه شهردار شوند حتی یکبار ندیده بودم و براساس صلاحدید ایشان ابتدا در شهرداری و سپس در دولت نیز مشاور ایشان شدم.
وی همچنین گفت: خیلی از افراد که منتقد من بودند می گفتند که با رانت به این سمت رسیدم،گفتند آقای احمدی نژاد ایشان را به این سمت رسانده، و بعد که در که در مجلس رای آوردم گفتند که مجدد با رانت رای آورده، و سپس هیات رئیسه انتخاب شدم ، گفتند نمایندگان با رانت رای دادند؛ کسی که در صحنه سیاسی حضور دارد و اهل موضع هم هست بالاخره مخالفانی پیدا خواهد کرد، و روشن است که برخی مخالفان از در جوانمردی وارد نمی شوند.
عضو هیئت رئیسه مجلس نهم درباره وظایف نمایندگی گفت اینکه نمایندگان هنگام انتخابات وعده های اجرایی زیادی می دهند خیلی اشتباه است، مجلس 2 وظیفه عمده و مهم دارد، قانون گذاری و نظارت، هرکه بیش از این گفت اشتباه کرده و در درجه اول خودش ضرر کرده است.
بذرپاش در پاسخ به سوال مجری درباره اینکه چرا دلواپس هستید گفت دلواپسی چیز بدی نیست، معمولا آدم وقتی نگران موضوعی باشد بیشتر برای آن تلاش می کند.
وی درباره چرایی حساسیت مجلس به برخی امور جزیی گفت : در مجلس 290 نفر نماینده داریم، کار صحیحی نیست که مصاحبه و تحلیل یک نفر را به پای تمام نمایندگان بنویسیم. نماینده ها می توانند اظهار نظر کنند. 290 نماینده داریم یعنی 290 تجربه و دانش مختلف یعنی 290 سلیقه مختلف.برخی ها در حوزه فرهنگ برخی در حوزه اقتصاد و برخی در حوزه سیاست خارجی.البته ما باید هم راجع به فیلم حساس باشیم هم اختلاس و هم صنعت و هم حوزه زیر بنایی و هم حوزه سیاست خارجی.
مجلسی زنده است که راجع به تمام این مسائل حرف بزند. منتها وزن هر کدام باید مشخص باشد. طبق قانون اساسی سه قوه مستقل هستند، باید به مجلسی که فعال نباشد و نتواند حرف بزند شک کرد.
بذرپاش همچنین پیرامون عملکرد مجلس در حوزه معیشت مردم و مسائل اقتصادی اظهار داشت: تقریبا اغلب سوالات مجلس در حوزه نظارت، تذکرات و سوالات اقتصادی است. بیشتر طرح ها و لوایحی که تا کنون در دستور کار مجلس قرار گرفته است نیز اقتصادی است مانند قانون بهبود فضای کسب و کار، قانون تعاونی ها، قانون اصناف ، بودجه، مالیات و ...؛ اکنون در مجلس دو شیفت هستیم، سپس لایحه خروج دولت از رکود را در دست داریم و سپس بودجه و سال آینده برنامه ششم.
وی همچنین ادامه داد : مجلسی که کمتر تذکر دهد مجلس خوبی نیست، دلواپسی من صرفا نسبت به این دولت نیست ولی اگر بعضی مواقع انحرافی ایجاد می شود، نباید صحبت کنیم؟
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: ما خیلی تلاش کردیم که اثرات تحریم را کاهش دهیم، مثلا در حوزه صنایع راهبردی مانند تولید بنزین،همیشه دشمن از طریق مسئله بنزین تهدید می کرد و ما هم واردات بالایی داشتیم.
اگر هدفمندی اجرا نمی شد و سهمیه سوخت برقرار نمی شد مصرف سوخت با توجه تولید خودرو به 100 تا 110 میلیون لیتر در روز می رسید ولی الان 30 یا 40 میلیون لیتر کمتر مصرف می کنیم.در پالایشگاهها هم خودکفا شدیم، اماعده ای گفتند که بنزین پاک نیست و باعث آلودگی هوا است. ولی ما در مجلس اعلام کردیم که آلودگی هوا به خاطر پدیده وارونگی است و دلیل دیگری غیر از بنزین دارد.
گفتند نه، دلیلش تولید بنزین داخلی است و متاسفانه این روند متوقف شد و واردات اتفاق افتاد و مشاهده کردیم که آلودگی هوا برطرف نشد.
بذر پاش همچنین گفت من به بنزین خودمان کاری ندارم ولی آیا به نظر شما بنزینی که وارد می کنیم خیلی خوب است؟ما نباید اعتراض می کردیم؟آیا واقعا مردم می پذیرند آمار بیکاری تک رقمی شده؟قطعا نمی پذیرند.آیاما از رکود گذر کردیم؟
وی اضافه کرد: من راجع به خیلی چیز ها نگرانم، من خیلی نگرانم برای مشکلاتی که مردم دست به گریبانش هستند؛ ما نتوانستیم برای مشکلات جوانان کاری کنیم. من خیلی نگرانم، ما هنوز نمی توانیم 6 میلیون وام ازدواج را پرداخت کنیم وقتی70 ،80 هزارمیلیارد معوقه بانکی داریم. خیلی نگرانیم، نباشیم؟
من خیلی نگرانم وقتی نگاه می کنم شهید احمدی روشن و شهید علی محمدی و شهید شهریاری این همه مجاهدت کردند، خب ما حواسمان به خیلی مسائل نیست،خیلی باید نگران باشیم. در سیاست خارجی نگران بودن چیز بدیست؟ به نظر من چیز بدی نیست. هشدار دادن چیز بدی نیست.منتها نگرانی بر انسان چیره شود خوب نیست.البته ما می توانیم درباره نگرانیهایمان خیلی خوب باهم صحبت کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه گفت :به نظرم تقدیم به موقع لایحه بودجه، یکی از کارهای خوب دولت است. امسال هم لایحه بودجه فقط رقم و عدد خواهد بود و با اقدام مجلس احکام ثابت بودجه را جدا کرده ایم و در قالب قانون پیش از ارایه لایحه بودجه تصویب خواهیم کرد.
