Skip to Content

نمایش محتوا نمایش محتوا

یکی دیگر از سوغات محلی ابرکوه؛

«جوز قندی» نوعی شیرینی سنتی ابرکوه+ مراحل تهیه


«جوز قندی» که از میوه زردآلو تهیه می شود، نوعی شیرینی سنتی ابرکوه به شمار می آید.

به گزارش سرو ابرکوه، جوز قندی، نوعی شیرینی سنتی ابرکوه است، که از قدیم الایام تا کنون مورد استقبال مردم بوده است.


حامد اکرمی محقق ابرکوهی می گوید: این شیرینی بیشتر با یک نوع زردآلو محلی به نام قیصی تهیه می شود. جوز قندی؛ را می توان به جز زردآلو، با میوه های انجیر، شفتالو و گلابی نیز تهیه کرد.


بالا بودن کیفیت مواد اولیه موجود در این شیرینی و سخت بودن مراحل تهیه آن، باعث شده است، یکی از گرانترین سوغات محلی شهرهای ایران به شمار آید.


نحوه تهیه جوز قندی به این صورت است که ابتدا هسته زردآلو را بیرون آورده و بعد بجای هسته، داخل آن را با مخلوطی از مغز گردو آسیاب شده، پودر قند و هل پر می کنند.


سپس آن را در سایه و در محلی که هوا رد و بدل شود، می گذارند، تا خشک شود، به مقداری که اصطلاحأ دو نم می گویند. در این حالت این شیرینی آماده استفاده می باشد.


انتهای پیام/ ف




Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


شهرستان ابرکوه شهرستان ابرکوه

استان یزد استان یزد