نمایش نمایش

ID : 14044197
اردوکشی اصلاحات در یزد و یک نکته قابل تأمل!

آیا مسئولین برگزار انتخابات مجلس در یزد واقعاً بی طرف هستند؟!


به راستی حضور رئیس ستاد انتخابات استان یزد در همایش انتخاباتی اصلاح طلبان که باید با کمال بی‌طرفی مشارکت حداکثری ملت را تحقق بخشد چه توجیهی دارد، آیا می‌توان به بی طرفی در انتخابات امیدی داشت؟

به گزارش عصر فرهنگ به نقل از یزد ندا، «موسوی لاری» وزیر کشور دولت اصلاحات و از فعالان فتنه 88 روز شنبه، 13 تیر ماه 94 در جمع اصلاح طلبان یزدی حاضر و به سخنرانی پرداخت.


این همایش همچون جشن دولت پایه «حضور» با تقلای «عناصر مدعی چسبیده به دولت» برگزار شد که شاید نکته ای ناخوانده در پشت برگزاری آن دارد و می توان آن را حاشیه ای بر «یوم الشک اصلاحات» دانست. 


موسوی لاری در این همایش به معرفی اصلاح طلبان به عنوان افرادی معتدل پرداخت و گفت: بهبود جامعه، مخالفت با وضع فعلي جامعه و تعامل در چارچوب قانون متناسب با زمان و مكان از ويژگي هاي اصلاح طلبان است.


وی گویا از سوابق اصلاح طلبان را درجریان فتنه 88 به فراموشی سپرده است که این جریان را قانون مدار! عنوان می کند، مردم هنوز ظلمی که به واسطه خود برتر بینی اصلاحاتی‌ها از قانون و تمرد از آن پس از انتخابات88 را از یاد نبرده‌اند که مدعیان همیشگی قانون مداری بار دیگر در راستای مشی انتخاباتی خود شعارزدگی افراطی را در دستور کار خود قرار داده‌اند، قضاوت این قانون گرایی را مردم در 9 دی نقدا با این جریان تسویه کرده‌اند.


این فعال اصلاح طلب در ادامه سخنان خود افزود: اصلاح طلب بايد از خود شروع كند و به اصلاح درون بپردازد.


موسوی لاری تصریح کرد: انتخاب عنوان اصلاح طلبی به منظور دستیابی به اهدافی است که برای رسیدن به آن هم از روشی استفاده می‌شود که اگر هدف را بشناسیم و راه را گم نکنیم، هم به وظیفه دینی مان و هم به وظیفه ملی مان عمل کرده ایم.


وزیر کشور دولت اصلاحات اظهاراتی که بیشتر به مزاح نزدیک بود عنوان کرد: هرچه اصلاحات در چارچوب قانون حركت كند رسانه هاي رسمي و غيررسمي، اصلاحات هراسي مي كنند!


به راستی وی خود علت اصلاحات هراسی را نمی‌داند؟! هنگامی که جریان اصلاحات هنوز از اشتباه راهبردی خود در برخورد با حوادث 88 ابراز پشیمانی نکرده است اصلاح طلب هراسی دور از انتظار نیست زیرا امکان ادامه مشی انحرافی توسط این جریان وجود دارد.


موسوی لاری افزود: بايد در جهتي حركت كنيم كه مخالفان اصلاحات نتوانند از مردم عادی در جهت مقاصد خود استفاده كنند! حال انکه این ترفند  کهنه را خود اصلاح طلبان بیشتر از کسانی دیگر برای رسیدن به مقاصد نادرست خود از آن سود برده اند.


وی که از فعالین حوادث فتنه 88 محسوب می‌شود گفت: عده اي از مقدسات براي اهداف سياسي خود استفاده مي كنند، مانند مراسم تشييع شهداي غواص كه در اوج عواطف مردم بود، عده قليلي با راه انداختن علم به دنبال بهره برداری سیاسی از آن بودند.


اما جای سوال این است که آیا یادآوری پیام و اهداف شهدا در لحظه تشییع این شهدا برای اصلاحات چه ضرری دارد؟ مگر رهبر معظم انقلاب در پیام تسلیت خود در خصوص تشییع این شهدا از همین مردم تشکر نکرده و از بشارت این شهدا به وقت «لحظه‌های نیاز» سخن نگفتند؟


به راستی چرا سخن گفتن از آرمان شهدا و زنده نگه داشتن هدف آن‌ها، اصلاحات را به تکاپو انداخته است؟!


موسوی لاری با حمله به مداحان و تریبون هان نماز جمعه گفت: امروز پر صدا ترین تریبون ها در دست مداحان است، زمانی مداحان در جهت بازگویی مراثی و مدایح اهل بیت تلاش می کردند، ولی امروز به تنها چیزی که پرداخته نمی‌شود، مدایح و مراثی است! و معمولا گروه مداحی خدم و حشم دارند و کاروانی راه می افتند و برنامه‌هایشان را اجرا می‌کنند، ما آن فضای علمی و عرفانی را از دست داده ایم و حالا کنگره جهانی مداحان راه می‌اندازیم!


