ID : 6924733

شناسایی عوامل مؤثر بر توليد نان بی كيفيت در استان/ شيوع برخی سرطان‌ها بر اثر عدم توجه به بهداشت توليد نان


پزشك جراح برجسته استان یزد در نشست كارگروه اقتصاد مقاومتی مجمع عالی بسيج با ياد آوری شيوع ديابت و برخی سرطان‌ها بر اثر عدم توجه به بهداشت توليد نان اجرای برنامه‌ای مدون در اين زمينه را لازم‌الاجرا دانست.

 به گزارش یزدرسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه الغدیر، نشست كارگروه اقتصاد مقاومتی مجمع عالی بسيج با محوریت بهداشت توليد و عرضه نان  در یزد برگزار شد.

در ابتدای نشست موسوی رئيس كارگروه اقتصاد مقاومتی با بیان سهم بالای مصرف گندم در جهت توليد نان در كشور بر لزوم كاهش دو ریز و نيز توجه به بحث بهداشت نان تاكيد كرد.

در ادامه حاضرين نشست بر به كارگيری آموزش‌های جديد در جهت توليد نان با كيفيت تاكيد كرده و خواستار ايجاد رشته‌های تخصصی در اين حوزه در دانشگاه‌ها و  تغییر روش‌های توليد نان از روش‌های سنتی به صنعتي شدند که در ذیل به برخی از نظزات اعضا اشاره می شود.

*پيروزي فر، رئيس اتحاديه نان استان یزد با تاکید بر لزوم شناسایی عوامل موثر بر توليد نان بی كيفيت گفت: كيفيت نان استان يزد را در مقايسه با ديگر استان‌ها مناسب است.

* دكتر مير غنی زاده پزشك جراح برجسته استان یزد با ياد آوری شيوع ديابت و برخی سرطان‌ها بر اثر عدم توجه به بهداشت توليد نان اجرای برنامه‌ای مدون در اين زمينه را لازم‌الاجرا دانست.

* دكتر محمدی، كارشناس غذا و دارو دانشگاه شهيد صدوقی ايجاد مراكز تجمعی توليد نان را راه حل مناسبی برای بهتر شدن وضعيت توليد و عرضه نان دانست.

*مهندس جعفری، كارشناس امور بهداشتی دانشگاه شهيد صدوقي خواستار ايجاد شركت حمل و نقل مختص گندم و سيستم ارزشيابی مدون برای تشويق توليد كنندگان نان بهداشتی و با كيفيت شد.

گفتنی است این نشست با حضور معاون دانشگاه علوم پزشكی یزد، دكتر شريعت معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقی، مهندس جعفری كارشناس امور بهداشتی دانشگاه شهيد صدوقی، دكتر محمدی كارشناس غذا و دارو دانشگاه شهيد صدوقی یزد و دیگر اعضای كارگروه اقتصاد مقاومتی مجمع عالی بسيج در ساختمان اقشار بسیج یزد واقع در خیابان شهید صدوقی(ره) برگزار شد.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.