ID : 38688336
مدیرکل انتقال خون استان یزد اعلام کرد

یزد، استان سرآمد در اهدای خون و پلاسمای بهبودیافتگان کرونا/ برخی از بهبودیافتگان کرونا تا کنون سه بار پلاسما اهدا کرده‌اند


تقوایی گفت: خوشبختانه هیچگونه چالشی در زمینه تأمین خون و فرآورده‌های خونی در استان یزد وجود ندارد و مرکز انتقال خون یزد تقریبا به تمام درخواست‌های مراکز درمانی پاسخ داده است.

نقی تقوایی مدیرکل انتقال خون استان یزد در گفتگو با یزدرسا گفت: خوشبختانه هیچگونه چالشی در زمینه تأمین خون و فرآورده‌های خونی در استان یزد وجود ندارد و مرکز انتقال خون یزد تقریبا به تمام درخواست‌های مراکز درمانی پاسخ داده است.
وی ادامه داد: شیوع کرونا موجب کاهش مراجعات مردم برای اهدای خون شده است، اما با توجه به نیاز همیشگی به خون و فرآورده‌های آن، همچنین در پیش بودن فصل سرد سال و شیوع موج‌های دیگری از کرونا و آنفلوآنزا، شهروندان می‌توانند با مراجعه به مراکز خون خود را اهدا کنند.
مدیر کل انتقال خون یزد با بیان اینکه استان یزد در زمینه اهدای پلاسمای بهبود یافتگان کرونا در کشور یکی از استان های سرآمد است، عنوان کرد: با توجه به حجم بالای درخواست بیمارستان‌های استان، میزان پلاسمای اهدا شده کافی نیست و افراد بهبودیافته از کروناکه در محدوده سنی ۱۸ سال به بالا قرار دارند و یک ماه از بهبودی آنها گذشته است، درخواست داریم تا با اهدای پلاسمای خود به کمک بیماران کرونایی بشتابند.
تقوائی گفت: تنها در یزد و دو شهرستان میبد و اردکان مرکز انتقال خون وجود دارد و در 8 شهرستان دیگر،  تیم‌های سیار مرکز انتقال خون براساس درخواست شهرستان‌ها و نیاز انتقال خون در این مناطق حضور پیدا می‌کنند و در شرایط فعلی با وجود درخواست‌های متعددی که ازسوی برخی واحدهای تولیدی و مراکز برای اهدای خون آن مجموعه وجود دارد برای پیشگیری از تجمع، امکان حضور تیم‌های سیار خونگیری وجود ندارد.
تقوایی خاطرنشان کرد: یزد یکی از استان‌های پیشرو در اهدای پلاسمای کووید در سطح کشور است به طوری که تا کنون از 430 نفر از بهبودیافتگان مبتلا به کرونا پلاسمای کووید گرفته‌ایم که این نشان‌دهنده همت و توجه مردم است.
وی عنوان کرد: بیش از 20 نفر از بهبودیافتگان کرونا تا کنون دو بار پلاسمای کووید داده‌اند و حتی فردی داریم که تا کنون سه بار پلاسمای کووید داده است.
مدیرکل انتقال خون استان یزد اضافه کرد: البته اهدای پلاسمای کووید19 شرایط و محدودیت‌های خاص خودش را دارد و آقایانی که یکماه از بهبودی آن‌ها گذشته باشد و  بالای 18 سال دارند می‌توانند  پلاسما بدهند و همچنین خانم‌های مجرد نیز می‌توانند پلاسما بدهند.
تقوایی تأکید کرد: همین محدودیت‌ها موجب شده تا بخش قابل توجهی از کسانی که به بیماری کرونا مبتلا شده بودند و بهبود پیدا کرده‌اند اصلا امکان اهدای پلاسما نداشته باشند اما در مجموع استقبال نسبتا خوب بوده است، اما اطلاع‌رسانی در این حوزه همچنان نیاز است.
انتهای پیام/
 



summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.