شناسه : 25030369
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران یزد:

مرغ ارگانیک در یزد تولید نمی شود/ اشباع صنعت مرغداری در استان


رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران یزد گفت: واحدهای مرغداری موجود در حال حاضر بیش از نیاز استان است و سبب شده صنعت مرغداری یزد به اشباع برسد.

به گزارش یزد آوا، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران یزد در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا، در خصوص افزایش قیمت مرغ اظهار کرد: در شش ماه اخیر قیمت خوراک دام حدود 40 درصد افزایش یافت و قیمت جوجه یک روزه نیز تا 700 تومان افزایش داشته ضمن شیوع بیماری بین طیور و همچنین افزایش 10 درصدی هزینه های مرغداری تنها گوشه ای از عوامل گران شدن قیمت مرغ می باشد.

دشتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه صنعت مرغداری یزد وضعیت به حالت اشباع رسیده است، اظهار کرد: واحدهای مرغداری موجود در حال حاضر بیش از نیاز استان است و به دنبال تامین نیازهای صادراتی در این زمینه هستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه صنعت مرغداری در یزد برای 60 هزار نفر اشتغال زایی داشته است، گفت: 50 درصد تولید مرغ استان در حدود هزار تن در ماه به استان های همجوار صادر می شود.

دشتی اذعان کرد: بیش از 12 هزار واحد مرغداری در سطح استان وجود دارد که به دلیل مشکلات پیش آمده 30 درصد این واحدها به علت ناتوانی مالی از چرخه تولید خارج شدند.

وی در خصوص مصرف آنتی بیوتیک در مرغداری ها گفت: تقریبا در تمام مرغداری ها از آنتی بیوتیک استفاده می شود و مرغداری ها باید توجه داشته باشند تا ده روز آخر کشتار هیچگونه آنتی بیوتیکی داده نشود تا اثرش از بدن مرغ خارج شود و مشکلی برای مصرف کننده نداشته باشد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران یزد با عنوان اینکه مرغ ارگانیک در یزد تولید نمی شود، افزود: مرغ ارگانیک به مرغی گفته می شود که دانه و آبی که می خورد، ارگانیک باشد یعنی از هیچ نوع ماده غیرطبیعی، شیمیایی و افزودنی های مختلف برای تغذیه و پرورش آن استفاده نشود.

وی به نوسان قیمت مرغ در فصل تابستان و زمستان اشاره کرد و گفت: بستگی به میزان تولید در فصل ها و تامیین جوجه و یا شرایط دیگر منجمله مشکلات سوخت در سرما و بیماری ها افزایش قیمت در این خصوص داریم.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.