اضافه شدن 40 شرکت فناور به پارک علم و فناوری یزد
به گزارش خبرنگار یزد آوا، محمد مهدی لطفی ظهر امروز در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه استان یزد گفت: حوزه نوآوری و فناوری استان حوزهای نسبتا قدیمی و جا افتاده در کشور است و استان یزد در حوزه فناوری جزو چند استان اول کشور از نظر شاخص های فناوری است که جای خوشحالی دارد و هدف گذاری سال اخیر توسط مسئولان ارشد استان مبنی بر تبدیل شدن استان یزد به الگوی اقتصاد دانش بنیان در کشور موجب شده که اقدامات اساسی برای بهتر شدن جایگاه استان در این زمینه انجام شود.
وی ادامه داد: پار ک علم و فناوری و اکوسیستم نوآوری یزد علیرغم جایگاه خوبی که دارد با مشکلاتی نیز نیز روبروست، مهمترین رسالت پارک علم وفناوری یزد توسعه اکوسیستم نوآوری استان است اما از آن جا که پارک نمی تواند به تنهایی به این مهم دست یابد نیازمند مشارکت فعال بخش خصوصی است.
رئیس پارک علم و فناوری یزد عنوان کرد: هدف نهائی پار علم و فناوری افزایش و ارتقای جدی سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد است اما در حال حاضر این سهم بسیار کوچک است به طوری که این سهم در شرایط فعلی کمتر از 5 درصد بوده و در تلاشیم که این سهم را با توجه به به اینکه استان از نیروهای توانمندی برخوردار است افزایش دهیم.
لطفی افزود: علیرغم همه محدودیتهایی که پارک با آن مواجه است تلاش مضاعفی بر برطررف رکدن آن صورت گرفت و پایه بودجه پارک در زمینه هزینههای جاری نظیر تاسیس شرکت های فناور دچار محدودیت و چالشهای جدی بود که با مساعدت مسئولان استان این پایه بودجه در سال جاری افزایش قابل توجه داشته و موجب شد تا در شش ماه اخیر 40 شرکت فناور به مجموعه شرکتها اضافه شود و تعداد آنان به 105 شرکت برسد ضمن اینکه تقویت صندوق پژوهشی فناوری را نیز در دستور کار قرار دادیم.
وی با بیان انکه حذف بودجه عمرانی پارک علمی و فناوری در برنامه های سازمان برنامه و بودجه در سالهای گذشته یکی از دلایل ایجاد محدودیت در زمینه توسعه زیر ساختهای پارک است، گفت: با هماهنگیهای صورت گرفته توسط معاونت علمی پژوهشی برخی از پروژههای عمرانی را استارت زدیم که برخی در حال بهره برداری هستند و امیدواریم برخی دیگر نیز تا پایان دولت دوازدهم به بهره برداری برسند.
رئیس پارک علم و فناوری یزد در خصوص توسعه فیزیکی پارک گفت: افزایش کمی و کیفی فضای پارک به صورت جدی در دستور کار قرار دارد و اولین پردیس جامع پارک علم وفناوری یزد در مجموعه اراضی به مساحت 70 هکتار افتتاح میشود که در این طرح به شرکت های بزرگ و توانمند که نیاز به فضاهای خصوصی دارند زمین واگذار میشود تا خود اقدام به ساخت و ساز کنند تا استقلال نسبی داشته باشند که فاز اول آن به مساحت 20 هکتار در آیندهای نزدیک مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و با جابه جایی این شرکتها بخشی از فضاهای فعلی خالی شده و به شرکتهای جدید داده میشود.
لطفی از واگذاری زمین و اختصاص اعتبار برای ساخت کارخانه نوآوری یزد خبر داد و ادامه داد: این کارخانه در متراژ 18 هزار متر مربع در کارخانه درخشان بوده که طراحی، مرمت و مقاوم سازی آن در دستور کار قرار گرفته و 3500 مترمربع از آن تا دهه فجر به بهره برداری می رسد. همچنین ساختمان مرکز رشد اقبال به متراژ 3500 مترمربع احداث خواهد شد که در این مرکز که شامل سالن جلسات و نمایشگاه خواهد بود 30 شرکت مستقر میشوند.
وی گفت: مهمترین رسالت این پارک ارائه خدمات است و در راستای گسترش ارائه خدمت نظام کارگزاری را راه اندازی کردیم که به ارائه خدمات در حوزه مدیرت کسب و کار، بازار، برندینگ و .... میپردازد و با این اقدام حصار مجموعه اقبال برداشته و به روی شهر باز می شود.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- 63 درصد زنان و مردان یزد دچار چاقی و اضافه وزن هستند
- علت مرگ 80 درصدیزدی ها؛بیماری های غیرواگیر است/سهم 75 درصدی مردم در ارتقای سلامت جامعه
- فعالیت 18 شرکت دانش بنیان یزدی در حوزه آب
- وضعیت نانو در یزد خوب نیست/ عدم وجود بانک اطلاعاتی شفاف در زمینه نانو
- انتصاب مدیر پروژه طرح جامع پارک علم و فناوری یزد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|