نمایش نمایش

ID : 14421135
یک آمار نگران کننده؛

«طلاق»سرانجام یک چهارم ازدواج‌ها


معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان این که به ازای هر ۴/۴ ازدواج، یک مورد به طلاق می انجامد افزود: حدود ۵۰ درصد از طلاق‌ها در جامعه طی ۵ سال نخست ازدواج اتفاق می‌افتد.

به گزارش عصر فرهنگ، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان این که به ازای هر 4/4 ازدواج، یک مورد به طلاق می انجامد افزود: حدود 50 درصد از طلاق‌ها در جامعه طی 5 سال نخست ازدواج اتفاق می‌افتد. محمدرضارستمی در اولین نشست خبری خود با خبرنگاران که روز گذشته برگزار شد .

همچنین درباره طرح «سبک زندگی در عصر رسانه» نیز گفت: این طرح شامل سه حوزه آموزش، پژوهش و ترویج و تبلیغ است که در آن، به حوزه های آموزش سواد رسانه ای، مدیریت تلفن همراه در خانواده، مدیریت بازی های رایانه ای و مدیریت تلویزیون و ماهواره در خانواده پرداخته شده است.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان این که مدیریت را روی مادران متمرکز کرده ایم، اظهار کرد: از آنجا که کاربری رسانه ها از کودکی آغاز می شود و فرزندان تا 18سالگی با مادران بیشتر مانوس هستند، تمرکز را روی مادر گذاشته ایم و بر این اساس در تمام استان ها، اداره‌های وزارت ورزش و جوانان، آموزش را برای کارکنان خود از مرداد آغاز می کنند و دیگر وزارتخانه ها نیز برای کارمندان خود چنین دوره های آموزشی را خواهند داشت که در اولین قدم این طرح در مرداد در شهر سبزوار آغاز می شود.

معاون ساماندهی امور جوانان با اشاره به جمعیت 24 میلیونی جوانان در کشور گفت: در سال 93 تنها 5/3 درصد از جمعیت بالای 15 سال که در سن ازدواج بودند یعنی 740 هزار نفر موفق به ازدواج شدند و حدود 95 درصد آن ها ازدواج نکردند که این امر دلایل مختلفی دارد و لازم است تا ما در این امر فرهنگ سازی کنیم . وی با بیان این که به ازای هر 4/4 ازدواج، یک مورد به طلاق می انجامد افزود: حدود 50 درصد از طلاق ها در جامعه طی 5 سال نخست ازدواج اتفاق می افتد و این در حالی است که در شهرهای بزرگی مانند تهران ازهر 3 ازدواج یک مورد به طلاق می انجامد و در شهرهای کوچک و یا استان هایی مثل سیستان و بلوچستان از هر 15 ازدواج یک مورد به طلاق منجر می شود.

وی درباره لایحه ماده 41 قانون پنجم توسعه نیز اظهار کرد: پیش نویس این موضوع به کمیسیون اجتماعی دولت رفته است و پس از آن باید به مجلس برود. ما لایحه پیشنهادی را بازنگری کرده ایم و تغییراتی در برخی از تکالیف دستگاه های دولتی داده می شود. چرا که در این لایحه تکالیف اختصاصی و تخصصی دستگاه ها دوباره به آنها تکلیف شده بود و در این شرایط قصد داریم به جای آنکه به تکالیف اختصاصی دستگاه ها بپردازیم به تکالیف عمومی دولت در حوزه جوانان بپردازیم .

در خور اشاره است طبق ماده 41 برنامه پنجم تمام دستگاه های اجرایی و موسسات عمومی غیر دولتی ذی ربط که از بودجه عمومی دولت استفاده می کنند،موظف شدند با همکاری سازمان ملی جوانان وقت، میزان تحقق شاخص های مصوب شورای عالی جوانان را برای اجرایی کردن «برنامه ساماندهی امور جوانان» مورد سنجش و پایش قرار دهند و بخشی از بودجه سالانه خود را صرف امور جوانان کنند. رستمی تصریح کرد: ما به دنبال آن هستیم که به جای تکالیف اختصاصی دستگاه ها در این لایحه، به تکالیف عمومی دولت در سه حوزه اشتغال، فرهنگ و خانواده توجه کنیم که امیدوارم تا قبل از پایان این مجلس، لایحه به مجلس برود.

رستمی همچنین درباره بحث ازدواج جوانان و اقدامات معاونت ساماندهی در این باره تصریح کرد: جلساتی را با مجمع ملی خیران شروع کرده ایم و در سه اولویت به توافق رسیده ایم که اگر قرار باشد این مجمع به عنوان یک نهاد ملی به ازدواج کمک کند، نباید تنها به بحث جهیزیه بپردازد و باید بحث آموزش، توانمندسازی جوانان و موضوعات فرهنگی و ارزش های خانواده مورد توجه قرار گیرد ضمن آن که برنامه خرید اعتباری 10 میلیون تومانی برای زوجین را نیز در دستور کار داریم.

وی همچنین به طرح دیگری با عنوان «بانک حامی جوانان» و «بیمه حامی جوانان»، اشاره کرد و گفت: این طرح در چهار سطح با بیمه  و بانک ها وارد همکاری می شود و ما تا پایان مرداد از بیمه جوانان رونمایی می کنیم که به این ترتیب تمام بیمه ها با تخفیف ویژه به جامعه جوان 14 تا 24 سال خدمات ارائه می دهد و از جامعه جوان توانمندسازی شده در صنعت بیمه در هر شهر، یک گروه مجوز نمایندگی بیمه خاص با شرایط خاص را خواهد داشت.






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها