شناسه : 6268718

«نظر سنجی» یا «نظر سازی»؟!


برخی سایت های استان یزد آش نه چندان دهان سوز «نظر سازی» را چنان شور می کنند که ظاهراً خود نیز آن را باور کرده ، فراموش می کنند که در اصل، یک راهبرد سوخته تبلیغاتی برای فریب افکار عمومی را به کار گرفته، خود را مضحکه خاص و عام نموده و به شعور مردم توهین نموده اند!

به گزارش یزد آوا ، با نزدیک شدن ایام انتخابات همچون انتخابات های چند سال اخیر، بازار نظرسنجی در رسانه ها، به ویژه در سایت ها، داغ شده است .

البته برخی سایت های استان یزد این آش نه چندان دهان سوز را چنان شور می کنند که ظاهراً خود نیز آن را باور کرده، فراموش می کنند که در اصل یک راهبرد سوخته تبلیغاتی برای فریب افکار عمومی را به کار گرفته و خود را مضحکه خاص و عام نموده و به شعور مردم توهین نموده اند.

البته این سبک و سیاق  تبلیغات که دیر زمانی است در بین رسانه ها منسوخ شده، در بین رسانه های اصلاح طلب استان از محبوبیت خاصی برخوردار است؛ به گونه ای که برای زنده کردن جنازه اصلاحات و آرام کردن داغ درونی خود، حتی از نشست های خبری نیز صرف نظر نکرده و این نشست ها را نیز از افاضات خویش محروم نساخته، به تبلیغ برای احیاء اموات سیاسی می پردازند!

ظاهراً این دوستان فراموش کرده اند که منبع این « نظر سنجی ها »!  را لو دهند! و از پیش قراولان خود گوی سبقت را ربوده و در کوره راهی گام بر می دارند که سرانجام و پایان آن جز نفرت مردم و ضایع کردن وقت خود و دوستانشان نیست.

غافل از اینکه افرادی که  برایشان « نظر سازی » می کنند، خود بارها و بارها براین نکته اعتراف کرده اند که اصلاح طلبان در بین مردم جایگاه و پایگاهی ندارند .

برای نمونه: چندی پیش محمد خاتمی در جمع تعدادی از طرفداران خود و در پاسخ به اصرار وی به کاندیداتوری می گوید: « بعید می دانم بیش از ۲۰ درصد رای داشته باشیم. من در سال ۸۴ در دور اول از معین، در دور دوم از هاشمی و در انتخابات ۸۸ از میرحسین موسوی حمایت کردم اما هیچکدام رای نیاوردند».

و یا مدتی بعد  در دیدار جمعی از اعضای مجمع مدرسین و محققین قم که از وی خواسته اند در انتخابات ولو آنکه رد صلاحیت شود شرکت کند، خاتمی در پاسخ آنها گفته:  «الآن می توانم به اردکان بروم اما اگر بیایم و مرا رد صلاحیت کنند دیگر تا اردکان هم نمی توانم بروم » .

و یا اندک زمانی بعد در دیدار کمیته های انتخاباتی اصلاح طلبان اعتراف می کند: « ما بیش از ۲۰ درصد رأی نداریم و در انتخابات ۸۸ نیز عده ای از روی لجبازی وارد انتخابات شده و به ما رأی دادند » و …

از این نوع اعترافات سران فتنه مبنی بر عدم مقبولیت اصلاح طلبان در بین مردم فراوان است که در مجال این سخن نمی گنجد …

اما نکته قابل توجه اینکه در شهر ما عده ای « کاتولیک تر از پاپ » شده و متاسفانه  دائم از هر فرصتی حتی نشست های مطبوعاتی و رسانه های خود برای احیاء این جریانات سیاسی مرده تلاش می کنند، اما از این نکته کلیدی غافل مانده اند که مردم ما هوشمندانه وقایع را رصد کرده و میزان انتخاب را بر اساس آموزه های رهبر فقید خویش  « حال افراد » در نظر می گیرند و میزان اقبال مردم را در شهری که زمانی « پایتخت اصلاحات » می نامیدند در انتخابات مجلس محک زدند.

همچنان که افرادی را که خدماتی گسترده تر نیز ارائه نموده اند، تا زمانی که در خط ولایت بودند، مردم هوشیار ما از آن ها حمایتی مثال زدنی کردند، اما به محض این که در میزان «ولایت پذیری» آن ها ذره ای ناخالصی مشاهده کردند، حمایت های خود را از ایشان دریغ کرده و دست از حمایت کشیدند؛ چه رسد به سران فتنه که  ملاقات هایشان با "جورج سوروس" و … زبانزد بوده  ذاتاً به واسطه خیانتهایی که به ملت روا داشته اند در طول زمان حکمرانی خود و پس از آن در فتنه ۸۸ در اذهان مردم هوشیار ایران اسلامی مطرود بوده، از نظر مراجع قانونی و نهادهای نظارتی نیز مجاز به کاندیداتوری نیستند و خود نیز بر این مهم واقفند.

گویند: فردی در شهر شروع به جار زدن کرد که " ایها الناس! منزل فلانی آش می دهند". مردم شهر درب منزل فرد مورد نظر به صف شدند .دیری نپایید که آن شخص نیز به همراه فریب خوردگان به صف شد ! از وی سئوال داشتند که تو چرا دیگر به صف شده ای ؟! گفت آمده ام چون شما آش بگیرم؟!

م. بصیر




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.