ID : 7069773
آشپزی ویژه ماه مبارک رمضان؛

روش پخت «آش ماش بدون گوشت»، مخصوص افطار


پزشکان توصیه می کنند در وقت افطار از غذاهای سبک استفاده کنید و آش ماش با دستور پخت جدید را به شما اموزش می دهیم.

به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو، آش جو ساده و کم چرب برای آندسته از افرادی که تمایل دارند برای افطار آش میل کنند از سوی پزشکان توصیه می شود.

*مواد لازم:
ماش : یک و نیم پیمانه
جو : نصف پیمانه
کلم برگ سفید : یک پیمانه خورد شده
سیب زمینی : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : شش عدد متوسط
گشنیز : دو پیمانه خورد شده
روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، فلفل، ادویه و زیره سبز به میزان دلخواه


*روش پخت:
سعی کنید برای پخت سریع، ماش و جو را از شب قبل خیس کنید.
هویج و سیب زمینی و کلم برگ را ریز خورد کرده و گوجه ها را نخلوط کنید و به ان مقداری آب اضافه کنید.
جو و ماش را جداگانه بپزید.
سپس سزیجات را غیر از گشنیز به ماش و جو پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید یک ساعت بپزید.
برای پخت سریع آش می توانید سبزیجات را نیز جداگانه بپزید و سپس به مواد اضافه کنید.
15 دقیقه قبل از خاموش کردن اجاق، گشنیز را به مواد اضافه کنید و سپس ادویه جات را هم به آش اضافه نمایید.
برای سرو غذا مقداری روغن زیتون نیز اضافه کنید.
 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.