شناسه : 6259202
سیدی در اختتامیه مسابقات رباتیک دانشگاه امیرکبیر مطرح کرد

حمایت 9 میلیاردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از انجمن‌های علمی دانشجویی


معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این معاونت در طول 3 سال گذشته، 9 میلیارد تومان از انجمن‌های علمی و فناوری دانشجویی حمایت کردند.

به گزارش یزد آوا ، سیدمهدی سیدی معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم اختتامیه سومین دوره از مسابقات رباتیک دانشگاه امیرکبیر، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در طول سه سال گذشته، برای حمایت از انجمن‌های علمی و دانشجویی، 9 میلیارد تومان برای آنها اختصاص داد.

وی افزود: همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک میلیارد تومان نیز برای حمایت از برگزیدگان مسابقات علمی و فناوری دانشجویی اختصاص داد که انجمن‌های علمی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر تقریبا در این خصوص رکوردار هستند.

سیدی ادامه داد: در این سه دوره از مسابقات دو جنبه اعتماد به نفس و خلاقیت را در نظر داشتیم که این دو موضوع در هر دوره قوی‌تر از دوره قبل به میدان آمد.

معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به سه بخش خلاقیت، حمایت و همفکری در تولید محصول تصریح کرد: بخش عمده به خلاقیت مربوط است و بخش‌های دیگر به حمایت، همکاری و همفکری دانشجویان برای به ثمر رساندن یک محصول است.

سیدی اضافه کرد: حضور دانشجویان در بخش‌های مختلف مقدماتی، متوسط و مدیریتی تجربه‌ای برای آنها خواهد بود، و همچنین در این بخش‌ها یک انتقال تجربه بین پیشکسوتان و جوانان صورت گرفت.

وی این دوره از مسابقات را به دلیل حضور تیم‌های خارجی بسیار قوی‌تر دانست و اظهار داشت: در سال‌های آینده با حضور پررنگ‌تر این تیم‌ها، کارهای دانشجویان نمود بیشتری پیدا می‌کند.

معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همزمانی برگزاری مسابقات هوش مصنوعی با مسابقات رباتیک را مؤثر دانست و گفت: مسابقات به سمت کاربردی شدن ربات‌ها پیش می‌رود و این امر از دانشگاه امیرکبیر انتظار می‌رفت.

سیدی توجه صرف به تولید را آسیب‌زا دانست و تاکید کرد:‌در فناوری دو بخش تولید فناوری و کشش بازار وجود دارد، که اگر تنها به تولید تاکید کنیم، چراغ فناوری خاموش می‌شود.

وی با بیان اینکه 50 درصد از حاضرین در این مراسم باید از صنعتگران باشند، گفت: در بسیاری از نقاط دنیا صنایع، جایزه دهندگان و حمایت کنندگان از دانشگاه‌ها هستند، زیرا آنها می‌دانند کلید پیشرفت در دست دانشگاه است.

پیش از سخنرانی معاون علمی پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا شفابخش رئیس سومین دوره از مسابقات رباتیک دانشگاه امیر کبیر با ارائه گزارشی از این دوره گفت: 12 رشته در این دوره با یکدیگر به رقابت پرداختند، که در این مسابقات 10مقام نخست، 2 مقام دومی و 4 مقام سومی به دست آمد.

وی افزود: همچنین 7 رشته در بخش مسابقات هوش مصنوعی برای نخستین بار شرکت داشتند که در این بخش نیز 1 مقام نخست و 2 مقام دومی و 3 مقام سومی به دست آمد.

شفابخش درباره کیفیت تیم‌های حاضر در این دوره از مسابقات افزود: در لیگ ربات‌های مین‌یاب شاهد پیشرفت خوبی نسبت به دوره‌های قبل بودیم، به طوری که این بخش بیشترین توجه را به خود جلب کرد.

رئیس سومین دوره از مسابقات رباتیک دانشگاه امیر کبیر ادامه داد: ربات‌های امدادگر، زیردریایی و پزشکی نیز برترین‌های ربات‌های این مسابقات بودند.

وی افزود: همچنین در بخش هوش مصنوعی شاخص‌ترین کار به ربات کشف تقلب‌های بانکی اختصاص پیدا کرد و در لیگ انسان‌نما نیز کشور آلمان حائز رتبه نخست شد.

منبع: فارس




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.