شناسه : 8554699
یادداشت/ طاهره‌السادات علوی

آقای نماینده، «جعل امضا» و ادعای مخالفت با قانون‌شکنی!


نماینده‌ای که در روز روشن و در کمال بی‌پروایی، به جعل امضای دیگر نماینده همکار در مجلس شورای اسلامی مبادرت می‌ورزد، نمی‌تواند از قانون‌شکنی در دولت قبل دادِ سخن سر دهد و خود را نگران شکسته‌شدن حریم قانون نشان دهد! و صد البته این قصه سر دراز دارد

یزد آوا؛ دکتر احمدی‌نژاد هشت‌سال رئیس‌جمهور کشورمان بود؛ هشت سالی که فراز و نشیب‌های فراوانی داشت و به تبع آن موافقان و مخالفانی جدی در صحنه حضور داشتند. زنده‌کردن شعارهای انقلاب، تعصب شدید نسبت به حقوق ملت در مواجهه با زورگویان جهانی، حرص و ولع فراوان برای خدمت‌رسانی به مردم بخصوص قشرها و مناطق محروم، پافشاری بر آرمان‌های نظام و انقلاب، پاکدستی خود و خانواده و بی‌تکلف بودن، از جمله نقاط قوت احمدی نژاد؛ و پافشاری بر برخی خطاها و حاشیه‌رفتن‌های زیان‌آور به ویژه در سال‌های پایانی دولت دهم از جمله نقاط ضعف وی به شمار می‌آید.

 با این همه ارزیابی رویکرد و مواضع رئیس‌جمهور سابق فارغ از حب و بغض‌های سطحی؛ مرور فرمایشات مقام معظم رهبری در آخرین دیدار دولت دهم با ایشان؛ و مقایسه رویکرد، خدمات و مواضع دولت دهم و نهم با دولت‌های قبلی و دولت کنونی، نشان می‌دهد که احمدی‌نژاد با وجود همه «قصور و تقصیر» هایش، در مجموع نمره قابل قبولی دریافت می‌کند و باید شأن و حرمتش حفظ شود.

 متاسفانه با روی کار آمدن دولت یازدهم، موج سنگینی از سوی برخی دولتمردان کنونی و هوادارانشان در رسانه‌ها و تریبون‌ها علیه دولت نهم و دهم و شخص رئیس‌جمهور سابق به راه افتاد که  در موارد متعدد، به جای نقد روشنگرانه، همراه با توهین و وارونه‌نمایی واقعیت‌ها بوده است؛ چه این‌که فضاسازی علیه دولتمردان سابق، ابزار مناسبی برای انحراف اذهان مردم از ناکامی دولت در تحقق برخی شعارهای خود به شمار می‌آید.

 پس از انتقادهای رئیس‌جمهور محترم کنونی از دولت سابق در برنامه زنده تلویزیونی، دکتر احمدی‌نژاد که تا آن زمان در برابر انبوه انتقادها سکوت پیشه کرده بود، در نامه‌ای به دکتر روحانی نوشت:

«با آرزوی موفقیت برای جنابعالی و خدمتگزاران دلسوز در سراسر کشور، با آن‌که این‌جانب حتی پس از شنیدن گزارش چند روز گذشته شما که بر "پایه" انتساب عناوین غیرمنصفانه و بی‌پایه به دولت‌های نهم و دهم شکل گرفته بود-به اقتضای مصالح کشور بنا بر سکوت داشته و دارم، لکن به احترام تقاضاهای بی‌شمار گروه‌های مختلف مردم و از جمله صاحبنظران سیاسی و اقتصادی، لازم دیدم که از جنابعالی دعوت نمایم تا در فضایی کاملا دوستانه و صمیمانه، در مناظره‌ای صریح، اصولی و روشنگر در منظر افکار عمومی ابهامات را رفع و حقایق ناب را آن‌طور که هست مورد تصدیق و تأکید قرار دهیم تا از فرصت برداشتن گام‌های بلند و استوار در مسیر رو به جلوی کشور دریغ نشود.

