ID : 824225
كارشناس صنايع غذايي و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد:

کودکان و مادران باردار بیشتر میگو مصرف کنند/ میگو در پیشگیرى از لخته شدن خون کمک مى‏ کند


كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد گفت: ميگو مقدار قابل توجهى املاح ضرورى به خصوص فسفر و آهن دارد که بویژه براى کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است.

یزد رسا؛ علي اكبر كمالي با اشاره به اينكه ميگو یک منبع پروتئین دریایى است افزود: ميگو از نظر مقایسه ‏اى نسبت به سایر غذاهایى که پروتئین زیادى دارند مانند گوشت ماهى و گروه ماکیان کالرى کمترى است.

وي با اشاره به كيفيت بالاي پروتئین و اسید آمینه‏ هاى لازم موجود در میگو گفت: پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایى به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتى هضم مى شود.

اين كارشناس صنايع غذايي در گفت و گو با خبرنگار وب دا يزد عنوان كرد: افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، غذاى حاوى میگو گزینه مناسبى براى تأمین پروتئین روزانه آنها است.

كمالي با بيان اين كه در ميگو میزان اسید چرب اشباع که براى سلامتى مضر است، صفر است که می تواند به کاهش کلسترول خون کمک کند عنوان داشت: ميگو مقدار قابل توجهى املاح ضرورى به خصوص فسفر و آهن دارد که بویژه براى کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است.

اين كارشناس با بيان اين كه ميگو داراى مقدار كمي چربي است گفت: اسیدهاى چرب امگا۳ که از دسته‏ هاى چرب غیراشباع بوده و براى سلامتى مفید هستند در ميگو به وفور یافت مى‏شود. این دسته از اسیدهاى چرب مى‏توانند در کاهش خطر بیمارى‏هاى قلبى مؤثر واقع شوند. اسیدهاى چرب امگا۳ همچنین اجزاى ضرورى براى غشاى سلول مغز و بافت چشم است.

 وي بيان كرد: ميگو منبع غنى از ویتامین‏هاى ‏A، B۶، ۱۲B، C، D، E و املاحى چون کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روى، مس، منگنز و سلنیم است. همچنين کلسیم، روى، آهن، منیزیم و فسفر موجود در میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.

اين كارشناس صنايع غذايي متذكر شد: ميگو به دلیل داشتن اسیدهاى چرب امگا۳ به کنترل التهاب و پیشگیرى از لخته شدن خون کمک مى‏کند.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.