نمایش نمایش

ID : 12446831
انتقام ابابیل؛ روایتی خواندنی از حادثه طبس(بخش اول)

وقتی همه چیز برای یک کودتا مهیا بود +تصاویر


پنجم اردیبهشت ماه یکی از این روزهای ماندگاردرتاریخ ایران اسلامی بوده که یادآور شکست مفتضحانه لشکر ابرهه زمان یعنی آمریکائی ها در صحرای طبس و سالگرد شهادت محمد منتظر قائم اولین فرمانده سپاه استان یزد می باشد.

به گزارش عصر فرهنگ، در تاریخ ایران زمین روزهای ماندگاری وجود دارد که قدرت لایزال الهی درآن ایام بیشتر نمایان شده است وقایعی نظیر پیروزی انقلاب اسلامی، موفقیت در جنگ تحمیلی، خنثی شدن توطئه های داخلی و فائق آمدن بر فتنه های فتنه گران را می توان نمونه هایی بارز از قدرت نمایی خداوند منان دانست.


پنجم اردیبهشت ماه یکی از این روزهای ماندگاردرتاریخ ایران اسلامی بوده که یادآور شکست مفتضحانه لشکر ابرهه زمان یعنی آمریکا ئی ها در صحرای طبس و سالگرد شهادت محمد منتظر قائم اولین فرمانده سپاه استان یزد می باشد.

 


حادثه طبس درسی است برای همه دوستان و دشمنان ایران اسلامی چرا که قدرت خداوند در حراست از نظام مقدس اسلامی برای دوستان مایه دلگرمی، و برای دشمنان مایه عبرت آموزی است وگواه این مطلب که «یدالله فوق ایدیهم» دست خدا بالاتر از دست شیطان صفتان و سفاکان عالم که ندای عدالت خواهی و ظلم ستیزی اسلام را برنتافته و قصد تیشه زدن بر ریشه اسلام رادارندمی باشد.


برهمین اساس به سراغ محقق نام آشنای انقلاب اسلامی محمدرضا کلانتری سرچشمه رفته تا آشنایی بیشتری با ابعاد ماجرای طبس پیدا کنیم؛


بعد از پیروزی انقلاب اسلامی آمریکا ئی ها که حمایت گسترده از خاندان پهلوی و مداخله در امور داخلی ایران  را دردستور کار خود داشتند تنها هشت روز پس از پیروزی انقلاب، بحث تجزیه کردستان،یک ماه پس ازآن ناآرامی های ترکمن صحرا، سپس تجزیه بلوچستان  وایجاد نآرامی در خلق بلوچ ،خلق عرب خوزستان وحزب خلق مسلمان آذربایجان را رقم زدند تا به خیال خام خود به انقلاب نوپای ایران ضربه سنگینی وارد کنند و مسئولان نظام که همه تلاش خود را برای عدم تجزیه خاک کشور به کار بسته بودن  با ریشه یابی این توطئه ها به سفارت آمریکا رسیدند.


در فاصله 10ماهه پیروزی انقلاب تا تسخیر لانه جاسوسی، شاه با پول های به سرقت برده از کشور، چندین باردرکشورهای مختلف اروپایی و امریکا جابه جا شده و حتی در چند مورد خاندان پهلوی و طرفدارانش با حمله به سفارت های ایران در کشورهای مختلف با حمایت آمریکائی ها روز به روز بر تنفر و انزجار ملت از آن ها اضافه می کرد.


امام خمینی (رحمه الله علیه) که با دسیسه ها و نیرنگ های آمریکائی ها آشنا بودند همواره در سخنرانی هایشان  آن ها را عامل بدختی ملت ایران دانسته و بر این مطلب تاکید داشتند.

 


اقدامات ننگین امریکائی ها  و سخنان امام راحل؛ جرقه انزجارملت و به ویژه دانشجویان پیرو خط امام، از آمریکائی ها را پدید آورد و با توجه به سرنخ های موجود تصمیم گرفته شد  به سفارت آمریکا(لانه جاسوسی) حمله شود.


