مصرف خاک شیر در ماه رمضان به رفع تشنگی کمک میکند
به گزارش یزد آوا ، یوسف نقیایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه یزد، گفت: خاک شیر از دانههای گیاهی بوده که معمولا به صورت شربت مصرف میشود و دارای اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع است.
وی افزود: همچنین خاک شیر حاوی ترکیبات متفاوتی از ایزوتیاسیانات است که این ترکیبات در کلم و برخی سبزیجات نیز دیده میشود و در هضم غذا و گوارش نقش مفیدی دارند و به عنوان ماده ضد سرطان شناخته میشوند.
وی با بیان اینکه نحوه مصرف خاک شیر میتواند در خواص آن نقش داشته باشد، گفت: به عنوان مثال اگر به صورت شربت مصرف شود، ملین بوده و در صورتی که به صورت حرارت داده و بو داده مصرف شود، میتواند نقش ماده ضد اسهال را ایفا کرده و برای درمان این بیماری مفید باشد.
این کارشناس تصریح کرد: خاک شیر حاوی لایهای از موسیلاژ بوده که وقتی با آب همراه میشود، میتواند مقدار قابل توجهی از آب را به خود جذب کرده و در بدن آن را بتدریج آزاد کند که میتواند در رفع تشنگی در طول روز مناسب باشد، خصوصا در ایام ماه مبارک رمضان به رفع تشنگی کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: موسین موجود در این ماده غذایی به نرمی مدفوع کمک کرده و نقش ملین را ایفا میکند.
این کارشناس تغذیه از سایر خواص خاک شیر به موارد تب بری، افزایش اشتها برای افرادی که قصد اضافه وزن دارند، رفع التهاب کلیه که میتواند برای بیماران کلیوی مفید باشد و رفع جوشهای پوستی و طبع خنک برای رفع گرمازدگی اشاره کرد.
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|
گزارش
| |
| |
| |
| |
|