این‌جانب با تأکید مجدد بر لزوم تحکیم دوستی‌ها و حفظ وحدت و همدلی به ویژه در شرایط کنونی، این روشنگری را از جهت پاسداشت تلاش‌های گسترده صادقانه و کم‌نظیر همکاران و کارکنان دولت در سراسر کشور و نیز قشر وسیعی از فعالان عرصه خدمت در بخش خصوصی وظیفه خود می‌دانم. چرا که بار مسؤولیت پیشرفت آتی ایران عزیز عمدتاً و همچنان بر دوش این عزیزان خواهد بود. بدیهی است که جفا بر این خیل عظیم می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری را متوجه کشور نماید.

خدا را شاهد می‌گیرم که این دعوت نه بر اساس یک حس شخصی، بلکه بر مبنای احساس تکلیف دینی و ملی صورت می‌گیرد وگرنه این‌جانب و همکارانم در طول هشت سال مسؤولیت خود زمانی که در عین تحمل بار سنگین خدمات کم‌سابقه در جای جای میهن اسلامی، به موازات دشمنی‌های بیگانگان، حجم کم‌نظیر ناملایمات و بی‌مهری‌های برخی در داخل را به عشق ملت بزرگ ایران به جان پذیرفتیم، امتحان خود را به نیکی پس داده‌ایم.»     

همان طور که پیش‌بینی می‌شد، آقای روحانی با درخواست احمدی‌نژاد موافقت نکرد؛ چه این که در صورت حضور در مناظره بعید بود بتواند از پس پاسخ‌ها و البته پرسش‌های احمدی‌نژاد برآيد و برای رئیس‌جمهور مناسب نبود که در آغازین ماه‌های فعالیت، در یک مناظره زنده و شفاف، میدان را واگذار کند. اما دولتمردان و هواداران دولت به خوبی از خجالت احمدی‌نژاد درآمدند و بعضا در این راه از تحقیر رئیس‌جمهور سابق هم دریغ نکردند.

 یکی از این افراد، «پیرمؤذن» نماینده مجلس شورای اسلامی بود که بارها در موضع‌گیری‌های خود پیکان حملاتش  را به سمت شخص احمدی‌نژاد نشانه رفته است؛ از جمله پس از درخواست مناظره رئیس‌جمهور سابق، ‌در گفت‌و‌گو با «فردا» با ادبیاتی سخیف گفت: «درخواستم از آقای رئیس‌جمهور سابق این است که سرجای خود بنشیند(!) و همان‌طور که زمانی شهد شیرین چاپلوسان را شنیده امروز نیز تاب تحمل حقایق را داشته باشد.» کمال‌الدین پیرمؤذن افزود: «احمدی‌نژاد خسارت‌های بی‌شماری(!) که جبران آن سال‌ها زمان می‌برد به این کشور زده است. وی به حد کافی فرصت داشت که مدیریت جهانی خود را در کشور اعمال کند اما مدیریت روستایی هم نتوانست اجرا کند» !
وی در ادامه خاطر نشان کرد: «متاسفانه شأن دولت احمدی‌نژاد به واسطه افراطی‌گری‌ها نزول پیدا کرده بود. اما امروز به واسطه کیاست آقای روحانی و دولت ایشان که از حمایت مقام معظم رهبری برخوردارند، نه تنها ایران در سطح منطقه بلکه در سطح جهان در حال سرآمد شدن است»! و ای کاش می‌شد از آقای پیرمؤذن پرسید توهین‌های اخیر نخست‌وزیر انگلستان و ادبیات بی‌ادبانه مقامات آمریکایی هم در راستای همان «سرآمد شدن» مورد ادعای ایشان به شمار می آيد؟!

باری! شاید سخنان و مواضع امثال پیرمؤذن‌ها در تخریب دولت سابق  از سویی و بزرگنمایی برخی مسائل در دولت کنونی از سوی دیگر، در برخی اذهان کم‌ اطلاع کارساز افتد؛ اما نگاهی به برخی رخدادهای درحاشیه‌مانده، این نکته را به ذهن متبادر می‌کند که وای از آن روز که پرده برافتد.

