شناسه : 37787945
سخنگوی ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا:

عناوین کسب‌و کارهای پر ریسک به زودی اعلام می‌شود/ هر رسته کم ریسک باید طبق پروتکل بهداشتی خود فعالیت کند


فخرالسادات خامسی گفت: هنوز عناوین کسب وکارهای پر خطر اعلام نشده است و احتمالا کمیته‌ای در تهران در این خصوص تصمیم‌گیری کرده و کسب و کارهای پرخطر را اعلام خواهند کرد.

فخرالسادات خامسی در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، در خصوص فعالیت کسب و کارهای استان یزد گفت: طبق مصوبات استاد کرونا کسب و کارهای متوسط و کم‌ریسک از 23 فرودین می‌توانند فعالیت خود را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شروع کنند اما فعالیت کسب و کارهای پرریسک تا پایان فرودین همچنان ممنوع است.

وی با بیان اینکه کسب و کارهای پر ریسک از آنجا که می‌توانند زمینه تجمع افراد را فراهم کنند فعلا فعالیت آنها ممنوع است، ادامه داد: هنوز عناوین کسب وکارهای پر خطر اعلام نشده است و احتمالا کمیته‌ای در تهران متشکل از اتاق اصناف، وزارت بهداشت و سازمان صمت در این خصوص تصمیم‌گیری کرده و کسب و کارهای پرخطر را اعلام خواهند کرد.

سخنگوی ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا عنوان کرد: برای هر کدام از رسته‌های کسب و کار کم ریسک که از 23 فروردین مجوز فعالیت دارند پروتکل بهداشتی تعریف شده است و هر کدام از آنها باید طبق این پروتکل‌های تعریفی فعالیت داشته باشند در غیر اینصورت طبق دستورالعمل‌های قانونی با آنها برخورد خواهد شد.

خامسی در خصوص حمایت‌های دولت از اصناف و کسب وکارهایی که با شیوع کرونا متضرر شدند، گفت: کسب و کارهای اقتصادی که بیشترین آسیب را از شیوع کرونا دیدند رده بندی شده‌اند که ده رسته به ترتیب شامل مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده، مراکز گردشگری، حمل و نقل عمومی، دفاتر مسافرتی گردشگری و زیارتی، مراکز تولید و توزیع پوشاک، تولید و توزیع کیف و کفش، مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه، پارک ها و مجتمع‌های فرهنگی، مراکز فرهنگی آموزشی هنری رسانه‌ای و مراکزتولید و توزیع صنایع دستی هستند.

وی ادامه داد: فعالان در این ده رسته که متضرر شدند می‌توانند از حمایت‌ها و تسهیلاتی که دولت تعیین کرده برخوردار شوند که این حمایت‌ها شامل برخورداری از بیمه بیکاری، استمهال حق بیمه کارفرما برای دوره سه ماهه منتهی به اردیبیهشت، در اختیار قرار دادن 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات از سوی بانک رفاه کارگران به سازمان تامین اجتماعی برای پوشش تسهیلات، استمهال پرداخت قبوض برق، آب، گاز مصرفی برای دوره سه ماهه و ... است.

سخنگوی ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا با بیان اینکه تاکید این بوده که کارفرمایان به گونه‌ای برنامه‌ریزی داشته باشند که تعدیل و تقلیل نیرو رخ ندهد، اضافه کرد: هنوز تسهیلات خاصی برای کسب و کارها و کارفرمایانی که در این مدت با دولت همکاری داشته‌اند و با وجود مشکلات و متضرر شدن به واسطه شیوع کرونا، اقدام به تعدیل نیرو نکرده‌اند در نظر گرفته نشده است.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.