موسوی لاری گفت: در 8 سال دوران احمدی نژاد رویه هایی خلق شد و اتفاقاتی افتاد که ما معتقديم اين روش ها اگر اصلاح نشود ما را به ناكجا آباد مي برد! - کسی نیست بگوید رویه های دولت اصلاحات که اصلاح نشد کشور و مردم را به ناکجا آباد نبود!- هر چند در خصوص عملکرد دولت قبلا در برخی از حوزه‌ها ضعف‌های ساختاری دیده شد اما با اندک توجهی به حوادث پس از انتخابات سال 88 نیک مشخص می‌شود که اگر دولت در دست فتنه‌گران بود چه می شد؟

زیرا فتنه‌گران در این جریان از حمایت قاطع اسرائیل و غرب برخوردار بوده‌اند و در جایی رئیس جمهور اسرائیل جنبش سبز را سرمایه‌های اسرائیل می‌داند! حال چه شده است که سرمایه‌های اسرائیل برای ملت و دولت دلسوزی می‌کنند واقعا باید پررویی را از این جریان یاد گرفت که بدون توجه به اقدامات ظالمانه خود در گذشته خود را منتقد وضع موجود معرفی می‌کند؟


این فعال فتنه 88 جریان اصلاحات را وابسته به نظام دانست و اظهار کرد: از افراط و تفريط بپرهيزيم، بايد هدف مشخص و راه درست باشد، زماني به مقصد مي رسيم كه با هم بوده و اختلاف نظر نداشته باشيم.


این عنصر وابسته به اصلاحات گفت: اين كار در سال 84 انجام نشد ، با وجود اينكه دولت در دست اصلاحات بود اما در سال 92، در آن آسمان كبود كه از قبل هيچ ستاره اي نداشتيم توانستيم با تدبير اقدام درست را انجام دهيم و نتيجه گرفته شد.


موسوی لاری در توصیه های انتخاباتی خود برای مجلس آینده به مسئولان اصلاح طلب یزد گفت: قدم اول هماهنگي دوستان است، بايد خواهان اين باشيم كه در حوزه هاي انتخاباتي استاني و شهرستان و كشور زير يك چتر جمع شویم و در نهايت همه بنشينند و فردي را انتخاب كنند.

وی ادامه داد: ملاك راي آوري است و در نهايت ايجاد شوراهاي شهرستان و استان در جهت انسجام داخلي و سپس كدخدامنشي جهت اتحاد و برون روي يك كانديدا است و بايد چتري باشد كه همه در آن باشند ، كسي به سمت اصلاح طلب مي رود كه دور انديش و داراي جهت گيري از عقل باشدو اين جلسات برای رسیدن به راهکارهای دستيابي به اهداف است. -که مطمئناً هدف خدمت به خلق نیست!-


گفتنی است در این همایش برخی از مدیران اعتدالی دولت نیز حضور داشتند و بر مشی بی طرفانه خود در سالی که انتخابات را در پیش داریم خط بطلان کشیدند.


به راستی حضور رئیس ستاد انتخابات استان یزد و معاون سیاسی امنیتی  در همایش انتخاباتی اصلاح طلبان  که باید با کمال بی‌طرفی مشارکت حداکثری ملت را تحقق بخشد چه توجیهی دارد.با این رویکرد می‌توان به بی طرفی در انتخابات که لازمه تحقق انتخابات سالم است امیدی داشت؟


و متاسفانه این حرکات نامتعارف از سوی مدیران اجرایی انتخابات استان در حالی صورت گرفته است که استاندار یزد عصر دوشنبه اول تیرماه در جمع فرمانداران و بخشداران استان بر لزوم بی طرفی فرمانداران و بخشداران و عوامل اجرایی برگزاری انتخابات تاکید می کند!


فرماندار يزد نیز در نشستی رعايت اصل بي طرفي توسط مجريان و برگزار كنندگان انتخابات امري مهم و ضروري دانست و اظهار داشت: كاركنان فرمانداري و به ويژه پرسنل حوزه معاونت سياسي و اجتماعي بايد در زمان برگزاري انتخابات تنها به وظايف و امور محوله خود براساس قانون پرداخته و از هرگونه جانبداري از شخص و گروه خاصي پرهيز نمايند.


با این اوصاف باید قضاوت بی‌طرفی افراد را به مردم سپرد و اینکه با اعمال و رفتار «دولت راستگویان» شعارهای دهان پرکن «اعتدال» محقق می شود؟!

به راستی مسئولین انتخابات استان چرا در مراسم‌های جناحی اصلاح طلبان شرکت می کنند؟ آیا این به منزله حمایت و جانب داری نیست؟






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها