معرفت و دشمن شناسی لازمه پاسداری از نظام اسلامی است
به گزارش یزد رسا؛ رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، با اشاره به انتخاب روز ولادت امام حسین(ع) توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به نام روز پاسدار گفت: حضرت امام حسین(ع) در روز عاشورا تمام هستی خود را به پای دین اسلام را گذاشت و برای پاسداری از دین اسلام نه تنها از خود و اصحابشان بلکه از خانوادهشان و همه کسانی که به نوعی به ایشان وفادار بودند سرمایهگذاری کردند که این اصلی ترین پیام این روز است.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد رضا ابویی با توجه به این شعار امام حسین(ع) که «ان کان دين محمد لم يستقيم الا بقتلی فيا سيوف خذينی» افزود: این شعار امام حسین(ع) معنای حقیقی پاسداری را بیشتر نشان میدهد که می فرمایند اگر دین پیغمبر(ص) جز با کشته شدن من بر پا نمیماند ای شمشیرها(خطاب به شمشیرهای دشمن) من را قطعه قطعه کنید.
وی ادامه داد: پاسداران انقلاب اسلامی نیز با چنین شعاری لباس پاسداری را میپوشند و وفاداری خود را نسبت به حفظ و بقای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در همین مسیر و با همین شعار باید ادامه دهند و نه تنها خودشان که همه سرمایههای دنیاییشان را عاشقانه فدای راه دین، حفظ اسلام و مکتب تشیع و نظام جمهوری اسلامی کنند.
حجت الاسلام و المسلمین ابویی پاسداری از انقلاب اسلامی را دارای لوازمی دانست و گفت: اولین لازمه پاسداری از انقلاب اسلامی معرفت به اهمیت دین اسلام و نقش جمهوری اسلامی در حفظ مذهب تشیع و دین اسلام است.
وی دشمن شناسی را از دیگر شاخصه لازم برای پاسداری عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه در زمانهای زندگی میکنم که دشمن به صورتهای مختلف و در قالب فرهنگی، اقتصادی و غیره رویای نظام اسلامی قرار میگیرد باید ویژگی دشمن شناسی در پاسدار نظام اسلامی وجود داشته باشد.
رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد با بیان اینکه بصیرت در امور پیرامونی و مسائل جاری و خودگذشتگی و ایثار دیگر شاخصههای لازم برای پاسداری از نظام اسلامی است، گفت: چنانچه چهار شاخصه معرفت، دشمن شناسی، بصیرت و از خود گذشتگی در هر فردی محقق شود میتواند به عنوان پاسدار نظام اسلامی باشد حتی اگر به شکل رسمی لباس پاسداری را به تن نداشته باشد.
دکتر ابویی همچنین با اشاره نامگذار ی سالروز ولادت حضرت ابوالفضل(ع) به نام روز جانباز گفت: پاسداران نظام اسلامی چه بسا تا سر حد ایثار و فداکاری پیش روند ولی مصون از صدمه دشمن میمانند اما جانبازان در میدان جنگ و مبارزه در برابر دشمنان ایستادهاند و علاوه بر ایستادگی در این عرصه از جان خودشان سرمایه سلامتی خود را گذاشتهاند و بخشی از سلامت خود را فدای اسلام کردهاند.
وی عنوان کرد: روز جانباز این پیام را دارد که عالی ترین مقام همدوش شهادت فی سبیلالله مقام جانبازی و مقام ایثار و پایمردی در میدان مبارزه است که علمدار رشید کربلا حضرت ابالفضل العباس(ع) پرچمدار آن هستند و تا ابد در تاریخ این نشان پرافتخار پاسداری و جانبازی و ایثار نفس را با خود به همراه دارند.
انتهای پیام/
Related Assets:
- شعبان؛ بهترین فرصت برای خودسازی است/ مناجات شعبانیه؛ مقدمه وآرایشی برای مهمانی خدا
- مقاومت در جامعهی با غنای فرهنگی بالا معنا پیدا میکند/ میوه ها و آفات غنای فرهنگی
- داستان قبیله یهودیان بنی نضیر، مایه سرمشق همه خردمندان / لزوم پاسخ محکم به دشمنان در برابر شکست تعهدات
- اظهارات هاشمی؛ در راستای«مهندسی آراء » برای جریانی خاص است
- مسئولین بیاعتنا به ولنگاری فرهنگی، شایستگی مسئولیت در نظام را ندارند