ساماندهی اتباع خارجی؛ نشانه پایبندی ایران به حقوق بشر
به گزارش یزد آوا، استاندار یزد صبح امروز در دومین همایش سالانه دفاتر ادارات کل امور اتباع و مهاجرین خارجی سراسر کشور و کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان اظهار داشت: میزبانی از اتباع و مهاجرین خارجی یکی از موضوعات مطرح شده در دنیا است که خوشبختانه استان یزد و کشور اسلامی ایران سالها و دهههای متعددی است که افتخار میزبانی مردم شریف کشور افغانستان و دیگر کشورهای دنیا را دارد.
سیدمحمد میرمحمدی با بیان اینکه اتباع افغانستانی در ایران از شرایط زندگی خوبی برخوردار هستند، گفت: فرزندان اتباع بیگانه و خود آنها از تمام امکانات و خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی بهره مند هستند؛ چرا که این افراد برادران دینی ما به شمار میروند.
وی افزود: اگرچه ما حقوق انسانی را در مرحله اول ملاک همه رفتارها قرار دادهایم و همواره به دنبال ارزشهای انسانی هستیم اما معتقدیم ارزشهای انسانی، ارزشهای دینی را متجلی میکند.
استاندار یزد با اشاره به اینکه استان یزد میزبان 50 هزار پناهنده افغانی است، تصریح کرد: در استان یزد 28 مدرسه ویژه اتباع خارجی مشغول دایر شده که در این مدارس مشغول تحصیل هستند وعلاوه بر این، در 70 درصد مدارس دانشآموزان یزدی نیز شاهد حضور دانشآموزان اتباع خارجی هستیم.
میرمحمدی در بخشی از سخنان خود اذعان کرد: مهمان شهرهایی هم در شهرستانهای اردکان، میبد و تفت داریم که از وضعیت خوبی برخوردار هستند که بیش از 6 هزار تبعه افغانستانی ساکن این مهمان شهرها هستند.
وی ادامه داد: یک مهمانشهر دیگر نیز در دست احداث است و چهار مدرسه نیز در این مهمانشهرها احداث شده و یک مدرسه دیگر نیز با مساعدت کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در دست احداث است.
استاندار یزد با تأکید بر اینکه تحصیل فرزندان اتباع بیگانه یکی از مسائل مورد توجه مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: فرمان رهبری مبنی بر لزوم تحصیل آنها سبب شد تا در حال حاضر 12 هزار دانشآموز اتباع خارجی غیرمجاز در مدارس استان یزد مشغول به تحصیل شوند.
میرمحمدی خاطرنشان کرد: در کشور ما بر خلاف ادعاهای برخی کشورها علیه ایران، در عمل خدمترسانی به اتباع خارجی به نحو شایستهای در حال انجام است؛ در حالی که کشوری که خودش را مدافع حقوق بشر میداند و قائل به دموکراسی است، حتی برای کسانی که ویزا و اجازه اقامت دارند، مشکلاتی ایجاد و آنها را محروم کرده است و باید از این مدعیان حقوق بشر پرسید که آیا این اقدام، دفاع از حقوق بشر است.
وی افزود: در طول تاریخ کهن اسلام بررسی شده است که صلح دوستی از برجستهترین ویژگیهای دینی و مذهبی مردم کشور ایران است.
استاندار یزد با بیان اینکه قدرتمداری و قانون جنگل باید از صحنه روزگار محو شود، تصریح کرد: ما معتقد به این قانون هستیم که جوامعی که در حال رشد هستند، نباید قدرتمداری در آن نمود داشته باشد؛ بلکه باید قدرت فکر و اندیشه ملاک باشد در حالی که میبینیم قدرت امروزه اسلحه کشیدن به همنوعان است.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- ساماندهی اتباع بیگانه، مهمترین درخواست شورای شهر یزد است
- تاثیرگذاری دینی اتباع خارجی بر نوجوانان/ ساماندهی اتباع مطالبه مردم است
- زیرساختهای ورزش بانوان در یزد گسترش یابد
- مجریان انتخابات در اجرای قانون تفاوتی بین نامزدها قائل نیستند
- بالاترین تراکم جمعیت اتباع بیگانه در استان یزد/ اولویتهای ساماندهی اتباع بیگانه اعلام شد
- وجود ۹ هزار بیکار در استان یزد/ دایره مدیریتی یزد محدود است
- معضلات نسل سوم اتباع بیگانه؛ تهدید خاموش شهر
- فعالیت غیر قانونی اتباع در 400 مرکز خرید و فروش ضایعات در یزد/ ضرورت ساماندهی کارگران میدانی یزد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|