کشاورز مرد عمل باشد؛ در زمان کم آبی هم موفق است/مسئولان استان همراه کشاورزان نیستند
به گزارش یزد رسا، دامداری، دامپروری و کشاورزی از عرصههای اقتصاد مقاومتی است که از یک سو ارتباط تنگاتنگی با سلامت مردم و از سوی دیگر به علت سهم ویژه محصولات دامی و کشاورزی در سبد غذایی خانوارها، بستر مناسبی برای تولید، کارآفرینی و اشتغال به شمار میرود.
هادی خوانین زاده نیز از جوانان یزدی است که با پشتکار خود و لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری گام محکمی در تحقق اقتصاد مقاومتی برداشته است و هم در زمینه پرورش شترمرغ و هم در زمینه دامداری و کشاورزی فعالیت میکند.
وی در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا گفت: 5 سال پیش در کلاسهای آموزشی پرورش شترمرغ شرکت کردم و با خرید 10 جوجه دو ماهه کار پرورش شترمرغ را آغاز کردم و سود خوبی از آن بدست آوردم.
این جوان یزدی با بیان اینکه کار پرورش شترمرغ نیاز به توجه و مراقبت زیادی دارد، ادامه داد: انسان اگر مرد عمل باشد میتواند در هر کاری موفق شود و جوانان اگر وارد صنعت پرورش شترمرغ شوند می توانند با تلاش و پشتکاری که دارند درآمد خوبی در این راه کسب کنند.
خوانین زاده با بیان اینکه شغل اصلی من دامداری و کشاورزی است، خاطرنشان کرد: هر زمان که شرایط مالی فراهم باشد کار پرورش شترمرغ انجام می دهم و سال گذشته نیز با خرید 40 جوجه شترمرغ آنها را پروار کردم و تقریبا زمانی که به سن کشتار رسیدند از هر کدام درآمدی بالغ بر 300هزار تومان کسب کردم.
این کارآفرین یزدی طکه در زمینه دامداری نیز فعالیت کند، با بیان اینکه چند سالی است به کار پرورش گاو و گوسفند مشغول هستم، گفت: اکنون 32 رأس گاو شیری و چند گاو پرواری دارم و تقریبا دو سال است که به صورت نیمه صنعتی کار میکنم و با وجود اینکه وضعیت بازار چندان خوب نیست و لی تمام سعی خود را کردهام که با رعایت بهداشت در این زمینه نیز موفق باشم.
وی که دیپلم کشاورزی است با اشاره به فعالیت خود در زمینه کشاورزی ادامه داد: با سیستم تحت فشار دو هکتار محصول انار، یک و نیم هکتار محصول پسته و یک هکتار محصول گندم پرروش می دهم و در کنار این محصولات، پرورش محصولات صیفی نیز دارم.
این فعال اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه کشاورزی شغلی پربرکت است و به آن افتخار میکنم، افزود: با وجود کمبود آب باید مسئولان همراهی کنندو با در اختیار گذاشتن سیستم تحت فشار به کشاورزان به آنها در این عرصه کمک کنند.
وی با بیان اینکه مسئولان باید از تولید کنندگان حمایت کنند و با راهاندازی شرکت تعاونی محصولات دامی و کشاورزی آنها را خریداری کنند، تصریح کرد: از مسئولان می خواهیم که دست دلالان را در خرید و فروش محصولات کوتاه کنند چون با وجود اینکه تولیدکنندگان بیشترین زحمت را میکشند اما این دلالان هستند سودهای چندین برابر می برند و حقوق تولید کننده و کشاورز و دامدار را از بین میبرند.
خوانین زاده با بیان اینکه وام های اقتصاد مقاومتی که از طریق بسیج سازندگی به فعالان این عرصه داده میشود می تواند در رونق کار خیلی مؤثر باشد، گفت: باید وام ها با بهره کم و به صورت قرض الحسنه در اختیار مردم قرار گیرد تا با وجود وضعیت اقتصادی که در بازار حاکم است تولید کنندگان را امیدوار کند.
انتهای پیام/س*
Related Assets:
- اشتغال زایی برای بیش از 12هزار نفر در مجتمع فولاد بافق/فولاد بافق در تحقق اقتصاد مقاومتی گام بلند برداشته است
- عقد قرار داد با شرکت های آمریکایی بجای قرارگاه خاتم الانبیاء
- واگذاری بیش از 200 پروژه نیمه تمام استان به بخش خصوصی
- تولید سالانه بیش از 9 میلیون کیلوگرم گوشت قرمز در یزد
- انقلابی بودن و انقلابی ماندن لازمه جامعه امروز است/ نوین سازی؛ حلقه گمشده کشاورزی استان
- 8 هزار تن از محصولات پرآبخواه در حوزه کشاورزی یزد حذف میشود
- حمایت 585 میلیارد دلاری از تولیدکنندگان کشاورزی