در ابتدا برنامه بدین شکل طراحی شده بود که پس از تسخر چند ساعته و صدور اطلاعیه  مبنی برمحکومیت اقدامات آمریکا ئی ها و مطالبه دارائی های ایران از دولت وقت آمریکا، دانشجویان سفارت خانه را ترک کننداما با حمله به لانه جاسوسی، دانشجویان پیرو خط امام با مسائل غیر منتظره ای از جمله در گیری مسلحانه کارکنان سفارتخانه با دانشجویان  و پرتاب نارنجک های اشک آور مواجه شدند البته آمریکا ئی ها آنقدر عاقل بودند که به دانشجویان خشمگین آسیبی وارد نکنند چراکه هدف آن ها به عقب راندن دانشجویان و انجام اقدامات حمایتی از سوی دولت موقت بود که در همین راستا مهدی بازرگان امام را تهدید به استعفا کرد و امام هم فرمودند با استعفایت موافقت می کنم.

 


البته اسناد همکاری دولت موقت و به ویژه خیانت چند عضوکابینه در دولت موقت پس از تسخیر لانه جاسوسی و بازخوانی برخی اسناد ریزه شده مشخص شد چراکه با ورود دانشجویان به سفارت آن ها با 2بشکه 200لیتری از اسناد منهدم شده و 2بشکه اسناد ریزه شده، تعداد زیادی مسلسل ، کلت کمری، نارنجک و از همه مهمتر وجود تجهیزات رادیویی برای شنود مکالمات سران کشور روبرو شدند.

 


موسوی خوئینی ها در روز دوم وارد سفارت شد و در گاوصندوق سفیر آمریکا به  اسنادی در رابطه با جاسوسی بنی صدر دست یافت که آن را پیش خود نگه داشت و زمینه ساز خیانت های بعدی این فرد خائن شد و در روز سوم، خانم ابتکارنیز به واسطه همسرش که از دانشجویان  خط امام بود وارد سفارتخانه شد و به دلیل تحصیل در مدرسه آمریکا ئی ها و تسلط بر زبان انگلیسی به عنوان مترجم گروگان ها در سفارتخانه باقی ماند.


ماجرای طبس؛


عملیات پنجه عقاب با رمز کاسه برنج توسط گروه دلتا به فرماندهی چارلی بکویث صورت گرفت . هدف عملیات در ظاهر آزادسازی گروکان های آمریکائی و در حقیقت کودتای نظامی آمریکائی ها علیه انقلاب اسلامی ایران بود چراکه وجود چند هزار مستشار امریکا ئی در ارتش ایران و استقراربیش از 100فروند هواپیمای نظامی در پایگاه نظامی اینجرلینگ ترکیه (عضو ناتو وهم پیمان نظامی آمریکا)زمینه را برای اجرای یک کودتای موفق نظامی به مانند کودتای 28 مرداد سال 1332مهیا کرده بود.

 


گروه دلتا یکی از متبحرترین گروه های نظامی آمریکا بود که با آموزش های فوق العاده پنج ماه در یکی ایالت های این کشور با تشابه  آب وهوایی با ایران و تمرین 130 مرتبه آزادسازی گروگان ها در ساختمانی ، شبیه ساختمان سفارتخانه آمریکا در ایران ، برای اجرای این ماموریت حساس انتخاب شده بود.


سرانجام در شب چهارم اردیبهشت ماه سال1358آمریکائی ها با هشت فروند هلیکوپتر، شش فروند هواپیما،132نفر نیرو شامل  نفر12راننده،2نفر ژنرال ایرانی،نفر12 مترجم و مسئول امنیت کویر،13نفر گروه ضربت،93نفر نیروهای دلتا وهشت نفر از افسران ساواک وارد فرودگاه متروکه  ای در صحرای طبس شدند که از آن در جنگ جهانی دوم استفاده می شد.

ادامه دارد.....
  






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها