شناسه : 34342131
در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تصویب شد

30 درصد عوارض ارزش افزوده در روستاهای یزد هزینه می‌شود


در این جلسه نحوه توزیع عوارض ارزش افزوده در شهرها و روستاهای استان یزد در بین اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه استان به رای گذاشته شد که به نسبت 70 به 30 تصویب شد.

به گزارش خبرنگار یزد آوا، جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سالن زنده یاد حمیدیا استانداری یزد با دو دستور مروری بر تکالیف استانی قانونی بودجه سال 97 و تصمیم گیری  در مورد بند ط تبصره 6 قانون بودجه سال 97 مبنی بر نحوه توزیع عوارض ارزش افزوده در شهرها و روستاها برگزار شد.

در این جلسه نحوه توزیع عوارض ارزش افزوده در شهرها و روستاهای استان یزد در بین اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه استان به رای گذاشته شد که به نسبت 70 به 30 تصویب شد به این معنی که 70 درصد عوارض در شهرها و 30 درصد از آنها در روستاهای استان توزیع می‌شود.

محمود زمانی قمی استاندار یزد در این نشست با اشاره به تصمیم‌گیری در خصوص نحوه توزیع عوارض در شهرها و روستاها گفت: تصمیم‌گیری‌ها باید به نحوی باشد که با روح سایر جهت‌گیری‌ها در یک حوزه هم خوانی داشته باشد؛ مطمئنا گرفتن هر تصمیمی عده‌ای را ناراضی می‌کند اما باید توجه کرد که آیا روبرو شدن با جمعیت زیاد شهرها کار درستی هست یا خیر.

محسن صادقیان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد در این نشست عنوان کرد: باید دستگاه‌های استان ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در قانون بودجه را شناسایی کنند و مواردی که در تهران متمرکز هست و سهم استانی را برای آن مشخص کردند مدیران کل باید سهم استانی را پیگیری کنند و ما نیز آن را از مدیران مطالبه خواهیم کرد.

رئیس سازمان و برنامه بودجه استان یزد نیز در این نشست با اشاره به چگونگی توزیع عوارض ارزش افزوده نسبت به جمعیت شهری و روستایی گفت: باید براساس بند ط تبصره قانون بودجه روستاها را کانون تولید و اشتغال کنیم چرا که در برخی روزها جمعیت شهری زیادی به روستاها می‌روند.

سید مجتبی حسینی پور افزود: از طرفی نسبت روستایی برخی شهرستان‌های استان از جمعیت شهری آن بیشتر است و یا این نسبت به هم نزدیک است بنابراین باید منطقی در مورد نحوه توزیع عوارض تصمیم گرفت منتها باید بر هزینه‌کرد این عوارض در مناطق نظارت جدی باید انجام شود.

نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه کشور نیز در این نشست با بیان اینکه مطمئنا هدف قانونگذار از بند ط تبصره 6 قانون بودجه و همچنین برنامه‌های پنجم و ششم توسعه اجرای عدالت بوده است، گفت: سعی شده که ضعف تقسیم اعتبارات و اجرای عدالت با این بندهای قانون برطرف شود.

محمدرضا صباغیان ادامه داد: هدف کمک به روستاها و مناطق محروم هست و ارائه تسهیلات اشتغالزایی نیز برای این منظور هست و وجود خشکسالی‌ها، مهاجرت، آسیب‌های اجتماعی نشان می‌دهد که باید به روستاها توجه کرد و کمک به مناطق روستایی در واقع به شهرها کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه عملکرد دهیاری و شوراهای روستاها در زمینه هزینه کرد اعتبارات به نظارت دستگاه‌های مربوطه برمی‌گردد، افزود: تخصیص عادلانه عوارض به روستاها خصوصا در این وضعیت خشکسالی و کمبود بارندگی که مردم را از روستاها به شهرها سوق داده ست می‌توان نقش تاثیرگذاری داشته باشد اما عملکرد تبصره‌های و قوانین بودجه در سال‌های گذشته باید بررسی و جایگاه استان مشخص شود.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.