مدیرعامل اسبق گروه خودروسازی سایپا درباره عملکرد خود در این صنعت نیز گفت در همه سالهای قبل هیچ خودرو اختصاصی در سایپا تولید نشده بود که ما مینیاتور را طراحی و رونمایی کردیم که اکنون به تیبا تغییر نام داده است.تنها دوره ای که سایپا در آمار تولید از ایران خودرو پیشی گرفت در دوره ما در سال 87 بود.این مسئله در میزان سوددهی سایپا نیز همینگونه بود.
وی یکی از معضلات را این دانست که همه مدیران فقط می خواهند در عرصه کلان به عنوان استراتژیست مطرح باشند و هیچکس نیست که با دوندگی به دنبال ایفای وظایف خود باشد.مدیر اجرایی باید کار اجرایی انجام دهدمدیر بنگاه باید کار بنگاهی انجام دهد، مدیر فرهنگی باید کار فرهنگی انجام دهد.هرکسی باید نقش خودش را ایفا کند.
معاون رئیس جمهور در دولت نهم روند حرکت ایران اسلامی را امیدوارانه خواند و ادامه داد نمودار پیشرفت ملت ایران همیشه در حال رشد بوده، از دوران صفویه تا کنون ملت ما به استثنای دوره های قاجار و رژیم پهلوی همواره رو به جلو حرکت کرده و این رشد پس از انقلاب اسلامی با سرعت ادامه دارد.
بذرپاش در پاسخ به پرسش مجری درباره شایعاتی که درباره نسبت خانوادگی ایشان با دکتر علی احمدی و دکتر احمدی نژاد مطرح شده گفت: بنده داماد آقای علی احمدی هستم. منتها شایعه دوم شایعه است و خلاف است.و هیچ نسبت سبی و نسبی با دکتر احمدی نژاد ندارم.
وی در خصوص نحوه ازدواجش گفت: آشنایی من با همسرم نیز که به ایشان افتخار می کنم و همیشه از مشورت هایشان در کارهایم استفاده می کنم، به دانشگاه شریف و قبل از دولت نهم بر می گردد.
عضو هیئت رئیسه مجلس نهم ادمه داد :من اتفاقا امتیازی برای خودم قائل نیستم، هرجا هم که مسولیت گرفتم با اصرار خیلی از دوستان بوده و هیچ کدام را خودم طلب نکرده ام. البته واقعا مسولیت در دولت خیلی سخت است و محدودیتهایی برای انسان ایجاد می کند و اگر با قصد قربت نباشد انسان خسرالدنیا والاخره می شود.
بذرپاش در آخر گفت: من کمترین جوانان این ملت رشیدم؛ ملتی که با جوانانش چه معجزه ها که نمی کند، بنده کوچکترین آنها هستم. آرزوی بنده این است که این نسل امروزی ما به نسل تمدن آفرین تبدیل شود.
مسیر پیشرفت ما هم از همین پیشرفتهای نانو تکنولوژی و انرژی هسته ای و امثالهم می گذرد.اگر توسعه اقتصادی هم طلب می کنیم باید در صنایع هسته ای،نظامی،نانو،بیو و ... رشد کنیم و مطمئنا تا قدرت بالایی در دنیا نداشته باشیم نمی توانیم توسعه خوبی داشته باشیم.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- دریای خزر باید منطقه نمونه صلح در دنیا باشد
- مشکلات اقتصادی را نمیشود با بازیهای ناجوانمردانه تحتالشعاع قرار داد
- تمام تحریمها هم لغو شود، تازه به وضعیت سال ۸۸ میرسیم/ فتنه ۸۸ عامل اصلی تحریمهای جدید
- «آمار و ادراک ما الآمار»
- آمریکا نمیخواهدپیشرفتهای ایران به نام اهل بیت تمام شود/ برای مقابله با تحريم سستي را باید كنار گذاشت
- سکته ناقص آمریکا با پرواز RQ۱۷۰کامل شد/ کنایه سردار حاجیزاده:تحریمها برداشته شود،شایدنمونه ایرانی RQ۱۷۰ را به آمریکا دادیم +فیلم
- آقای عارف با این همه مشکلات مردم چرا مسئله اصلی شما انتخابات است
- کدام مقامات و نهادها صلاحیت تعلیق یا برداشتن تحریمهای ایران را دارا هستند؟
- کسانی که میگفتند با یک سفر به عربستان میتوانند همه مشکلات را حل کنند الان زمان سفراست