شناسه : 36244266
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد:

بیش از 800 کانون فرهنگی هنری مساجد در استان یزد مجوز فعالیت دارند


مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد از وجود 810 کانون فرهنگی هنری مساجد در استان یزد خبر داد که مجوز فعالیت دارند.

حجت‌الاسلام مصطفی گرجی در گفتگو با خبرنگار یزدآوا گفت: در استان یزد 810 کانون فرهنگی-هنری مجوز فعالیت‌های دینی و فرهنگی، هنری دارند که اکثریت این کانون‌ها فعال هستند.

مشکل عمده در کانون‌های فرهنگی مساجد منابع مالی است

وی با بیان اینکه فعالیت فرهنگی مستلزم منابع مالی و انسانی است، اظهار داشت: هرچند در بخش منابع انسانی و شبکه‌سازی اجتماعی مشکل خاصی وجود ندارد، اما یکی از مشکلات عمده ما عدم منابع مالی ایده‌آل است؛ با این وجود سعی کرده‌ایم با مدیریت منابع و با حفظ اولویت‌های فرهنگی تا حدی کانون‌ها را ساماندهی کنیم.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد افزود: در بیانیه جدید کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، با توجه به تعیین مأموریت‌ها در حوزه‌های نوجوان و خانواده و با رویکرد قشر خاکستری، عمده فعالیت‌ها در قالب‌های هنری پیگیری می‌شود.

گرجی خاطرنشان کرد: در حوزه کتاب و جریان‌سازی فرهنگ کتابخوانی، فعالیت‌های خوب و مؤثری را دنبال کرده‌ایم که می‌توان به برگزاری کاروان دانایی، حضور بچه‌های مسجد در کتابخانه‌ها و ارتباط مستقیم با نویسندگان و همچنین برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های داستان‌نویسی اشاره کرد.

وی اضافه کرد: سرود و تئاتر نیز از جمله فعالیت‌های جریان‌ساز فرهنگی و هنری در زمینه مباحث اعتقادی و انقلابی در کانون‌های فرهنگی و هنری به شمار می‌روند.

کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بستری برای جذب جوانان و نوجوانان

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد یادآور شد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فرصتی مناسب برای ایجاد انگیزه و جذب نوجوانان و جوانان به مساجد هستند و برنامه‌های فرهنگی در این مجموعه در قالب‌های هنری و متناسب با نیاز روز و همراه با محتوایی معقول، مقبول و جذاب ارائه می‌شوند.

گرجی تأکید کرد: کانون‌های فرهنگی هنری بستری مناسب برای دفاع از ارزش‌های دینی و انقلابی به شمار می‌آیند که امیدواریم با همت و همراهی و همدلی شاهد پویایی هرچه بیشتر این کانون‌ها باشیم.

وی گفت: در كانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد سعي داريم ضمن همگرايي و هم‌افزايي بر اساس بيانيه مأموريت، اختصاصا به وظایف تعريف شده خود بپردازيم تا از موازي‌كاري با ديگر نهادها و هدررفت منابع مالي جلوگيري كنيم چرا كه معتقديم تقسيم وظایف مديريت وظايف را در پي خواهد داشت.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.