 «پف..ز» خواندن یک نماینده توسط نماینده به شدت منتقد احمدی‌نژاد و اخیرا جعل امضا توسط آقای «پیرمؤذن» که در دفاع از آقای روحانی ادعا کرده بود رئیس جمهور سابق حتی توان اجرای مدیریت روستایی را هم نداشته است، می تواند سرنخ‌هایی جالب برای کسانی باشد که فراتر از سخنان ظاهر، به دنبال واکاوی پشت پرده ها و انگیزه‌های افراد در دفاعیات و انتقادها هستند. گفتنی است «در جلسه علنی روز چهارشنبه(9/7/93) مجلس شورای اسلامی پس از پایان نطق پیرموذن نماینده اردبیل، درگیری لفظی بین وی و ابراهیم آقامحمدی نماینده خرم آباد رخ داد. نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به اتفاقات رخ داده در جلسه علنی دیروز پارلمان و اعتراض وی به نماینده اردبیل گفت : آقای پیرموذن در یکی اقدام زشت و بی‌سابقه در مجلس اقدام به جعل عنوان و جعل امضای بنده کرد و در حالی که بنده فرصت نطق ۵ دقیقه‌ای داشتم وی از قول بنده خطاب به هیات رئیسه نوشت که خودش جای بنده نطق کند و این متن را از طرف بنده امضا کرد. وی ادامه داد: پیرموذن با جعل عنوان و دادن یادداشت کتبی هیات رئیسه مجلس را به اشتباه انداخت و آن‌ها نیز به جای این‌که نام بنده را اعلام کنند، نام پیرموذن را برای ایراد نطق قرائت کردند!
آقامحمدی تصریح کرد: زمانی که بنده به جایگاه هیات رئیسه مراجعه کردم و علت را از آقای بذرپاش که مسؤولیت تنظیم نطق‌ها را برعهده دارد جویا شدم وی(بذرپاش) به من گفت، خود شما نامه نوشتید که آقای پیرموذن جای من صحبت کند؛ بنده گفتم چنین نامه‌ای ننوشتم و بذرپاش نامه جعلی پیرموذن را نشانم داد که چنین نامه‌ای را نوشته و جای بنده آن را امضا کرده است.
نماینده مردم خرم‌آباد این اقدام نماینده اردبیل را جعل دانست و گفت : بنده علیه پیرموذن در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کردم و حتما در دستگاه قضا نیز شکایت خواهم کرد چرا که این اقدام بسیار زشت، پلید و نامبارک است و مردم از فردی که آن را به مجلس می‌فرستند انتظار ندارند که چنین اقدامات زشتی را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: جالب این‌جا بود که پیرموذن خودش با تخلف و جعل عنوان نطق کرد و درباره آن‌چه تخلفات بورسیه‌ها عنوان می‌کرد نطق خود را ایراد کرد(!) و یکی از نمایندگان را خطاب قرار می‌داد در حالی که خودش نیز تخلف انجام داده بود.»

به راستی‌ آیا امثال «پیرمؤذن» ها با چنین رفتارهای غیرقانونی آن‌هم در محضر مجلس شورای اسلامی، باز هم به خود جسارت می‌دهند تا در دفاع از اقدامات دولت برای «سرآمد» شدن ایران و تحقیر دولتمردان سابق و زیرسؤال بردن قانون شکنی دولت پیشین قصیده‌ها بسرایند؟!

 اقدام اخیر این نماینده مدافع اعتدال و اصلاح‌طلبیِ موسوم از یک‌سو و مواضع وی در تخریب دولت سابق و دفاع از دولت کنونی، بار دیگر بر این واقعیت صحه می‌گذارد که بسیاری از انتقادها علیه دولت پیشین، هر چند به نام دلسوزی برای ملت و در راستای پاسداشت قانونمداری و ... مطرح می‌گردد، اما درون‌مایه‌ای از تخریب و سیاه‌‌نمایی را با خود به همراه دارد، اگرچه شخص به ظاهر منتقد، هیچ‌گاه به نیت اصلی خود اشاره‌ای نخواهد کرد. بی‌گمان نماینده‌ای که در روز روشن و در کمال بی‌پروایی، به جعل امضای دیگر نماینده همکار در مجلس شورای اسلامی مبادرت می‌ورزد، نمی‌تواند از قانون‌شکنی در دولت قبل دادِ سخن سر دهد و خود را نگران شکسته‌شدن حریم قانون نشان دهد! و صد البته این قصه سر دراز دارد.

نویسنده: طاهره السادات علوی

منبع: یزد رسا




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.