روش پخت «آش ماش بدون گوشت»، مخصوص افطار
به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو، آش جو ساده و کم چرب برای آندسته از افرادی که تمایل دارند برای افطار آش میل کنند از سوی پزشکان توصیه می شود.
*مواد لازم:
ماش : یک و نیم پیمانه
جو : نصف پیمانه
کلم برگ سفید : یک پیمانه خورد شده
سیب زمینی : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : شش عدد متوسط
گشنیز : دو پیمانه خورد شده
روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، فلفل، ادویه و زیره سبز به میزان دلخواه
*روش پخت:
سعی کنید برای پخت سریع، ماش و جو را از شب قبل خیس کنید.
هویج و سیب زمینی و کلم برگ را ریز خورد کرده و گوجه ها را نخلوط کنید و به ان مقداری آب اضافه کنید.
جو و ماش را جداگانه بپزید.
سپس سزیجات را غیر از گشنیز به ماش و جو پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید یک ساعت بپزید.
برای پخت سریع آش می توانید سبزیجات را نیز جداگانه بپزید و سپس به مواد اضافه کنید.
15 دقیقه قبل از خاموش کردن اجاق، گشنیز را به مواد اضافه کنید و سپس ادویه جات را هم به آش اضافه نمایید.
برای سرو غذا مقداری روغن زیتون نیز اضافه کنید.
Related Assets:
- روش پخت آسان نان قندی خانگی
- نان گردویی برای صبحانه و عصرانه +خواص و مضرات گردو
- پخت دو نوع مربای خوشمزه در آخرین ماه بهار را از دست ندهیم
- پخت نان خامه ای خانگی با روش ساده / از قنادی نهراسید
- روش پخت نان پیتزای خانگی+ مواد لازم برای پیتزای مرغ
- آشپزی ستارهها با حمایت یزدیها روی آنتن سیما میرود
- برنامه های ماهواره وقتی برای آشپزی بانوان نگذاشته است/ آموزش غذاهای سالم و سریع به بانوان
- روش پخت قلیه کدوی تنبل برای بانوان زرنگ یزدی
- چه غذاهایی برای افطار و سحر مناسب نیست؟!