شناسه : 6290936

مصرف گوشت در سحر باعث افزایش تشنگی می شود


کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف گوشت در وعده سحر باعث افزایش تشنگی در طول روز می شود.

به گزارش یزد آوا ، مهدیه سادات حاجی میرزاده، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد در گفتگو با خبرنگار شبستان بر ضرورت توجه به تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: روزه داران عزیز در ماه مبارک رمضان از مصرف مواد غذایی پر پروتئین در وعده ی سحری مانند کباب ها خودداری کنند.

حاجی میرزاده گفت: مواد غذایی پر پروتئین به دلیل داشتن پروتئین زیاد، سبب تحریک تشنگی در ساعات اولیه روز شده و روزه دار را دچار تشنگی شدید می کند.

 این کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد در خصوص راه های مقابله با تشنگی در طول روز در ماه رمضان، اظهارکرد: در مواقعی که ماه مبارک رمضان با روزهای بلند تابستان مقارن می شود، یکی از مشکلات اساسی روزه داران، بروز تشنگی در طول روز است. محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است.

وی تصریح کرد: دریافت اضافه نمک، بدن را مجبور به واکنش نموده و برای دفع این مقدار مازاد نیاز، مقادیر زیادی آب از بدن دفع می گردد. بنابراین توصیه می شود به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ، لازم است به غذا اضافه شود، دیگر سر سفره به غذا نمک اضافه نشود.

حاجی میرزاده، مصرف میوه و سبزی کافی مانعی در جهت بروز تشنگی زودرس می باشد، افزود: بهتر است میوه در فاصله ی افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده ی افطار و سحر و سالاد بخصوص در وعده ی سحر مصرف گردد.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.