شناسه : 18833451
رهبر معظم انقلاب: انگلیسی ها دلشان تنگ شده برای دخالت در ایران

تشکیل ستاد مرکزی انتخابات اصلاح‌طلبان در بنگاه دروغ پراکنی بی بی سی


یکی از اقدامات مداخله‌جویانه بی‌بی‌سی فارسی در انتخابات پیش رو حمایت علنی از لیست جریان اصلاح‌طلب است به صورتی که این شبکه در تغییر رویکردی آشکار موضع خود را از تحریم انتخابات به سمت حضور گسترده در این رویداد و رأی دادن به لیست یک جریان خاص تغییر داده است.

به گزارش یزد آوا به نقل از  عصر سیاست، «رادیوی انگلیسی دارد به مردم ایران و تهران دستورالعمل می‌دهد، به فلانی رأی بدهید به فلانی رأی ندهید؛ معنایش چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان برای دخالت کردن در ایران تنگ شده…». (لینک کامل خبر) این بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در جریان دیدار مردم تبریز با ایشان بود ؛ سخنانی که مانند همیشه نقشه های استعمار پیر برای دخالت در ایران را نقشه بر آب کرد.

این گفته رهبر معظم انقلاب اشاره به اقدامات اخیر شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی فارسی دارد که در آستانه انتخابات تلاش‌های گسترده‌ای را برای شکل دادن به افکار عمومی کشور به نفع یک جریان خاص سیاسی دارد.

به عنوان نمونه این شبکه در روزهای گذشته در برنامه صبحگاهی خود که از رادیو پخش می‌شود به پوشش گسترده اقدامات کمپینی پرداخت که طی آن ضد انقلاب خارج‌نشین در آن می‌کوشد مانع از رأی‌آوری چهره‌های شاخص اصولگرایی در جریان انتخابات خبرگان رهبری شوند. این کمپین که توسط یک اصلاح‌طلب فراری (الف. گ) سازمان‌دهی شده ضمن تخریب چهره آیات عظام جنتی، یزدی و مصباح از مردم می‌خواهد که در انتخابات به این چهره‌ها رأی ندهند.

بی‌بی‌سی فارسی نیز در برنامه چشم‌انداز بامدادی چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ خود گزارش مفصلی از این کمپین پخش و در آن عنوان کرد که «در هفته‌های اخیر، فراخوانی در شبکه‌های مجازی به جریان افتاده که موضوع آن، تلاش برای رأی نیاوردن آیات محمد یزدی، احمد جنتی و محمدتقی مصباح یزدی در انتخابات مجلس خبرگان است.

این فراخوان، در قالب دعوت از رأی‌دهندگان در تهران به رأی دادن به ۱۶ نفر «غیر از» آقایان یزدی، جنتی و مصباح بوده تا با کاهش آرای آن‌ها در مقایسه با رقبا، امکان حذفشان از فهرست نهایی ۱۶ منتخب تهران میسر شود.» این گزارش سپس گفت‌وگویی با حسین باستانی از روزنامه‌نگاران فراری اصلاح‌طلب کرد و در این گفت‌وگو به واکاوی ابعاد مختلف این کمپین پرداخت تا دین خود را به طور کامل به جریان ضد انقلاب ادا کند.

اما این تنها یکی از اقدامات مداخله‌جویانه بی‌بی‌سی فارسی در انتخابات پیش رو است، چراکه این شبکه به حمایت علنی از لیست جریان اصلاح‌طلب نیز برخاسته و در تغییر رویکردی آشکار موضع خود را از تحریم انتخابات به سمت حضور گسترده در این رویداد و رأی دادن به لیست یک جریان خاص تغییر داده است؛ رویکردی که پس از اعلام لیست اصلاح طلبان  برای انتخابات مجلس حالتی علنی به خود گرفت و با دعوت از کمال‌الدین پیرموذن از نمایندگان اصلاح‌طلب گذشته مجلس که هم اکنون ساکن امریکا است، به تعریف و تمجید از این لیست اصلاح طلبان  برخاستند.

تمامی این اقدامات شبکه بی‌بی‌سی فارسی در آستانه انتخابات مجلس و خبرگان رهبری در حالی است که این شبکه از نخستین روزهای شکل‌گیری در ۷۵ سال پیش همواره سیاست اصلی خود را «نقش‌آفرینی مضر» در برابر تحولات ایران قرار داده بود. از نقش این رسانه در کودتای ۲۸ مرداد گرفته تا نقش شبکه تلویزیونی آن در ماجرای فتنه ۸۸ همگی جزو اقداماتی است که در پرونده این رسانه دولت انگلیس ثبت شده است.

در تحلیل و بررسی این موضوع توجه به نکات زیر ضروری است:

1- آنچه که از رفتار اخیر رسانه های معاندی چون بی بی سی به خوبی قابل مشاهده است، تغییر در تاکتیک های انتخاباتی این رسانه هاست به گونه ای مه این رسانه های به خوبی دریافته اند که نمی توانند در عزم ملت ایران در شرکت حداکثری در انتخابات خللی وارد کنند و به همین دلیل تغییر تاکتیک داده و قصد دارند جریان انتخابات را به سمت اهداف خود هدایت کنند. در همین راستا این رسانه ها باز به سراغ بازیگران و مهره های وابسته خود آمده اند تا به وسیله آن ها در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری نقش آفرینی کنند. حمایت این رسانه ها در حمایت از لیست انتخاباتی اصلاح طلبان  و برخی کاندیدای مجلس خبرگان در همین راستا تحلیل می شود.

2- نکته قابل تامل دیگر تکرار اشتباه استراتژیک اصلاح طلبان در انتخابات 94 است به صورتی به نظر می رسد این جریان بار دیگر به ابزار دست کشورهای بیگانه بدل شده است و حامیان معاندشان برای کمک به آن ها استراتژی همیشگی خود در تشویق در جهت عدم شرکت در انتخابات را کنار گذاشته و به ستاد انتخاباتی اصلاح طلبان بدل گشته اند.

3- آنچه که مسلم است لیست اصلاح طلبان با این گونه حمایت های مفاسد اقتصادی و حامیان خارجی خود را وارد کارزار انتخاباتی کرده است؛ انتخاباتی که در صورت عدم مراقبت می تواند تجارب تلخی چون مجلس مرعوب ششم را رقم بزند.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.